רק עכשיו התפנתי לראות את השידור של היום, וזה ממש העציב אותי
שאיתמר בן גביר יודע על המקרה הזה ושותק, אני הצבעתי למרזל פעמיים בעבר,
אבל אני לא אצביע למרזל יותר - אין שום תירוץ לשתיקה שלהם נוכח ההשמצה החולה שעושים נגדנו.
הטקטיקה שלנו תהיה לגייס תומכים למטרות שלנו,
וזה מעל לכל להביא את חיים לארץ - כי רק ברגע שחיים יהיה בארץ
התנועה תתחיל להרקיע לשמיים ותהפוך לתנועה של עשרות ומאות אלפי חברים כמו בימי הרב כהנא,
הרב כהנא ידע איך עובדים בפוליטיקה, וחיים אומר היום בשידור דברים מדויקים ונכונים - חיים יסחוף רבבות אחריו,
וזה יהיה תלוי בנו לגייס עוד אנשים לפורום כי הפורום הוא המקום שבו נגבש עוד ועוד חברים שיעזרו לנו ביום פקודה,
לפעול במרץ להביא את חיים לארץ - זה חייב להגיע לערוץ 2 לעיתונים לכל מקום, ביום פקודה שתהיה ממשלה "ימנית" כביכול,
במונחים הבולשביקים של ימינו, יהיה עלינו לפתוח במתקפה חסרת תקדים באינטרנט במערכות החדשות ובעיתונים,
אנחנו נצטרך לצאת החוצה אל בנייני ערוץ 10 ערוץ 1 ערוץ 2, לטלפן למערכות העיתונים ולכתבים בטלויזיה
ולהבהיר שיש אסיר ציון בשם חיים בן פסח שמסורב עליה.
יהיה עלינו לתת את כל המרץ וב"ה אם נעזור לחיים הקב"ה יעזור לנו ואנחנו נחכה לו בנתב"ג עם פרחים וסוכריות,
ואחרי שיתאקלם פה אני אומר לכם, אתם תכנסו להרפתקאה הכי מסעירה שהיתה לכם בחיים, וזו תהיה ההרפתקאה של מהפך שלטוני,
שובם של הכהניסטים המוסריים, האמיתים, לכנסת - שוב יזרח אורו של הרב כהנא ויאיר את כל האפלה והחושך במשכן הכנסת, ב"ה זה מה שצפוי לקרות.
כרגע, הפצת הסרטונים שלנו, הפצת האתר והפורום במיוחד - זוהי מעל לכל משימה חשובה ביותר.
ולחיים אני אומר, יישר כח
על הגבורה המוסרית שלך ואהבת ישראל האמיתית שלך,
אתה אדם משכמו ומעלה, ואני גאה להיות בתנועה שלך.
עז77.