עמלק ואויבי ישראל > האמת מאחורי דת האיסלם

ניצחתי (טכנית) בריב עם מוסלמי:

<< < (13/17) > >>

Magus:

--- ציטוט של: יחיאל208 על אוגוסט 04, 2008, 00:31:39 ---Magus, יש משפט שאומר:
ש1000 אמהות ערביות יבכו אבל אמא שלי לא תבכה(הכוונה אמא שלי יהודי).
אין ערך לחיים של יהודי, אתה לא יכול לבוא ולומר הינה כמות האנשים הזאתי שקולה ליהודי הזה
קודם כל תחשוב על האחים היהודים שלך, אחרי זה תחשוב על החיים של הגויים!! ותכניס לך לראש טוב טוב!
המוסלמים רוצים לרצוח את העם היהודי, אז חובתינו לרצוח אותם קודם! -" הבא להורגך, השכם להורגו ".
ואל תתחיל להגיד " נאצי " "היטלר " כי אם אתה בתור יהודי לא דורש להרוג את מי שרוצה להרוג את העם שלך
אז זה כאילו אתה עצמך קורא להרוג את העם שלך!

עכשיו בוא אני ישאל אותך שאלה שאני אוהב לשאול שמאלנים...
יש לך יהודי בצד אחד ו1000 ערבים בצד שני- אחד מהצדדים חייב למות לא משנה מה והאצבע שלך קובעת
הצד שאתה מצביע עליו, הוא הצד שיחיה והצד השני ימות!
במי אתה תבחר??

--- סוף ציטוט ---
אנחנו לא איזה עם עליון.
ומי שקורא בפומבי להרוג את ישראל צריך למות, אבל זה לא אומר שצריך להרוג במכוון את כל השאר שרק רוצים לחיות חיים רגילים.

והשאלה ששאלת היא מסוג השאלות שאני מאוד לא אוהב, מצב סוריאליסטי בלי שום הסבר למה ואיך - כל תשובה שאני אתן לך תוציא אותי רע, אם אני אגיד שאני אציל את היהודי, כל הטיעון שלי מתבטל, אם אני אגיד שאני אציל את הערבים תוציא אותי שונא יהודים ואוהב ערבים.

--- ציטוט של: גור-אריה על אוגוסט 04, 2008, 00:32:52 ---אבל הוא לא מייצג את היהדות!

כי על פי היהדות גם מי שהתנצר הוא יהודי! אבל מבחינה דתית אדם זה אינו נקרא יהודי.

--- סוף ציטוט ---
נגד מה אתה? נגד הדת או נגד המאמינים?

יחיאל:

--- ציטוט של: Magus על אוגוסט 05, 2008, 21:21:31 ---אנחנו לא איזה עם עליון.
ומי שקורא בפומבי להרוג את ישראל צריך למות, אבל זה לא אומר שצריך להרוג במכוון את כל השאר שרק רוצים לחיות חיים רגילים.

והשאלה ששאלת היא מסוג השאלות שאני מאוד לא אוהב, מצב סוריאליסטי בלי שום הסבר למה ואיך - כל תשובה שאני אתן לך תוציא אותי רע, אם אני אגיד שאני אציל את היהודי, כל הטיעון שלי מתבטל, אם אני אגיד שאני אציל את הערבים תוציא אותי שונא יהודים ואוהב ערבים.

--- סוף ציטוט ---
תרצה או לא תרצה, אנחנו העם הנבחר!
אני לא אומר שיש לנו דם בצבע כחול ואנחנו צריכים לשלוט בעולם, ארץ ישראל- הפינה הקטנה שלנו בעולם מספיקה לי מאוד!
אני לא רוצה לשלוט לא על אירופה לא על אסיה ואני גם לא רוצה קולוניות באפריקה, סה"כ רוצה לחיות בארץ ישראל השלמה- ארץ ישראל התנכ"ית.
אני אומר שמבחינתי החיים שלך בתור יהודי והחיים של כל יהודי אחר שווים בעיניי יותר מחיים של גויי, ולא חייב דווקא מוסלמי!

ותקשיב, אלא שרוצים לחיות חיים רגילים אלה אנשים שיש להם מה להפסיד שלרוב זה מקום פרנסה אם הם מועסקים אצל יהודי
או שיש להם לקוחות יהודים...אלה ערבים שחיים טוב אם זה בתור רופאים, עורכי דין וכדומה...

Juda-Yoda:
ואם אתה יכול להציל את היהודי הזה רק בלהרוג את ה1000 מוסלמים?(שזה דיי מציאותי)

נץ וגאה בזה:

--- ציטוט של: Magus על אוגוסט 05, 2008, 21:21:31 ---אנחנו לא איזה עם עליון.

נגד מה אתה? נגד הדת או נגד המאמינים?

--- סוף ציטוט ---
ומי שקורא במסגד בכל יום 5 פעמים ביום ובדרשות יום שישי לחיסול ומי שמצטט את חדית' אל בוקארי 680: "באחרית הימים עת יברח היהודי מפני המוסלמי ויתחבא מאחורי העץ והאבן, או אז, יפתחו העץ והאבן את פיהם ויאמרו, הו מוסלמי הו עבד אללה, הנה יהודי מאחורי, בא והסר את ראשו מעליו"
ומי שצווח: "ח'ייבר ח'ייבר יא יאהוד, ג'ייש מוחמד סעופא יעוד", כך שאם מסכמים זאת, מגיעים למסקנה שאינך יכול לנתק בין האיסלם למאמיניו, הדוגמא הזו כבשה את רובו המוחלט של הציויליזציה האיסלמית, כפי שתוכל לראות במאמרי http://hayamin.org/forum/index.php?topic=8533.0
ובמלחמת עולם זו, כמו במלחמת עולם, בדיוק כמו שכשהפציצו את ערי גרמניה ויפן לא עשו אבחנה בין גרמני לגרמני ובין יפני ליפני כאז כן עתה, אבחנה שכזו פירושה תבוסתנו במלחמת העולם מול האיסלם.

BurnIslam:

--- ציטוט של: Magus על יולי 24, 2008, 18:18:42 ---לא ניצחת אף אחד. בדקתי את הציטוטים האלה עם הקוראן והם מזוייפים, באסה :)

--- סוף ציטוט ---

שוב אני חוזר ואומר,למה לעזעזל יש לו בוגד מדינה\ערבי בפורום?לך לעזעזל אתה יא פסולת אנושית

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה