עמלק ואויבי ישראל > האמת מאחורי דת האיסלם
ניצחתי (טכנית) בריב עם מוסלמי:
הגולה בארץ:
בס''ד
מדוע אתם הולכים כל-כך רחוק !!--תרגמנו דברים ככתבם וכלשונם , ואף העברנו את המסר של רוח הדברים בסרטונים רבים , בינהם :
http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=1922516
http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=1865559
http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=1895874
http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=1998012
ואשר לבירור המושג '' תכי'ה '' , הרי שזה המושג בא מלשון '' כיפוף '' ו/או ''הטי'ה'' , כאשר מדובר במושג פיזי , הכוונה היא לכופף ענף של עץ לדוגמא , או להטות לוח של עץ ולהשעינו על קיר . כאשר בהשאלה משתמש האיסלאם המשוקץ במושג זה ל '' הטיית האמת ולשקר ביודעין '' לגבי כל דבר שמשרת את מצוות ספר-הדמים המתועב ( הקוראן) יכריתהו במהרה הקב''ה ברחמיו מהעולם אכי''ר !! ומכיוון שספר הדנים המשוקץ והמתועב דלעיל מצווה שלא יקרה מצב של מוסלמי מתועב ומשוקץ שי'הי'ה כפוף לשלטון שאיננו מוסלמי ומתועב כמותו כפי שציטטנו בסרטונים דלעיל , וכן מצווה אותו ספר משוקץ לשדל את כל בני-האדם לקבל עליהם את דת הדמים המשוקצת (איסלאם ) , וכן לעשוק להשפיל ולבסוף לרצוח את אלה שלא מוכנים לקבל עליהם את דת השיקוץ הזו כפי שפירטנו וציטטנו לעיל , הרי שאותה רמאות המכונה '' תכי'ה '' היא אחד הכלים בהם מצווה המוסלמי הרוצח האונס והחומס הטמא והמשוקץ יש''ו להשתמש ברמאות זו בכדי להשיג את המטרות הללו !!
ונוסיף כאן את המושג '' סלאם '' שמתורגם כ '' שלו-ם '' בשפה העממית , ואכן זהו השימוש הנפוץ בו , וזאת בכדי להטעות כל מי שאיננו מבין את משמעות המושג הזה בקטגורי'ה האיסלאמית המתועבת והמשוקצת יש''ו שר''י !! ולהלן נסביר את הקטגורי'ה המשוקצת הזו ! : המונח ''איסלאם'' בא בצורת פועל משרת סביל למושג '' סלאם '' ,( ולמבינים מעט בדיקדוק הערבי ) כדוגמת '' רסל ''= שליחה , לעומת '' אירסאל '' =לשלוח . ומכאן שה ''איסלאם '' הוא הפועל והצורה היחידה של המשוקצים הללו להביא למצב ''של-ום'' , כלומר שלשיטתם המתועבת והמשוקצת כל עוד לא יכופף בן אנוש לדת -הדמים של הרוצחים הללו , הרי שאסור לעשות עימו '' הסכם שלו-ם כלשהוא '' אלא אם כן מבוצע הדבר לשם החלשתו והתגברות עליו , עשיקתו, השפלתו , ואז להציג בפניו אולטימטום של התאסלמות ר''ל או שיירצח ונשיו ובנותיו ורכושו י'היו לבז !!!--וכאן השלמנו לכם ככל האפשר את התמונה המלאה של בסיס התכנית העולמית של דת הרצח והדמים המשוקצת והמתועבת היא דת -ה'' איסלאם '' ששפכה דם אחינו מיום התהוותה על פני-האדמה וכן עד היום הזה !! יכריתה הקב''ה במהרה מהעולם , ונזכה במהרה בביאת גואל-צדק בבאכי''ר .
הגולה בארץ :smil037:
הימני האמיתי (המקורי):
--- ציטוט של: Magus על אוגוסט 05, 2008, 21:21:31 ---
אנחנו לא איזה עם עליון.
ומי שקורא בפומבי להרוג את ישראל צריך למות, אבל זה לא אומר שצריך להרוג במכוון את כל השאר שרק רוצים לחיות חיים רגילים.
--- סוף ציטוט ---
יהודי אחד לא שווה מיליארד מוסלמים.
תחשוב על החיים של אדם יקר לך לעומת אלף ערבים.
האם תעדיף את חייהם עליו?
התשובה של כל אדם שפוי היא ברורה מאליו.
בשבילנו כל יהודי הוא אדם יקר.
כל יהודי הוא אחי,אחותי,אבי,אמי,סבי וסבתי.
אני מעדיף את חייהם על חיי כל אחד אחר לא משנה אם הוא ערבי,סיני,צ'כי או קונגולזי.
Magus:
--- ציטוט של: הימני האמיתי (המקורי) על אוגוסט 31, 2008, 18:39:03 ---יהודי אחד לא שווה מיליארד מוסלמים.
תחשוב על החיים של אדם יקר לך לעומת אלף ערבים.
האם תעדיף את חייהם עליו?
התשובה של כל אדם שפוי היא ברורה מאליו.
בשבילנו כל יהודי הוא אדם יקר.
כל יהודי הוא אחי,אחותי,אבי,אמי,סבי וסבתי.
אני מעדיף את חייהם על חיי כל אחד אחר לא משנה אם הוא ערבי,סיני,צ'כי או קונגולזי.
--- סוף ציטוט ---
אם זאת הייתה שאלה של חיי האדם היקר לי מול גורל כל הערבים בעולם התשובה היא ברורה, הייתי מציל את זה שיקר לי, מכיוון שלא הייתי אובייקטיבי.
בשבילי זה קודם בן אדם ואחר כך גזע/דת.
--- ציטוט של: BurnIslam על אוגוסט 29, 2008, 14:08:31 ---שוב אני חוזר ואומר,למה לעזעזל יש לו בוגד מדינה\ערבי בפורום?לך לעזעזל אתה יא פסולת אנושית
--- סוף ציטוט ---
אני אוהב את איך שאתה יכול לדבר כמו בן אדם.
ואני לא בוגד מדינה, אני לא ערבי, ואני לא שמאלני.
--- ציטוט של: Juda-Yoda על אוגוסט 22, 2008, 00:46:44 ---ואם אתה יכול להציל את היהודי הזה רק בלהרוג את ה1000 מוסלמים?(שזה דיי מציאותי)
--- סוף ציטוט ---
זה לא עניין של שחור לבן.
בוא נגיד ככה: אני חושב שצריך לתקוף בעזה כל פעם שיורים קטיושה ליישוב ישראלי.
זה מספק אותך?
נץ וגאה בזה:
Magus אני מחכה לתשובה
--- ציטוט של: נץ וגאה בזה על אוגוסט 28, 2008, 15:50:56 ---ומי שקורא במסגד בכל יום 5 פעמים ביום ובדרשות יום שישי לחיסול ומי שמצטט את חדית' אל בוקארי 680: "באחרית הימים עת יברח היהודי מפני המוסלמי ויתחבא מאחורי העץ והאבן, או אז, יפתחו העץ והאבן את פיהם ויאמרו, הו מוסלמי הו עבד אללה, הנה יהודי מאחורי, בא והסר את ראשו מעליו"
ומי שצווח: "ח'ייבר ח'ייבר יא יאהוד, ג'ייש מוחמד סעופא יעוד", כך שאם מסכמים זאת, מגיעים למסקנה שאינך יכול לנתק בין האיסלם למאמיניו, הדוגמא הזו כבשה את רובו המוחלט של הציויליזציה האיסלמית, כפי שתוכל לראות במאמרי http://hayamin.org/forum/index.php?topic=8533.0
ובמלחמת עולם זו, כמו במלחמת עולם, בדיוק כמו שכשהפציצו את ערי גרמניה ויפן לא עשו אבחנה בין גרמני לגרמני ובין יפני ליפני כאז כן עתה, אבחנה שכזו פירושה תבוסתנו במלחמת העולם מול האיסלם.
--- סוף ציטוט ---
משה לוי:
--- ציטוט של: גור-אריה על יולי 27, 2008, 22:40:58 ---כפי שהביא שלמה ציטוט מויקפדיה,מובא שם כאמור שמוחמד ביקש מהם לעשות הסכם שלום,
כאשר חלק מהיהודים אמרו שיש להמשיך להלחם במוחמד עד לתבוסתו,ויש שאמרו שיש להאמין לו ולהניח את הנשק.
וכל הלוחמים אשר הסכימו לעשות שלום עם מוחמד נשחטו על ידו לאחר שהניחו את נשקם.
כך נהגו הערבים בכל מלחמותיהם,וכך נוהגים הערבים כיום (ע"ע "הסכמי אוסלו" שנגמרו בדם ופיגועים על חשבון המדינה),
עד היום הערבים צועקים "חייבר חייבר יא יהוד"(תזכרו את חייבר יהודים),כלומר הם מודים ששיטת הליחמה של חייבר(התקייה)
היא שיטת הלחימה שלהם.
ולגבי ה"קטע הקומי"....אתה צוחק או מה? הם אומרים זאת בכל יום במסגדים שלהם! ישנם ברשת מאות סרטוני וידאו מדרשות
המסגדים מתורגמות לעברית,אתה עושה מעצמך צחוק! על מה קם ארגון אל-קעידה? למה האיסלם(אל-קעידה) רוצח את כל
העולם המערבי? תנסה לחשו בהיגיון... לא שמעת על הביטוי "דאר אל איסלם"? כלומר שהעולם צריך ליהיות על פי אמונתם
דאר אל איסלם(תחת כיבוש איסלמי) וכמו שכתוב בויקיפדיה שהיהודים יוכלו לחיות בשלום רק אם יסכימו ליהיות "בני חסות"
ויסכימו לשלם מס גבוהה.
אז הנה,ויקיפדה זה לא "תעמולה ימנית",מנהלי ויקיפדיה הם שמאלנים קיצוניים ואף מתנגדים רשמית לארגון שלנו.
הם כתבו ערך מאד לא מחמי על הרב כהנא זצ"ל ואף על פי שהם אנטי ימניים גם הם מודים לגבי האיסלם.
--- סוף ציטוט ---
אבל אני לא מבין משהו,בוא תסביר לאדם נאיבי כמוני מה קשור שמאלניות לאתר ויקיפדיה? מאיפה בעצם אתה יודע שמי שכותה בויקפדיה הוא שמאלני? איך אתה מגיע למסקנה כזאת?
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה