שונות > אוהדי בית''ר ירושלים כהניסטים
חיים רציתי לחדש לך קצת על השם או הקבוצה הפועל ת"א
אחים באמת:
--- ציטוט של: גור-אריה על אוקטובר 05, 2008, 12:56:07 ---תאמין לי בא לי לקחת את אוהדי הכדורגל לסיבוב בספארי,פשוט הגורילה חייבת לראות כזה דבר... :doctor:
--- סוף ציטוט ---
--- ציטוט של: ניר על אוקטובר 05, 2008, 14:26:35 ---גור-אריה אתה מזלזל מי אתה בכלל?
תבוא תגיד את זה בפנים של "אוהדי הכדורגל".
fuck Hapoel!
--- סוף ציטוט ---
אנשים צריכים לראות את עצמם, הם לא מבינים שזו התנהגות של פורקן.
אפשר להראות הרבה יותר מתורבתים, ולהוציא את הזעם והכעס האגור בהם על ערבים, מאשר לצעוק למחללי שבת באיצטדיונים בשבת!
לא זו הדרך להיות יהודי.
ואני אומר זאת בפניך פה, ניר.
דור1992:
--- ציטוט של: אחים באמת על אוקטובר 07, 2008, 18:50:19 ---אנשים צריכים לראות את עצמם, הם לא מבינים שזו התנהגות של פורקן.
אפשר להראות הרבה יותר מתורבתים, ולהוציא את הזעם והכעס האגור בהם על ערבים, מאשר לצעוק למחללי שבת באיצטדיונים בשבת!
לא זו הדרך להיות יהודי.
ואני אומר זאת בפניך פה, ניר.
--- סוף ציטוט ---
ממתי חייבים לשמרו שבת בשביל להיות יהודי?
מה שאתה עושה זה זילזול...
אחים באמת:
--- ציטוט של: דור1992 על אוקטובר 07, 2008, 23:10:50 ---ממתי חייבים לשמרו שבת בשביל להיות יהודי?
מה שאתה עושה זה זילזול...
--- סוף ציטוט ---
להיפך! אל תזלזל באבותיך הקדושים ע"ה!
שבת זה אות ברית בינינו לבין בורא עולם!
והושווה הדבר לעבודה זרה(!!!!!!!!!!!).
ראה משנה תורה, הלכות שבת, סוף פרק ל:
טו השבת ועבודה זרה--כל אחת משתיהן, שקולה כנגד שאר כל מצוות התורה; והשבת היא האות שבין הקדוש ברוך הוא ובינינו, לעולם. לפיכך כל העובר על שאר המצוות, הרי הוא בכלל רשעי ישראל; אבל מחלל שבת בפרהסיה, הרי הוא כעובד עבודה זרה :( :( :( :( :( :(ושניהם כגויים, לכל דבריהם.
טז לפיכך משבח הנביא ואומר, "אשרי אנוש יעשה זאת, ובן אדם יחזיק בה--שומר שבת מחללו . . ." (ישעיהו נו,ב). :fist: :fireworks: :israel: וכל המשמר את השבת כהלכתה, ומכבדה ומענגה כפי כוחו--כבר מפורש בקבלה שכרו בעולם הזה, יתר על השכר הצפון לעולם הבא, שנאמר "אז, תתענג על ה', והרכבתיך, על במותי ארץ; והאכלתיך, נחלת יעקוב אביך--כי פי ה', דיבר" (ישעיהו נח,יד) :-* :clap:.
דור1992:
איפה ראית אותי מזלזל ?!?!
אתה באמת חושב שאני מזלזל ? אני מכבד את כל מי ששומר שבת, אבל אני לא שומר שבת- אתה זה שיותר פירשת וזילזלת שמי שלא שומר שבת הוא לא יהודי.
צום קל ומועיל וגמר חתימה טובה
אחים באמת:
--- ציטוט של: דור1992 על אוקטובר 08, 2008, 11:42:52 ---איפה ראית אותי מזלזל ?!?!
אתה באמת חושב שאני מזלזל ? אני מכבד את כל מי ששומר שבת, אבל אני לא שומר שבת- אתה זה שיותר פירשת וזילזלת שמי שלא שומר שבת הוא לא יהודי.
צום קל ומועיל וגמר חתימה טובה
--- סוף ציטוט ---
אני אמרתי זאת?
א-לוהים אמר!
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה