מה שקובע את השפיות הוא יצר ההישרדות של האדם. אדם שפוי תמיד יגן על עצמו, על רכושו ועל הקרובים אליו. עם שפוי מאמין בערכיו ובזכותו להתקיים על אדמתו וזה לא משנה אם הוא חי תחת שלטון דמוקרטי או אחר. גם אני ליברל שמאמין בחופש ובדמוקרטיה, האם זה הופך אותי לשמאלני? לא ולא. כמו לכל דבר גם לדמוקרטיה צריך לשים גבולות. אם יש בתוך מדינה דמוקרטית קבוצה של חיות אדם ברבריות בלתי אנושיות שמסכנות את קיומה של המדינה, אז חוקי הדמוקרטיה אינם צריכים לחול עליהם כלל. הדבר נכון גם לגבי בוגדים שמאלנים כאלה.
לא טענתי שדמוקרטים הם שמלאנים.
יצר שפיותו של אדם,פרצופנו שונים וכך גם דעתנו על פי המציאות שהוא חי(מציאותו האישית) הוא מאוד נורמלי.
דעות של אותו אדם אכן נבעו מתרבות ליברלית וליברליזם לא אומר שצריך לבגוד ולהגיע לרמה של דעות כמו של אותו סרבן אבל יש השלכות לכל דבר שלא ציפנו שיקרה.
דמוקרטיה ממש לא מתאימה בא"י כי גם אם הערבים היו בשלום איתנו אנחנו צריכים לגרש אותם בגלל הסיבה הדמוגרפית.
לי זה לא משנה אם הערבים הם חיות ברבריות או לא.הם מהווים סכנת דמוגרפית.
האם על פי הדמוקרטיה יש סמכות לגרש מיעוט אך ורק אם הוא מהווה סכנה דמוגרפית לאוכלסיה המקורית אף על פי שהן מקבלים את הדמוקרטיה?
בתרבות המערב יש גבול כמו בכל תרבות אבל היא נותנת לאנשים להגדיר להם גבולות משלם עצמם,תמיד יש רצוי ויש מצוי,יש תאוריה ויש מעשי.