כתב נושא: המיליונר בני לנדא: "להגביל את הילודה"  (נקרא 7604 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק כהנא צדק!

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
    • yigal-amir
המיליונר בני לנדא: "להגביל את הילודה"
« ב- : ינואר 23, 2007, 22:27:17 »
איש ההיי-טק, המיליונר בני לנדא, קורא הערב למנהיגים "לקחת אחריות" ולנקוט צעדים להגבלת הילודה בישראל. הוא מסביר כי הילודה המוגברת הפכה לנטל על הכלכלה המקומית וכי "אנחנו צועדים במהירות לקראת עולם שלישי". כיום - המדינה היחידה שמגבילה את הילודה באמצעות חוקים היא סין.

(הנבלה ימ"ש)

איש המיליונים מנסה לרסן את הילודה בישראל. המיליונר בני לנדא, מייסד חברת ההיי-טק "אינדיגו", קרא הערב (ג') בכנס הרצליה להגביל את הילודה בישראל, כדי להציל את המצב הכלכלי במדינה. "אני יודע שכל מי שדוגל בהגבלת הילודה יואשם כאנטי-יהודי וכגזען, ולמרות זאת אני קורא למנהיגים לקחת מנהיגות ולנקוט צעדים בלתי פופולאריים".

לנדא הוסיף כי "אנחנו צועדים במהירות לקראת עולם שלישי, שיעור הילדים מתחת לגיל 14 בישראל הוא 28 אחוז מהאוכלוסייה, פי שניים מהממוצע בעולם המערבי ומהווה נטל עצום על התעסוקה ועל הכלכלה". לדבריו - שיעור הילודה בישראל הוא הגבוה במערב ומהגבוהים בעולם כולו. לנדא אומר שאוכלוסיית ישראל גדולה יותר מאוכלוסיית אירלנד, דנמרק ושבדיה, אבל ישראל היא מדינה ענייה בהרבה ממדינות אלה.

בקהל המאזינים לדבריו של לנדא ישבו אנשים לא מעטים מהסוכנות היהודית, אך דבריו לא עוררו זעם או תכונה כלשהי באולם, למרות שגרמו אי-נחת לכמה מהשומעים.

יצוין כי המדינה היחידה בעולם שמגבילה כיום את הילודה היא סין, המתירה לידת ילד אחד בכל משפחה ומטילה סנקציות כלכליות על מי שמוליד יותר מכך. השיטה הסינית נוחלת הצלחה חלקית בלבד . בשנים האחרונות - מדינות רבות באירופה נוקטות דווקא במדיניות עידוד ילודה, הכוללת בין היתר מתן קצבאות ילדים, בדומה למודל הישראלי.

לנדא הסביר בהרצאתו כי המדד המרכזי לחוסן הכלכלי בעולם היום הוא התוצר בנפש וכי בעשור האחרון - אוכלוסיית ישראל גדלה מאוד והתוצר גדל באופן זניח. לדבריו, "בניגוד לדעה הרווחת - שהכלכלה שלנו חסונה – המיקום שלנו בטבלת העושר העולמית יורד משנה לשנה". לפיכך, אמר לנדא, ישנן שתי דרכים לשמור על החוסן הכלכלי: לעודד תאגידים בינלאומיים לפתוח מפעלים בישראל וכן להגביל את הילודה.

לאחרונה השתלח לנדא בפקידי האוצר וכינה את התנהלותם בעידוד השקעות זרות "טיפשות וצרות עין של פקידים קטנים". על מכירת ישקר לוורן באפט אמר לנדא כי "כשמתפארים בהשקעות זרות כמו עסקת ישקר - זו אשליה, כי בעסקה כזו לא נוצרים מקומות עבודה חדשים".

בני לנדא הוא מייסד חברת ההיי-טק "אינדיגו", העוסקת בצילום דיגיטאלי, שנקנתה בעבר בידי חברת הענק hp באחת מהעסקאות הגדולות ביותר בתולדות הכלכלה הישראלית. הוא עלה מפולין בשנות ה-70, הקים את החברה עם עלייתו לארץ ולאחר עיסקת המכירה - הפך אותה לחטיבה עצמאית בתוך "hp ישראל".
יגאל=גואל

ע        מ        י       ר
 =       =       =      =  עמו    מאת    יצחק        רבין [img]http://www.zix.co.il/images/11924785.gif[/i

עז77

• אורח
בעניין: המיליונר בני לנדא: "להגביל את הילודה"
« להגיב #1 ב- : ינואר 23, 2007, 22:32:25 »
איזה חזיר רשע ימ"ש

מנותק קיצוני ימני

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
« להגיב #2 ב- : ינואר 23, 2007, 22:34:54 »
מעניין מה הוא היה אומר אם היינו עוד 6 מליון. :'(

מנותק כהנא צדק!

