בס''ד
כל הכבוד ליהודים האמוניים הטובים האלה שמפגינים ולא שותקים כשחולי נפש עושים תועבה בריש גלי. וחולי הנפש האלה דוקא גאים! תראו מה הערב רב הבוגדני עשו לנו: כל חולי הנפש גאים ואנו חייבים להתבייש. כאילו חולי הנפש האלה נורמלים ואנו לא נורמלים ח''ו.
כהניסט מהמרכז, העלית הערה מעניינת: איך עונים לסוטים שטוענים שהם "נורמלים" ושאין שום בעיה עם מעשי התועבה שלהם?
התשובה האמיתית היא שהקב''ה ברא אותנו, ואנו חייבים לעשות מה שהוא מצווה. ורק תורתנו הקדושה מדריכה אותנו על מה שמותר ועל מה שאסור.
אולם איך עונים ליהודים שלא מבינים בתהילת תורתנו, ושמגדירים את עצמם כחילוניים? הנה מה שאני בתור יהודי פשוט הייתי אומר לאחים החילוניים שלי:
רואים שהסטייה הזאת לא נורמלית לא רק מהתורה הקדושה שלנו אלא גם מהטבע. כל בר דעת יכול לראות מהטבע שגוף זכר לא מתאים לגוף זכר, וגוף נקבה לא מתאים לגוף נקבה. חלקי גוף הזכר לא מתאימים לחלקי עוד גוף זכר. זה לא הולך. אבל חלקי גוף הזכר כן מתאימים לחלקי גוף הנקבה. זכר ונקבה זה מתאים והולם. אולי הסוטים לא אוהבים את העובדה הזאת, אך בכל זאת היא כן עובדה. זוהי דרך הטבע והסוטים מנסים לשנות את כללי הטבע, דבר שלא ניתן לעשות. כשמקיימים יחסים לא טבעיים, זה מוביל לאיידס ועוד מחלות.
אז הסוטים באמת לא נורמלים והם תוקפים את כללי הטבע. אחרי שזה מוביל לאיידס ועוד מחלות קטלניות, הסוטים דורשים שכל משלמי המיסים יתמכו בהם, וזה יקר מאוד לטפל בנושא איידס.
זה מה שהייתי אומר להם.