0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
יש בו אפילו קישור לאתר של JTF.
יש גם הודים פרו-ישראלים, תראו את האתר הזה: http://www.hinduunity.org/יש בו אפילו קישור לאתר של JTF.
האנטישמיות היא בכל מקום, וחבל שכמה אידיוטים שנוסעים "להתקרחן" בגואה, עושים לנו שם רע, וממילא מחזקים סטריאוטיפים מהזן הנמוך ביותר.
ציטוט של: נץ וגאה בזה על ינואר 31, 2007, 16:58:06האנטישמיות היא בכל מקום, וחבל שכמה אידיוטים שנוסעים "להתקרחן" בגואה, עושים לנו שם רע, וממילא מחזקים סטריאוטיפים מהזן הנמוך ביותר.אמת.
נוסעים ל"דפוק ת'ראש" אחרי הצבא ובעצם דופקים את כולנו.
ככה זה גם כל הנבלות שגונבים מבתי המלון בחו"ל
ציטוט של: דוקא_כך על ינואר 31, 2007, 21:11:30ציטוט של: נץ וגאה בזה על ינואר 31, 2007, 16:58:06האנטישמיות היא בכל מקום, וחבל שכמה אידיוטים שנוסעים "להתקרחן" בגואה, עושים לנו שם רע, וממילא מחזקים סטריאוטיפים מהזן הנמוך ביותר.אמת.אני עוד לא הבנתי מה הקטע לנסוע לשמה?...סמים אלכוהול זה החיים שלהם?..כואב לי על יהודים כאלו...
ציטוט של: נץ וגאה בזה על ינואר 31, 2007, 22:32:12ככה זה גם כל הנבלות שגונבים מבתי המלון בחו"ללפי ההלכה מותר בכלל ליהודי לעזוב את הארץ לחופשה וכו'?..ניראה לי שזה אסור
ציטוט של: נץ וגאה בזה על ינואר 31, 2007, 22:32:12ככה זה גם כל הנבלות שגונבים מבתי המלון בחו"לגניבה מגוי היא חילול שם ה' חמור מאוד ומצדיק עונש מוות, וחשוב שיפורסם והגוים ידעו אילו סטנדרטים גבוהים של מוסריות יש לעם ה'. (גניבה בתוך גבולות א"י לא מהווה חילול השם, ולכן הדין לא יהיה כה חמור.)
ציטוט של: דוקא_כך על פברואר 01, 2007, 01:06:19ציטוט של: נץ וגאה בזה על ינואר 31, 2007, 22:32:12ככה זה גם כל הנבלות שגונבים מבתי המלון בחו"לגניבה מגוי היא חילול שם ה' חמור מאוד ומצדיק עונש מוות, וחשוב שיפורסם והגוים ידעו אילו סטנדרטים גבוהים של מוסריות יש לעם ה'. (גניבה בתוך גבולות א"י לא מהווה חילול השם, ולכן הדין לא יהיה כה חמור.)דוקא פה לא חילול?...