שונות > מה שבראש
סקר: אתם מאמינים באלוקים?
מנסה להבין:
אני מאמינה בה' [אני מצטערת אם אני לא כותבת את השם טוב :-\] , אבל לא יוצא לי לקיים את כל המצוות שלו . אני מאמינה שיש מישהו ששומר עלינו ושהעולם לא סתם נברא אלא מישהו אחראי לקיומו O0
Juda-Yoda:
לגבי זמן הבריאה זה טעות שלי מה שכתבתי מקודם.
הקב"ה ברא את האדם בגיל 20 הוא לא ברא אותו בגיל יום,אותו דבר העולם הוא ברא אותו בן 4.45 מליארד שנה לכן העולם בן 4.5 מליארד שנה אבל קיים רק 5 אלף שנה.
rubi65:
--- ציטוט של: Juda-Yoda על יולי 04, 2008, 18:42:04 ---לגבי זמן הבריאה זה טעות שלי מה שכתבתי מקודם.
הקב"ה ברא את האדם בגיל 20 הוא לא ברא אותו בגיל יום,אותו דבר העולם הוא ברא אותו בן 4.45 מליארד שנה לכן העולם בן 4.5 מליארד שנה אבל קיים רק 5 אלף שנה.
--- סוף ציטוט ---
יודה, מעניין אותי על סמך מה אתה כותב את דברייך המצוטטים למעלה. תן סימוכין לדברייך! (אלו מקורות, ואלו ספרים).
-הודיה-:
וואי וואי אני חייבת להגיד כל התגובות שלכם פה סיבכו אותי לגמרריי!!
דני,
אני חייבת להגיד לך משהו,
לא מעניין אותי אילו סיבות גרמו לך לא להאמין באלוקים אבל לי זה נשמע ממש מופרך שאין כח עליון שאחראי על כל מה שקורה פה,
בעצם הכח העליון הזה הוא אלוקים, אני לא חושבת שמישהו פשוט ישב וכתב את התנ"ך זה נשמע לי מופרך לגמרי, ולכן כל מה שכתוב בתנ"ך הוא אמיתי והכל אכן קרה.
וכן העולם נברא ע"י אלוקים, התורה ניתנה בהר סיני, אם תשים לב כל מי שמאמין באמונה שלימה בקב"ה באמת ובאמת מקיים את המצוות מתוך הבנה ברורה שזה למי שברא אותו, החיים שלו נראים אחרת יש לו מוסריות הוא בנוי על יסודות חזקים ואמיתיים לעומת זאת אדם שאין לו תורה והוא אינו מקיים את מצוות ה' יש לו חיים אחרים לכן כל מי שעוזב את ה' פשוט לא מבין את הגודל שלו, ואני אומרת לך מניסיון מוחלט אני ב"ה דתי'ה מרגע לידתי..והיו לי לא מעט שאלות לגבי האמונה, האמונה שלי לא היתה חזקה ומה שידעתי זה שצריך לקיים מצוות אך לא ידעתי מהו שורשן ושהכל בהשגחה פרטית, אבל כן הלכתי וחקרתי והיום אני מבינה שכל מה שה' עשה זה לטובה לפעמים צריך להזניח את השכל בעניינים אלה ולתת לרגש לעבוד!!
באמת להבין שאם 6 מיליון יהודים חפים מפשע נרצחו בשואה יש סיבה לכך, יש לזה חשבונות שמיים שאיננו מבינים אותם, והם מוסתרים מאיתנו וה=כ=ל לטובתינו, רק תצא להבין, לשאול יש כ"כ הרבה רבנים גדולים שיכולים לעזור לך בנושא הזה, המון ספרים בלי סוף האמונה זה דבר ניצחי, האמונה בקב"ה שייכת ליהודים ואיך אתה יכול להוכיח את זה שעם שלם שחי במשך אלפי שנים תמיד היה נרדף לעולם לא היה לו רגע שקט וכל מה קורה איתו הוא מתרבה..ולמה?!כי ה' איתו!!!תמיד ניסו להרוג אותנו ולמרות ההכחדה של הנאצים ימש"ו שהרגו 6 מיליון נשארנו בכלזאת עם היינו 60 ריבו!!אתה יודע מה זה 60 ריבו?!600 אלף!!זה כלום היינו בארץ 600 אלף ועכשיו אנחנו מליונים..!!
הקב"ה איתנו וזה מוכיח שכמה שניסו להרוג להכחיד ולא מדברת איתך רק על השואה המון מלחמות עוד היו לפני כן, גם בזמן התנ"ך, תמיד תמיד היינו נרדפים ע"י שאר האומות... ולמרות זאת שכל הטרור הזה שיש היום הכל ביד ה' רק אם נאמין באמונה שלימה נראה שהכל היגיון פה!!
אני מאחלת לך המון בהצלחה מקווה שעזרתי.!=]=]
אשקלוני!:
מאמין באמונה שלמה ואני דתי בבית ספר חילוני :>
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה