ראיתי פה בפורום כמה תגובות/גישות/סיסמאות אנטי ציוניות. ובמיוחד מאנשים שדואגים לשנוא את הערבים ואת השמאל ובלי לשים לב בעצם יושבים איתם תחת אותה ההגדרה של אנטי ציונים או לפי הסמול "פוסט ציונים".
לגור בארץ ישראל באיזה מצב שהיא לא תהיה (כל התירוצים החרדיים על הממשל החילוני והכפירה בארץ)ולהיות אנטי ציוני זו כפויות טובה לשמה.
לפי דעתי בפורום הזה אין מקום לאנטי ציונים בדיוק כמו שאין מקום כאן לערבים(לא שאני חושב שיש ערבים שישמחו להצטרף אבל ניכה).
שורה תחתונה - אל תהיו אוכלי ושותי חינם, תעריכו ותפסיקו לשנוא על רקע דתי, אם יש בעיה עם הממשל החילוני המתבולל בארץ, אנחנו ננסה לפתור אותה עד שנמות,ואם לא נצליח אז בנינו ימשיכו----- זאת הגישה.
אסור בשום אופן להתנהל בצורה אנטי ציונית רק משום שמדינת ישראל בימים האלה חילונית-כי לא עשינו בזה שום דבר ונשארנו בעצם חסרי עמוד שדרה בדיוק כמו יהודי הגולה,ואז יוצא מצב שבאמת סתם נלחמנו ואנו נלחמים על הארץ כל עוד אנו מתנהגים כאילו חיינו בגולה.מעבר לזה, האווירה הזו מושכת כבר עכשיו וברור שתמשיך למשוך שנאה בין חילוניים לדתיים ועוד בציבור הימני(אנלא מדבר עכשיו על שמאל חילוני ליברלי נגד ימין לאומני-דתי), ולהגדיל את השסע הקיים בעם זו הטעות הכי גדולה שיכולה להיות, במיוחד שהסמול דאג לעשות את זה עוד מימי המחתרות (בן גוריון vs ז'בוטינסקי,בגין ובכללי מפא"י נגד הרוויזיוניסטים).
כשוויכוחים על רקע דתי מגיעים בתוך הציבור הימני לפיצוץ לכעס ושנאה לא עשינו כלום אחים שלי, אני פונה לחבר'ה הדתיים-ש"סניקים-חרדיים שכאן בבקשה להיות סובלני ולקבל את הציבור הימני-חילוני,שצריך לגדול ולהתפתח כימני (הציבור הדתי כבר דאג להשקפת עולם ימנית ב"ה)כי רק ביחד נוכל לנצח את הערב- רב השמאלני שבארץ ואז את הערבים. כמה שזה קשה נסו להבין את הדרך החילונית,תתפשרו אל תלכו עם הראש בקיר-לא נגד האחים היהודים שלכם זכרו- עת להתפשר ועת ללחום.ותבינו שכולנו אחים, כמו שז'בוטינסקי , בגין וכהנא אמרו.
בידינו למנוע שנאת אחים, אחים יקרים שלי אז יאלה צאו לדרך!