שונות > מה שבראש
האם אתם מעשנים??.
חיים בן_פסח:
--- ציטוט של: יפרח על ספטמבר 04, 2008, 19:54:58 ---א) אני כן מעשן...
התחלתי עם נובלס מתוך ציונות ועברתי לקאמל כי הרווחתי כסף O0
ואני רוצה להדגיש משו
לעולם לא יגע בשום דבר כימי זה הורס את החיים...
ב) שיטבלו את הפילטר בחלב ואז יעשנו, זה עושה טראומה ענקית של טעם לפה,ף כמו לאכול עובש...
זה פועל להרבה אנשים..
--- סוף ציטוט ---
בס''ד
חבל מאוד יפרח. זהו רעל סרטני. אתה יהודי צעיר עם כל החיים שלך לפניך. תוכל לחיות חיים בריאים כמו שהקב''ה מצווה אותנו, או תוכל להתאבד. הנה סרטון שעשיתי בנושא:
http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=1410598
rubi65:
אני ממש מצטער לאכזב אותך, גם בשן וגם גלעד, אבל לא רק שאני מעשן - אני מכור לסיגריות!
לא יכול להתחיל יום בלי לעשן איזה 5 סיגריות רצוף ואח"כ מתחיל השלב של קפה+סיגריה ואח"כ עוד ועוד...
ממש כבר לא יודע מה לעשות כדי להפסיק את המנהג המגונה הזה של עישון סיגריות!
סליחה על הפתיחות שלי אבל אני באמת רוצה להפסיק לעשן, ולא נראה לי בעתיד הקרוב איך ומה לעשות אפילו כדי להפחית את המינון של הסיגריות.
דרך אגב, סמים מעולם לא עישנתי וכמובן ומובן מאליו שמעולם לא הזרקתי לעצמי שום חומר כלשהו, אבל עם הסיגריות יותר נכון בלעדיהן אינני יכול לחיות פשוטו כמשמעו.
כל מי שיש לו עיצה טובה בשבילי מוזמן לכתוב כאן - אקבל כל עיצה טובה בברכה ובע"ה ב"נ אפסיק לחלוטין לעשן בזכותכם - זה יכול להיות כל אחד ואחד מכם שמוכן לעזור ולסייע לי להפסיק לעשן, כי אני באמת יודע שלעשן זה לאבד את עצמך לדעת, רק לאט, וזה כמובן נגד מצוותיו של הקב"ה בכבודו ובעצמו שאמר וציווה בתורתינו הקדושה: 'ראה נתתי לפניך את החיים ואת המוות את הטוב ואת הרע ובחרת בחיים' (סוף ציטוט).
אנא עיזרו לי להפסיק לאבד את עצמי לדעת לאט אבל בטוח ושח"ו לא אמות בגיל צעיר מחסימת עורקים או התקף לב! :'( :'( :'( :'( :'(
rubi65:
--- ציטוט של: חיים בן_פסח על ספטמבר 12, 2008, 01:17:46 ---בס''ד
חבל מאוד יפרח. זהו רעל סרטני. אתה יהודי צעיר עם כל החיים שלך לפניך. תוכל לחיות חיים בריאים כמו שהקב''ה מצווה אותנו, או תוכל להתאבד. הנה סרטון שעשיתי בנושא:
http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=1410598
--- סוף ציטוט ---
חיים היקר!
אני מנהל מקצועי בפורום כבר למעלה מחצי שנה (מה שבראש) ובטוח שאני לא אידיוט או מטומטם או מפגר, ובכל זאת אני מכור לסיגריות!
אני מאוד מבקש ממך לעזור לי באמצעות תגובה (אפשר לתיבת ההודעות שלי בפורום - לא לדוא"ל כי אני לא מקבל הודעות מכם בדוא"ל) והלוואי שתוכל באמת לעזור לי ולכוון אותי לעבודת ה' האמיתית - ללא עישון כלשהו לעולם ועד!
נא לקדם את הנושא הזה עד כמה שאפשר ולהביא תגובות שליליות ומתורצות היטב - גם של מומחים בנושא - כדי לעבוד על צד הרציו שלי שיכתיב לרגש (ללב) מה לעשות נכון, בכדי להפסיק לעשן לתמיד.
שלך בידידות ובנאמנות,
רובי (חיפה)
חיים בן_פסח:
בס''ד
רובי ויפרח, לע''ד יש רק דרך יחידה להגמל מההתמכרות ההתאבדותית הזאת.
הפסיקו לעשן ליום אחד. אימרו היום לא אעשן. לא יודע מה יקרה מחר אך היום לא אעשן. וזה יהיה אתגר קשה מאוד אבל ניתן לעשות זאת עם רצון חזק, משמעת והתמדה. רק יום אחד, אל תעשנו כאילו זהו כל האתגר. ואם תצליחו בס''ד, אתם חייבים להרגיש גאווה שהשגתם השג חשוב ביותר.
ומחר? אותו דבר. מחר אימרו שוב שעושים זאת רק ליום אחד. ומחרתיים אותו דבר והלאה. הוסיפו יום אחרי יום עד שלא תרצו לעשן יותר.
אפשר לעשות זאת? בטח! אבא שלי ז''ל ע''ה היה מכור שעישן 3 חפיסות כל יום. הוא החליט להפסיק ולא עישן אפילו סיגריה אחת ב35 השנים האחרונות של חייו.
מיליוני אמריקאים הפסיקו.
כולם יכולים להפסיק עם רצון חזק, משמעת והתמדה נמרצת. אבל רק ליום אחד קודם, ועוד יום אחד וכו'.
Aaron:
עדיף בכלל לא להתחיל לעשן ואז גם לא תתמכרו. אני לא התחלתי ולא מתכוון לעשן אף פעם.
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה