כתב נושא: מכתב מרגש של חייל! כנסו!!  (נקרא 5665 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק יחיאל

• חבר(ה) של כבוד
  • *
מכתב מרגש של חייל! כנסו!!
« ב- : מאי 21, 2008, 10:38:37 »
עקב הבלאגן עם הפורום שנמחקו הודעות...אני בין המתגייסים לנסות לשחזר דברים שנמחקו לצערינו הרב...
אז מי שטרם ראה את המכתב
זהו מכתב אמיתי של חייל בסוף המכתב תבינו מה עלה בגורלו המר...
הוא עוד קורבן לשחיתויות ולמשחקים בחיי אדם של הערב רב ימח שמו וזכרו!!

נ.ב
לא ערכתי כלום!
ומי שגם הגיב בעבר למכתב הזה מוזמן להגיב שנית  =]

-------------------------------------------------------
איך אפשר לתאר חוויות? מילים הן דבר נדוש.
איך אפשר להסביר דברים שאתה רואה ומרגיש, למישהו אחר?
איך אפשר להסביר לך, לתאר מצב,להסביר את אי הצדק שאני חש?
למה ג'ובניק חי טוב!? מוקף בחיילות יש לו את כל הזמן והאפשרויות לעשות!?
חבל שהשנים הטובות חולפות מהר.
למה כשאני מגיע הבייתה בשבת ומנסה להתחיל איתך את אומרת: את מקסים, אתה נחמד, אבל אני לא אשב שבוע, שבועיים, חודש, חודשיים ואחכה לאדון שיבוא מסריח, מלוכלך ועייף, ברוך השם אני יפה והאפשרויות פתוחות בפניי".
ועוד שבת עברה.
למה כשהתגייסנו, לחבר'ה במחלקה היו הרבה חברות, מכתבים, חבילות ופתאום נשארנו כולנו לבד!? בגלל שלוש שנים מזדיינות!?
אני יושב פה ב-X, בתוך אוקיינוס של בוץ, שלג מרחף אט אט למטה ואני רועד, אבל הלב... הלב יותר קר, כי כשאני מתהפך פה את מתהפכת במיטה החמה והיבשה בבית המוגן, בין השמיכות (לבד או עם אהוב) ולא חושבת על כלום, לא יודעת בכלל שיש חיילים ששוכבים בבוץ, שרועדים מקור ומתים לעצום את העיניים... לישון... ששומרים עליך אלמונית, כדי שתוכלי לשכב במיטה החמה, רגועה. כשאני בגל"ב או באבוקה, עם נשק, אפוד, קסדה והרבה כעס בלב.
איך להסביר לך?
הרגשה של מתח וחרדה, של פחד ואהבה כשאני בא הבייתה ומספר על ההיתקלות ועל הפחד וההתרגשות –ואתם מנענעים בראש, כאילו אתם מבינים ומספרים על המכונית החדשה.כשאני סופר אבנים שפוגעים לי בג'יפ ושומע איך החשוד תכנן לעלות ליצהר ולתת צרור בכל האחים שהיו איתי ממרץ שנת 2002 ובעיתונות כותבים על חיילים רעים שיורים והורגים. כשאני רץ בסמטאות וילד בן 10מקלל את
האימא והאחות, מתאר איך הוא יזיין אותן מ-א' ועד ת'. ואני נגנב. כשאני בקסטינה ורואה נוף שרואים בחו"ל אך אני רוצה לראות את הבית ואני רואה אותו... בחלום ובתמונות, אני רוצה מילה טובה!
כשכואב הגב והעיניים אדומות מחוסר שינה אני קורא בעיתון איך מסיבות אידיאולוגיות לא מוכנים הבני זונות לשרת בשכם, טול-כרם, קלקיליה, רמאללה, ג'נין כי זה נוגד את צו מצפונם. יש פראיירים אחרים שיעשו את העבודה השחורה בשבילם, כל הצפונים וה"ציונים".
אז מה אנחנו? אנחנו ה"כושים" של מדינת ישראל? הם לא מבינים איפה הם חיים, הם לא מבינים שבלעדינו הם פשוט 2 מטר באדמה!? ואני לא מבקש רחמים! אני גם לא מרחם על עצמי, אני זועק לאי צדק!
אנשים חכמים אמרו פעם "מי שלא עובד בשבת לא אוכל בשבת" אין להם מושג איך נרגיש אחרי 3 שנים שבהם ראינו מסגדים, מחבלים, נשקים וסמטאות אין לכם מושג איך נרגיש אחר כך כשנשכב במיטה עם החברה ונרגיש שיש אנשים שנולדו 5 שנים אחרינו והם אלו ששומרים עלינו.
בגלל מציאות מזדיינת שנראית אבודה, אני חייב לשמור על אימא אהובה, על אבא, על אחים, על אחיות קטנות, חברים וחברות
כן אני גאה!!! אני לוחם!!!
לפני חודש וחצי הגעתי הבייתה ואחותי כתבה לי מכתב ונתנה לי אותו עם שוקולד, על המכתב היה כתוב פשוט... "תודה רבה!!" היא בסך הכל בת 8 והיא מבינה יותר מכל הפוליטיקאים בארץ המקודשת הזו. ממש התרגשתי, אם לא הייתי משחק אותה קשוח הייתי גם מזיל דמעה. כי בשבילה
אני כאן נמצא!!!
אנחנו רוצים וצריכים מילה טובה! לא דורשים משכורת, לא רוצים מכונית צמודה וגם לא חופשות בחו"ל.
רק מילה טובה!!!
רק מילה טובה שנדע שאומה שלמה עומדת מאחורינו שנדע שיש בשביל מה, שנרגיש ששווה, שנדע שלא טעינו כשביקשנו קרבי.
שכל דבר קשה יהפוך לקל כי בשבילך הכל נעשה מולדת אהובה!
אולי זה נשמע "קיטשי" וסתם כאילו אנחנו מזיינים ת'שכל, אך גם היום, יש מי שחושבים ומרגישים כך
תנו לנו את הכוח להמשיך קדימה... לנצח...
על החתום, החייל הפשוט... "

החייל הזה... נכתב בידי חייל... המכתב הזה הוא מכתב התאבדות שנכתב בידיו... הוא התאבד בגלל לחץ מהצבא... בגלל הדיכאון... הוא ירה לעצמו כדור בראש והתאבד...
הבקשה שלו הייתה שהמכתב הזה יופץ
אני מקווה שתמלאו אחר הבקשה שלו...
ותודה!

-------------------------------------------------------

מנותק אבי 1

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • הבוחר החליט ממשלת ימין
« להגיב #1 ב- : מאי 21, 2008, 11:16:58 »
לא אוהב את העובדה שנותנים במה לחייל שהתאבד כי דתנו אוסרת על התאבדות ואין לתת לגטימציה למעשה זה.אין להצדיק התאבדות בשל לחץ מהצבא.אנו משרתים בצבא ולא מתאבדים.
אצלנו קוברים מתאבדים מחוץ לגדר.
הבא להורגך השכם להורגו

מנותק יחיאל

• חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #2 ב- : מאי 21, 2008, 11:41:01 »
לא אוהב את העובדה שנותנים במה לחייל שהתאבד כי דתנו אוסרת על התאבדות ואין לתת לגטימציה למעשה זה.אין להצדיק התאבדות בשל לחץ מהצבא.אנו משרתים בצבא ולא מתאבדים.
אני יודעי...
הוא חטא בכך שהתאבד אין ספק על כך, רק הקב"ה מחליט מי יחייה ומי ימות!
אבל זה לא המסר שניסיתי להעביר =/

מנותק אבי 1

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • הבוחר החליט ממשלת ימין
« להגיב #3 ב- : מאי 21, 2008, 13:13:41 »
הבנתי רק רציתי להעיר.
הבא להורגך השכם להורגו

מנותק גַּם בָּשָׁן וְגַם גִּלְעָד

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • אבי פרחן – יום יבוא אחים נחזורה!
« להגיב #4 ב- : מאי 21, 2008, 13:26:30 »

:X:  :X:  :X:

לא הודעה חוקית! חביבי, אתה אולי חושב ששכחנו מה כתבת כאן לפני שזה נמחק, אבל אנחנו זוכרים יפה מאד. זה לא זה.
איפה כל הקטע שאתה מדבר על זה שהצבא רק ממלא פקודות של הדרג המדיני, ואז אני ונץ מתחילים להתווכח איתך על השמאלנים ששולטים בצמרת הצבא היום? הא? גש למלא את כל ההודעות החסרות!

אוף! לעולם זה לא יהיה כמו ההודעות ההן שאבדו.. :-\ :'(

להתחיל עוד פעם את כל הפורום!!!!!!!!!! :tickedoff:

מנותק אבי 1

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • הבוחר החליט ממשלת ימין
« להגיב #5 ב- : מאי 21, 2008, 13:58:51 »
נץ אובאמה אמר שפנינו אל העתיד ולא אל העבר.
הבא להורגך השכם להורגו

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
« להגיב #6 ב- : מאי 21, 2008, 14:07:28 »
אוסמה גם אמר שהתאריך של ה-11 בספטמבר בא בגלל ה"קרב על וינה".
אפרופו עבר.
ולא, האנטר, לא התבלבלתי...

גם בשן וגם גלעד, לצערי קרתה תקלה טכנית מצערת, שלא הייתה בידינו.
מחקו את ההודעות המעניינות באשכול הספיציפי הזה, נו, אין מה לעשות.
ממשיכים הלאה, זה מה יש...
« עריכה אחרונה: מאי 21, 2008, 14:09:25 על ידי נץ וגאה בזה »
אלוף מיל. בני פלד ז"ל
"צאו החוצה וצלצלו בפעמון שנתן לי מפקד חיל הים. כשישאלו אתכם למה אתם מצלצלים, ענו שכאן מת יהודי משוגע, שחשב שהיהודים מסוגלים להקים מדינה-וטעה" מילותיו האחרונות לילדיו.

מנותק גַּם בָּשָׁן וְגַם גִּלְעָד

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • אבי פרחן – יום יבוא אחים נחזורה!
« להגיב #7 ב- : מאי 21, 2008, 14:08:08 »

:X:

שובב.. :smil116:  :P

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
« להגיב #8 ב- : מאי 21, 2008, 14:33:10 »
להלן תגובתי ההיא באשכול הזה ככול שזכרוני לא מטעני:

חבל,חבל על דאבדין, חבל על אח, חבל על יהודי, חבל על חייל במערכות ישראל- החייל הזה איבד עצמו לדעת בגלל חוסר הערכה שהוא לכאורה חש.
מצד אחד חורה לי היחס הזה, יחס של כלי שכל מטרתו חימום חייל עייף בלילה מצד החברה שלו, היחס הזה לבת ישראל מעיקרו חורה לי.
ומאידך עצם העובדה שהחונטה השלטת שולחת בניה (במקרה והיא אכן שולחת אותם) ליחידות עורף יוקרתיות (מודיעין, להקות צבאריות, גל"צ/במחנה ועוד)
עצם העובדה שמשיתים על החייל הקרבי תפקיד סיזיפי של כבאי.
לא מעריכים אותו, כי התפיסה הפציפיסטית העקומה והשאיפות ל"שלום" של החונטה (או רק קצת שקט) זה חזות הכל ושטיפת המוח הכלל ציבורית של גישת "אכול ושתו כי מחר נמות" ושאין למות עבור כלום, גורמת לכך שהציבור כבר לא נותן את ההערכה שצריכה הייתה להנתן לחיילים אלה.
כמובן שבכך עדיין אין ולא פרומיל של הבנה למעשהו של החייל.

אני יודע שזה ממש לא מילה במילה מה שכתבתי אז וגם קצת סטייה מהרעיון הכולל שהבעתי בהודעה ההיא, אבל יהיה זה איזה שהוא קרש מקפצה לדיון ההוא מחדש-דיינו, עמכם הסליחה.
נ.ב. לצערי לא גיביתי את ההודעה ההיא כשם ששמרתי את המאמר שלי על רבין ומחתרת מפ"ם בקובץ WORD כך שיכולתי להעלות אותו מילה במילה כפי שהיה לפני התקלה.
אלוף מיל. בני פלד ז"ל
"צאו החוצה וצלצלו בפעמון שנתן לי מפקד חיל הים. כשישאלו אתכם למה אתם מצלצלים, ענו שכאן מת יהודי משוגע, שחשב שהיהודים מסוגלים להקים מדינה-וטעה" מילותיו האחרונות לילדיו.

מנותק יחיאל

• חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #9 ב- : מאי 21, 2008, 16:19:34 »

חבל,חבל על דאבדין, חבל על אח, חבל על יהודי, חבל על חייל במערכות ישראל- החייל הזה איבד עצמו לדעת בגלל חוסר הערכה שהוא לכאורה חש.
מצד אחד חורה לי היחס הזה, יחס של כלי שכל מטרתו חימום חייל עייף בלילה מצד החברה שלו, היחס הזה לבת ישראל מעיקרו חורה לי.
ומאידך עצם העובדה שהחונטה השלטת שולחת בניה (במקרה והיא אכן שולחת אותם) ליחידות עורף יוקרתיות (מודיעין, להקות צבאריות, גל"צ/במחנה ועוד)
לא מעריכים אותו, כי התפיסה הפציפיסטית העקומה והשאיפות ל"שלום" של החונטה (או רק קצת שקט) זה חזות הכל ושטיפת המוח הכלל ציבורית של גישת "אכול ושתו כי מחר נמות" ושאין למות עבור כלום, גורמת לכך שהציבור כבר לא נותן את ההערכה שצריכה הייתה להנתן לחיילים אלה.

אני יודע שזה ממש לא מילה במילה מה שכתבתי אז וגם קצת סטייה מהרעיון הכולל שהבעתי בהודעה ההיא, אבל יהיה זה איזה שהוא קרש מקפצה לדיון ההוא מחדש-דיינו, עמכם הסליחה.
נ.ב. לצערי לא גיביתי את ההודעה ההיא כשם ששמרתי את המאמר שלי על רבין ומחתרת מפ"ם בקובץ WORD כך שיכולתי להעלות אותו מילה במילה כפי שהיה לפני התקלה.
אכן היחס לבנות ישראל היום הוא כמו מזרן ציבורי (חח בולט מאוד במגזר החילוני, ודאי שמתם לב)
אבל  מה אנו הגברים אשמים.? זה יותר עניין של חינוך מהבית או השפעה של החברה....
ומה תאמר על הבנות שיוצאות עם בני דודינו הישמעאלים?
שאר הדברים אני מסכים איתך...

מנותק rubi65

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • ימני אמיתי וכהניסט
« להגיב #10 ב- : יוני 01, 2008, 05:17:33 »

:V: O0 :coolsmiley:
הודו לה' כי טוב כי לעולם חסדו, מי ימלל גבורות ה' ישמיע קול תהילתו, תהילת ה' ידבר פי ויברך כל בשר שם קדשו לעולם ועד, ואנחנו נברך י-ה מעתה ועד עולם הללוי-ה!!!
חמול על מעשיך, ותשמח במעשיך, ויודו לך חוסיך, בצדקך עמוסיך, תוקדש אדון על כל מעשיך, כי מקדישך בקדושתך קידשת, נאה לקדוש פאר מקדושים!!!