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
    • yigal-amir
בעניין: המיליונר בני לנדא: "להגביל את הילוד
« להגיב #3 ב- : ינואר 23, 2007, 22:37:52 »
כואב לו שהעם היהודי מתרבה וגדל כניראה...
ימ"ש חלאה אחד בעזרת ה' ישרף בגיהנום!
« עריכה אחרונה: ינואר 23, 2007, 22:49:01 על ידי כהנא צדק! »
יגאל=גואל

=       =       =      =  עמו    מאת    יצחק        רבין [img]http://www.zix.co.il/images/11924785.gif[/i

מנותק קיצוני ימני

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
« להגיב #4 ב- : ינואר 23, 2007, 22:46:47 »
כואב לו שהעם היהודי מתרבה וגדל כניראה...
ימ"ש חלאה אחד בעזרת ה' ישרוף בגיהנום!
עם כל השמאלנים עוכרי ישראל הערב רב.אמן.

בייקר

• אורח
« להגיב #5 ב- : ינואר 23, 2007, 22:48:38 »
שוב הוא רק מתחשב בשיקול כלכלי.מטרתנו ישוב ארץ ישראל ביהודים.

מנותק כהנא צדק!

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
    • yigal-amir
« להגיב #6 ב- : ינואר 23, 2007, 22:53:38 »
שוב הוא רק מתחשב בשיקול כלכלי.מטרתנו ישוב ארץ ישראל ביהודים.
החובה שלנו היא להתרבות ולהתיישב בארץ והוא מסתכל לי מהביטים כלכלים בושה וחרפה רק שמלאנים נאצים חזירים ימ"ש יכולים להגיע למחשבות כאלו.
יגאל=גואל

עז77

• אורח
« להגיב #7 ב- : ינואר 23, 2007, 23:00:41 »
יש לו פרצוף של נאצי מסריח...  >:(

מנותק כהנא צדק!

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
    • yigal-amir
« להגיב #8 ב- : ינואר 23, 2007, 23:12:36 »
יש לו פרצוף של נאצי מסריח...  >:(
מה עז לא ידעת?..
הוא שכח את דרגות ה-SS בבית...
יגאל=גואל

עז77

• אורח
« להגיב #9 ב- : ינואר 24, 2007, 00:36:01 »
פשוט מגעיל אותי, איך שיש אנשים צדיקים בארגון אפרת שנלחמים על כל תינוק יהודי שיבוא לעולם
ואיך מצד שני יש את התולעת המלוכלכת הזו החזיר המטונף הזה הג'וק הזה ה...אפס מאופס הזה שקורא להכחדת הגזע היהודי,
איזה זבל טינופת - צריך לשרוף לו את הבית וללמד אותו לקח שלא ישכח בחיים שלו לפני שיעז להגיד דברים כאלה בפומבי.

מנותק DJ Luminus

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
« להגיב #10 ב- : ינואר 24, 2007, 01:27:02 »
שלום לכולם אנשים, אני בארץ!

אני לא מבין על מה הוא מבלבל את השכל. בעיית ילודה מוגברת בישראל? 70% מאדמת א"י כלל לא מאוכלסת. רב האוכלוסיה מרוכזת בגוש דן. מדינת ישראל עוד תגיע למשבר כלכלי, לא בגלל גידול האוכלוסיה אלא בגלל המערכת הסוציליסטית ששולטת במדינה.

מנותק דוקא_כך

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • ופדויי ה' ישובון ובאו ציון ברינה
« להגיב #11 ב- : ינואר 24, 2007, 02:57:58 »
ציטוט
ולמרות זאת אני קורא למנהיגים לקחת מנהיגות ולנקוט צעדים בלתי פופולאריים

הוא לא קורא למנהיגים לנקוט בצעדים בלתי פופולריים נחוצים כמו גירוש כל הערבים מחוץ לא"י.  במקום זה, הכלב השוטה הזה משתמש בסטטיסטיקה שכוללת בתוכה ילודה ערבית (הרי הם "ישראלים" לכל דבר, בדמוקרטיה הישראלית המהוללת, לא כך?), כדי לנסות לשכנע חולי נפש כמוהו שכדאי להגביל את הילודה היהודית.  הרי לא יעלה על דעתו של הנאור האוניברסאלי הזה לקרוא להגבלת הילודה הערבית, ח"ו!  הילודה היהודית היא האיום האמיתי...

גועל נפש, יש"ו.
יהונתן פולארד
ראובן מנינג
יגאל עמיר
חגי עמיר
עופר גמליאל
שלמה דביר
ירדן מורג
דוד אמויאל
חזקיהו עמי פופר
גור המל
ישי שליסל
דני טיקמן
ג'וליאן סופיר
ארנולד ישראלוב
רחמים לוטטי
חברי מחתרת בת-עין
יונה אברושמי
יבגני גרוסמן
אלכסנדר רבינוביץ'
מורדי הראל
אליצור הראל

מנותק קיצוני ימני

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
« להגיב #12 ב- : ינואר 24, 2007, 06:21:43 »
...מצד שני,לא אכפת לי ש"יהודים" כמוהו לא יתרבו... :P
אנחנו,מצידנו,היהודים הטובים נעשה את שלנו ונמלא אותה באנשים טובים אשר דואגים איש לרעהו,צנועים וישרים.
אין ספק שצריכים להקים דור קצת יותר טוב ואיכותי מהזבל שמסתובב היום כמעט בכל מקום.זבל שמדבר על הגבלת הילודה בא"י.

מנותק כהנא צדק!

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
    • yigal-amir
« להגיב #13 ב- : ינואר 24, 2007, 07:09:00 »
...מצד שני,לא אכפת לי ש"יהודים" כמוהו לא יתרבו... :P
אנחנו,מצידנו,היהודים הטובים נעשה את שלנו ונמלא אותה באנשים טובים אשר דואגים איש לרעהו,צנועים וישרים.
אין ספק שצריכים להקים דור קצת יותר טוב ואיכותי מהזבל שמסתובב היום כמעט בכל מקום.זבל שמדבר על הגבלת הילודה בא"י.
חחח אהבתי  ;D
יגאל=גואל

מנותק wjw

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
« להגיב #14 ב- : ינואר 24, 2007, 16:03:42 »
ממש בנאדם חולה רואים שהוא מבין רק בשטרות ולא בדברים האמיתיים..
אבא שבשמים אותך אנחנו אוהבים!

מנותק קיצוני ימני

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
« להגיב #15 ב- : ינואר 24, 2007, 18:04:41 »
כבר נאמר פעם שכסף מעוור עיני חכמים...(רק שאני קצת בספק לגבי חכמתו... :P).

מנותק כהנא צדק!

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
    • yigal-amir
« להגיב #16 ב- : ינואר 24, 2007, 18:33:45 »
כבר נאמר פעם שכסף מעוור עיני חכמים...(רק שאני קצת בספק לגבי חכמתו... :P).
**כסף מעוור עיני טיפשים**
יגאל=גואל

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
« להגיב #17 ב- : ינואר 25, 2007, 22:33:21 »
SS Obergruppenfuherr Beni Landa, האמת הוא נשמע כמו גילגול נשמתו של המלך פרעה שבדיוק בימים אלה אנו קוראים בפרשיות השבוע על נסיונות הגבלת ילודה.
אלוף מיל. בני פלד ז"ל
"צאו החוצה וצלצלו בפעמון שנתן לי מפקד חיל הים. כשישאלו אתכם למה אתם מצלצלים, ענו שכאן מת יהודי משוגע, שחשב שהיהודים מסוגלים להקים מדינה-וטעה" מילותיו האחרונות לילדיו.

מנותק כהנא צדק!

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
    • yigal-amir
« להגיב #18 ב- : ינואר 25, 2007, 23:28:54 »
SS Obergruppenfuherr Beni Landa, האמת הוא נשמע כמו גילגול נשמתו של המלך פרעה שבדיוק בימים אלה אנו קוראים בפרשיות השבוע על נסיונות הגבלת ילודה.
צירוף מקרים ממש לא מוזר.
יגאל=גואל