כתב נושא: נץ,לגבי הקומוניזם בארצות ערב  (נקרא 6185 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק אבי 1

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • הבוחר החליט ממשלת ימין
נץ,לגבי הקומוניזם בארצות ערב
« ב- : מרץ 18, 2008, 14:21:59 »
יש ארגוני טרור כמו החזית העממית והחזית הדמוקרטית שמטיפים לאידאולוגיה מרקסיסטית.היתה בארצות ערב מפלגה קומוניסטית גם בהשפעת בריה"מ ובעידודה ומפלגה קומוניסטית אצלנו כאן עם חכי"ם ערבים.
האם הם סתם אנטישמים,מחבלים ושונאי יהודים ואין משמעות לאידאולוגיה הקומוניסטית?
האם הקומוניזם לא מחוץ לחוק במדינות כמו סעודיה,ירדן?
או שאין הבדל וערבי קומוניסט מוסלמי איננו שונה מחבר בחמאס או בפתח.
האם ערבי נוצרי כחוותאמה וחבש שונה מערבי מוסלמי כמו אבו מאזן או הנייה?
כי הקומוניזם עצמו מטיף לאניטשמיות,שנאת יהודים ולא רק האיסלאם והנצרות.
האם זה משנה משהו או שכל הערבים,מוסלמים,נוצרים,קומוניסטים(כביכול אתאיסטים)הם אויב?
האם היית מוכן לדבר עם ערבי נוצרי או להשאירו בארץ ישראל?
האם היית מרשה בכלל קיום מפלגה קומוניסטית בארץ ישראל או להוציא מחוץ לחוק גם את היהודים כמו דב חנין למשל?
הבא להורגך השכם להורגו

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
« להגיב #1 ב- : מרץ 18, 2008, 15:04:35 »
יש ארגוני טרור כמו החזית העממית והחזית הדמוקרטית שמטיפים לאידאולוגיה מרקסיסטית.היתה בארצות ערב מפלגה קומוניסטית גם בהשפעת בריה"מ ובעידודה ומפלגה קומוניסטית אצלנו כאן עם חכי"ם ערבים.
האם זה משנה משהו או שכל הערבים,מוסלמים,נוצרים,קומוניסטים(כביכול אתאיסטים)הם אויב?
האם היית מרשה בכלל קיום מפלגה קומוניסטית בארץ ישראל או להוציא מחוץ לחוק גם את היהודים כמו דב חנין למשל?
א.) יש משמעות רבה לאידאולוגיה הקומוניסטית, אבל היום הם פשוט מיעוט בטל, זכר אנכרוניסטי לימים בו הקרמלין התווה את הטרור הבינלאומי, היום זה איסלם.
ב.) הקומוניזם מחוץ לחוק בהרבה מקומות, גם מצרים, אלג'יריה, מרוקו, סעודיה בוודאי, ירדן, סוריה (מפלגת הבעת' היא מפלגה פאשיסטית למרות שהיא לא היססה לשתף פעולה עם "אמא רוסיה"), איראן (ארגון המוג'אהידין חאלק הוא ארגון סמי מרקסיסטי שעושה שם למשטר בעיות מדי פעם, ולכן הם נענשים קשות על ידי משטר האייתולות).
ג.) מה לי חוואתמה מה לי אבו מאזן? שניהם אנטישמיים ורוצחי יהודים, אבל בסופו של דבר דבר הארגונים הקומוניסטים הם הסטוריה ובטלים בשישים ולא מהווים כל פונקציה שהיא בעיני הערבים והאיסלם בכלל, היום דיוויזות ה-SS המוחמדי בדמות חיזבאללה, חמאס, ג'יהאד איסלמי, אל קעידא, האחים המוסלמים, ג'יש אל מוחמד, צבא האיסלם, פלוגות אל בית אל מקדס וכו' וכו' הם אלו שמתווים את הקצב ומנהלים את זרוע הטרור של המפלצת האיסלמית בת ה-1.5 מיליארד נבגים.
ד.) זה לא משנה ומי שמכריז עלי מלחמה הוא בן מוות ולא משנה אם הוא שבדי, פורטוגזי, קונגולזי או ערבי נוצרי.

ה.) אני יהיה מוכן להשאיר מספר מאוד מצומצם של ערבים לא מוסלמיים, עם כמה תנאים, ללא שום זכויות אזרח-קרי:אין זכות לקבוע סדרי שלטון, התחייבות מוחלטת למלא אחר שבע מצוות בני נוח, המגורים של קבוצה זו תהיה מתוחמת לשמורות (כמו אינדיאנים), לא יותר להם כל זכות/הגדרה דתית או לאומית שהיא, לא תותר להם זכות התאגדות (הפגנות, תפילות, הטפות דת וכו') , לא יותר להם זכות לבקר את השלטון, תהיה אכיפה חזקה מאוד על גביית מיסים רלוונטיים, לא יותר להם לעבוד במגזר הציבורי (למעט מבחינה מוניציפאלית), לא יותר להם זכות השביתה, לא יותר להם ללמוד במוסדות השכלה גבוהה יהודיים (אלא רק משלהם וגם זה עם פיקוח יהודי הדוק כדי שלא יעזו להעלות על הדעת פעילות ו/או הטפה לפעילות חתרנית, הם יהיו מוגבלים למבני קהילות ללא כל סממנים דתיים חיצוניים (לא יהיו צלבים מבחוץ), לא יותר להם כניסה לירושלים, אדם מקהילה זו שביקר במדינה שתוכרז כאויבת, לא יורשה לחזור ומעמדו שתושב המדינה תבוטל לאלתר, כל פגיעה גופנית ביהודי לא משנה המניע דינו של אותו אחד יהיה רע ומר (מאסר עולם עם עבודות פרך), המועצות המוניציפאליות שלהם יהיו בפיקוח הדוק למניעת כל אפשרות של מעילה בכספים, עבודת חמולות ברשויות הללו, בניה בלתי חוקית תוענש בחומרה, לא תותר להם שינוי תב"ע, יהיה פיקוח הדוק על הילודה ( על פי השיטה הסינית, קרי: ילד שני ללא כל זכויות סוציאליות שהם), קבלת הטבות סוציאליות כלשהם מהמדינה תותנה בשירות לאומי בן שנתיים במסגרת הקהילות שלהם+קורסי חובה על נאמנות אבסולוטית למדינה, לסמליה, שלטונה וכו', לא יותר ציון חגים ומאורעות לאומיים שאינם יהודיים, לא יותר קליטת שידורי טלוויזיה/רדיו מארצות ערב, אתרים מוסלמיים/ערביים באינטרנט שבסיסם מחוץ למדינה יחסמו על ידי ספקי האינטרנט בחוק, כל פעילות תקשורתית שהיא שיש לה גוון לאומי/דתי שנאסר על פי הנאמר לעיל היחס אליו יהיה כמו בטיפול בפדופיליה מקוונת, יאכף אצלם החוק נגד ביגמיה באופן דרקוני.
ו.) לגבי מפלגות ותנועות קומוניסטיות שחברים בה יהודים או בכלל קיום לאידאולוגיה כזו בישראל, להלן דעתי במאמר הנ"ל:
http://hayamin.org/forum/index.php?topic=10740.0, אני חושב שזה ייתן לך את התשובה המספקת לשאלתך.
« עריכה אחרונה: מרץ 18, 2008, 15:05:49 על ידי נץ וגאה בזה »
אלוף מיל. בני פלד ז"ל
"צאו החוצה וצלצלו בפעמון שנתן לי מפקד חיל הים. כשישאלו אתכם למה אתם מצלצלים, ענו שכאן מת יהודי משוגע, שחשב שהיהודים מסוגלים להקים מדינה-וטעה" מילותיו האחרונות לילדיו.

מנותק אושרי

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • מוות לנצרות, יחי אודין והמטאל :)
« להגיב #2 ב- : מרץ 18, 2008, 16:23:08 »
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
אתה שואל אותו כאילו הוא שר חשוב בממשלה או ראש הממלשה
XD :D ;D ;D

מנותק עוץ לי גוץ לי

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
« להגיב #3 ב- : מרץ 18, 2008, 17:45:42 »
יש משמעות רבה לאידאולוגיה הקומוניסטית
קראת את המניפסט הקומוניסטי? את הקפיטל? אני מניח שתמצא אותם מעמיקים יותר מהוגה הדעות חיים בן פסח שרב עם פופאי ביוטיוב

זכר אנכרוניסטי... היום זה איסלם...
יש לך כאן שני ח"כים מכהנים ומפלגות קומוניסטיות בכל מדינה בעולם (שניה בגודלה ברוסיה, שלישית בגרמניה, ראשונה בקפריסין (שם הנשיא במדינת האיחוד האירופי הוא קומוניסט). היום זה איסלם? כשמרקס אמר שהדת היא אופיום להמונים, הוא התכוון גם לאיסלם. המפלגה הקומוניסטית בארץ שמה את הדגש על שותפות יהודית ערבית על בסיס מעמדי – כל ילד שלישי יהודי ושני ערבי – עניים, קשישים שמתלבטים בין אוכל לתרופות, הפרטת כל מוסדות המדינה ושירותיה האזרחיים למוסדות מכווני מיקסום רווח בידי אוליגרכית הון אשר מעסיקה את כל השאר דרך חברות כוח אדם - על בסיס זה אנחנו מתאחדים.

ובכלל, בכל מדינה, הקומוניזם רואה בריאקציה הלאומית, הקיצונית, הדתית, את האויב המרכזי שלו.
הקומוניסט בעירק לא רוצה את סדאם (שתלה את הקומוניסטים ראשונים) ולא את חזון בוש למזרח התיכון (150 אלף הרוגים אזרחים עד כה) - אלא חלופה שמאלית ראויה נגד ההון שבאמת מנהל את העולם, ולעזרתו מפריד אתכם לעדות, גזעים, דתות, לאומים ושאר הבולשיט שמאפשר לו לשלוט בכם.

הקומוניזם מחוץ לחוק בהרבה מקומות, גם מצרים, אלג'יריה, מרוקו, סעודיה בוודאי, ירדן, סוריה
שטויות במיץ עגבניות, בסוריה למפלגה הקומוניסטית יש שר בממשלה (פיתוח ותכנון או משהו)

ה.) אני יהיה מוכן להשאיר מספר מאוד מצומצם של ערבים לא מוסלמיים, עם כמה תנאים:

המגורים של קבוצה זו תהיה מתוחמת לשמורות (כמו אינדיאנים)...

לא תותר להם זכות התאגדות (הפגנות, תפילות, הטפות דת וכו')...

לא יותר להם זכות לבקר את השלטון...

לא יותר להם לעבוד במגזר הציבורי...

לא יותר להם זכות השביתה...

לא יותר להם ללמוד במוסדות השכלה גבוהה יהודיים...

כל פגיעה גופנית ביהודי לא משנה המניע דינו של אותו אחד יהיה רע ומר (מאסר עולם עם עבודות פרך)...

יהיה פיקוח הדוק על הילודה...קורסי חובה על נאמנות אבסולוטית למדינה, לסמליה, שלטונה וכו'...

לא יותר ציון חגים ומאורעות לאומיים שאינם יהודיים, לא יותר קליטת שידורי טלוויזיה/רדיו מארצות ערב, אתרים מוסלמיים/ערביים באינטרנט שבסיסם מחוץ למדינה יחסמו על ידי ספקי האינטרנט בחוק, כל פעילות תקשורתית שהיא שיש לה גוון לאומי/דתי שנאסר על פי הנאמר לעיל היחס אליו יהיה כמו בטיפול בפדופיליה מקוונת, יאכף אצלם החוק נגד ביגמיה באופן דרקוני.
שכחת את הגדרות החשמליות סביב ה"שמורות"... איזה אדם אינטליגנטי יכול להתחבר אל המיין קאמפ הזה?
« עריכה אחרונה: מרץ 18, 2008, 17:49:23 על ידי עוץ לי גוץ לי »

מנותק אבי 1

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • הבוחר החליט ממשלת ימין
« להגיב #4 ב- : מרץ 18, 2008, 21:44:48 »
נץ, ערבי מרוני כמו באשיר גו'מאייל היית חותם עימו חוזה שלום?היית בוטח בגנרל לחאד או בסעד חדד?נניח שדרום לבנון בשליטה ישראלית.
הבא להורגך השכם להורגו

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
« להגיב #5 ב- : מרץ 18, 2008, 22:13:00 »
נץ, ערבי מרוני כמו באשיר גו'מאייל היית חותם עימו חוזה שלום?היית בוטח בגנרל לחאד או בסעד חדד?נניח שדרום לבנון בשליטה ישראלית.
א.) לבנון כולה היא חלק אינטגרלי מארץ ישראל, כך שהשאלה לא כל כך רלוונטית.

ב.) כפתרון טקטי זמני בלבד אני מוכן לקבל שלטון (עד אשר השליטה שלנו תהיה אבסולוטית בלבנון ללא כל גורם איסלמי במרחב), מרוני בתמיכתי כל עוד אני רואה שהם נאמנים לברית, ברגע שלא.......... aa4 לאירופה.
אלוף מיל. בני פלד ז"ל
"צאו החוצה וצלצלו בפעמון שנתן לי מפקד חיל הים. כשישאלו אתכם למה אתם מצלצלים, ענו שכאן מת יהודי משוגע, שחשב שהיהודים מסוגלים להקים מדינה-וטעה" מילותיו האחרונות לילדיו.

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
« להגיב #6 ב- : מרץ 18, 2008, 22:28:38 »
קראת את המניפסט הקומוניסטי? את הקפיטל? אני מניח שתמצא אותם מעמיקים יותר מהוגה הדעות חיים בן פסח שרב עם פופאי ביוטיוב
יש לך כאן שני ח"כים מכהנים ומפלגות קומוניסטיות בכל מדינה בעולם (שניה בגודלה ברוסיה, שלישית בגרמניה, ראשונה בקפריסין (שם הנשיא במדינת האיחוד האירופי הוא קומוניסט). היום זה איסלם? כשמרקס אמר שהדת היא אופיום להמונים, הוא התכוון גם לאיסלם. המפלגה הקומוניסטית בארץ שמה את הדגש על שותפות יהודית ערבית על בסיס מעמדי – כל ילד שלישי יהודי ושני ערבי – עניים, קשישים שמתלבטים בין אוכל לתרופות, הפרטת כל מוסדות המדינה ושירותיה האזרחיים למוסדות מכווני מיקסום רווח בידי אוליגרכית הון אשר מעסיקה את כל השאר דרך חברות כוח אדם - על בסיס זה אנחנו מתאחדים.

ובכלל, בכל מדינה, הקומוניזם רואה בריאקציה הלאומית, הקיצונית, הדתית, את האויב המרכזי שלו.
הקומוניסט בעירק לא רוצה את סדאם (שתלה את הקומוניסטים ראשונים) ולא את חזון בוש למזרח התיכון (150 אלף הרוגים אזרחים עד כה) - אלא חלופה שמאלית ראויה נגד ההון שבאמת מנהל את העולם, ולעזרתו מפריד אתכם לעדות, גזעים, דתות, לאומים ושאר הבולשיט שמאפשר לו לשלוט בכם.

שטויות במיץ עגבניות, בסוריה למפלגה הקומוניסטית יש שר בממשלה (פיתוח ותכנון או משהו)
שכחת את הגדרות החשמליות סביב ה"שמורות"... איזה אדם אינטליגנטי יכול להתחבר אל המיין קאמפ הזה?
קראתי את הקפיטל, אולי זה יותר מעמיק, אבל זבל אינטלקטואלי כזה לא ראיתי מאז ימי גילגמש ועלילות סינבד המלח.
העוני אצל הערבים איננו מעניין אותי, הקומוניסטים הם בוגדים, ואין להם מקום פה במרחב, ובפעם האחרונה שבדקתי אין בכל מדינה מפלגה קומוניסטית זה רק נדמה לך, במיוחד לאור העובדה שברוב מדינות ברית ורשה (למעט רוסיה גופא, גאורגיה ומולדובה) הקומוניזם כל כך שנוא שהם נזרקו מכל המדרגות ואינם משתתפים במשחק הפוליטי, כן הדבר נכון בדי והותר מדינות באפריקה, אסיה, ארה"ב (שכיום הם פשוט גוף לא רלוונטי).
ואגב, עוץ לי קפוץ לי, הדיון מתמקד בקומוניזם בישראל וברחבי הציויליזציה האיסלמית ולא בכל העולם, אז אל תנסה לשנות את הנושא.
ומה הקשר בין מרקס למצב העולמי היום,  אתה סתם מקשקש בקומקום, מעניין את סבתי המנוחה שהוא התכוון לאיסלם כשאמר "הדת היא אופיום להמונים" (אגב, לידיעת היהודון מרכס, ולידיעתך מר קפוץ לי, האידאולוגיה שהתבררה כאופיום להמונים יותר מכל דבר אחר, היה דווקא הקומוניזם, ואם אתה לא מאמין לי אז תשאל את פאפא סטאלין).
אתה כותב: "ובכלל, בכל מדינה, הקומוניזם רואה בריאקציה הלאומית, הקיצונית, הדתית, את האויב המרכזי שלו"---ורק בגלל זה הם הפסידו את המלחמה הקרה, וכבר לא רלוונטיים יותר בימינו (קפוץ לי, לא נעים להיות לא רלוונטי, אני יודע, זה מנסיון  :2funny: :2funny: :2funny:).
"אלא חלופה שמאלית ראויה נגד ההון שבאמת מנהל את העולם, ולעזרתו מפריד אתכם לעדות, גזעים, דתות, לאומים ושאר הבולשיט שמאפשר לו לשלוט בכם"---ובדרך רצחו מאות מיליונים, סטאלין, מאו טסה טונג, פול פוט, וו נגויין גיאפ, קאסטרו, קפוץ לי הצביעות זועקת מגרונך!!!
"שטויות במיץ עגבניות, בסוריה למפלגה הקומוניסטית יש שר בממשלה (פיתוח ותכנון או משהו)"---לא משנה ולא מעניין, בסופו של דבר אין שם בחירות והם לא משפיעים פוליטית ולא קובעים את סדר יומה שמוכתב על ידי המיעוט העלווי.
"שכחת את הגדרות החשמליות סביב ה"שמורות"... איזה אדם אינטליגנטי יכול להתחבר אל המיין קאמפ הזה?"---היחיד שיכנס בין גדרות חשמליות הוא אתה מר קפוץ לי, כי אתה חיה מסוכנת שצריכה השגחה 24/7  :2funny: :2funny: :2funny:.
והאינטלגנטים שיתחברו למשנה הזו (מה הקשר למיין קאמפף?) הם כל מי שתורתו תורת משה ואמונתו אמונה בה' יתברך (אופיום להמונים ידידי יש רק בנחיר השמאלי שלך).

אלוף מיל. בני פלד ז"ל

מנותק IRON_MAN

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • L.F בשטח הערבים במתח
« להגיב #7 ב- : מרץ 18, 2008, 23:52:23 »
בס"ד

בישראל יש מפלגה קומוניסטית-ערבית(חד"ש).
ארץ ישראל לעם ישראל על פי תורת ישראל.

ערבים לערב,סודנים לסודן,שמאלנים לאירופה!

מנותק אבי 1

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • הבוחר החליט ממשלת ימין
« להגיב #8 ב- : מרץ 19, 2008, 10:01:18 »
רן אנו לא רוצים מפלגה כזו אצלנו ולכן כתבתי מה שכתבתי
הבא להורגך השכם להורגו

מנותק עוץ לי גוץ לי

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
« להגיב #9 ב- : מרץ 19, 2008, 12:21:21 »
בס"ד

בישראל יש מפלגה קומוניסטית-ערבית(חד"ש).

חד"ש היא יהודית-ערבית, לא "ערבית" ולא "יהודית" - דב חנין למשל הוא ח"כ יהודי מטעם חד"ש. והיא אגב לא מפלגה, המפלגה היא מק"י (המפלגה הקומוניסטית הישראלית) שהקימה את החזית בשנות ה70 והיום היא (המפלגה הקומוניסטית) מרכיב עיקרי בה.

אגב נץ וגאה בזה, בארה"ב יש מפלגה קומוניסטית, אלא שהיא לא מתמודדת שם בבחירות בזכות שיטת הבחירות האזורית שמאפשרת למעשה קיום לשתי מפלגות בלבד (דמוקרטים ורפובליקנים) - זוהי הדמוקרטיה האמריקאית שחיים בן פסח כל הזמן מהלל.
« עריכה אחרונה: מרץ 19, 2008, 12:39:05 על ידי עוץ לי גוץ לי »

מנותק אבי 1

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • הבוחר החליט ממשלת ימין
« להגיב #10 ב- : מרץ 19, 2008, 12:37:23 »
ראלף ניידר מייצג את העמדות הללו.
הבא להורגך השכם להורגו

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
« להגיב #11 ב- : מרץ 19, 2008, 13:23:54 »
אגב נץ וגאה בזה, בארה"ב יש מפלגה קומוניסטית, אלא שהיא לא מתמודדת שם בבחירות בזכות שיטת הבחירות האזורית שמאפשרת למעשה קיום לשתי מפלגות בלבד (דמוקרטים ורפובליקנים) - זוהי הדמוקרטיה האמריקאית שחיים בן פסח כל הזמן מהלל.
אחרי כל מה שכתבתי לך זה מה שיש לך לומר?
אגב, לא כולם פה חושבים בדיוק כמו חיים בכל פרמטר אפשרי, אני לא רואה בדמוקרטיה את צורת השלטון המועדפת עליי.
ושוב (או שמא אתה צריך, בפעם המי יודע כמה, קורס בהבנת הנקרא) אמרתי שבארה"ב הם פשוט לא גוף רלוונטי, לא אמרתי שהם לא קיימים, אמרתי שהם לא רלוונטיים במשחק הפוליטי, או שמא אתה פשוט לא קורא מה שנמצא בתוך סוגריים?
אלוף מיל. בני פלד ז"ל

מנותק יהודי בלב ובנשמה

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
« להגיב #12 ב- : מרץ 19, 2008, 19:51:02 »
עוץ לי גוץ לי קיבל בראש.
"חיילי האויב ייסוגו אחור מול עצמתו של צה"ל ורוחו העשויה ללא חת. ביום הדין יוצאים חיילי האוגדה יחד עם כל צבא ישראל להכות באויב ולהוסיף דף מפואר בספר מערכות ישראל"

מנותק אושרי

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • מוות לנצרות, יחי אודין והמטאל :)
« להגיב #13 ב- : מרץ 19, 2008, 20:54:04 »
עוץ לי גוץ לי קיבל בראש.
בפעם הבאה תכתוב "עוץ לי קפוץ לי" חחחחחחחחחחח ;D :D

מנותק הגולה בארץ

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • '' וייכחשו אוייבך לך ואתה על במותמו תדרוך ''
« להגיב #14 ב- : אפריל 17, 2008, 01:11:57 »
בס''ד

עליהם נאמר '' אלו ואלו הנשרפים בבית הדשן !! ''  מה ההבדל לעניין שנאת-ישראל שיש לאותם יהודונים הרוצים להשתמד עפ''י הזיותיו של הוזה המדינה הרצל שר''י , לבין אויב ערבי נאצי יש''ו שרוצה לשחוט גם את אותם מטומטמים שנפלו ברשת הערמומית של הברית המזוייפת שכרת איתם חד''ש = חסרי דרך שורשית , כשמם כן הם ,אובדי דרך שממצים את חייהם בשנאת-ישראל  , עליהם נאמר '' הפוך רשעים ואינם ..'' יש''ו

הגולה בארץ  :smil037:
« עריכה אחרונה: אפריל 17, 2008, 01:19:04 על ידי הגולה בארץ »
בס''ד
 '' חשף ה' את זרוע קדשו לעיני כל הגויים ,וראו כל אפסי ארץ את ישועת א'לוקנו ''
 '' קול צופיך נשאו קול יחדיו ירננו כי עין בעין יראו בשוב ה' ציון ''

מנותק יחיאל

• חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #15 ב- : אפריל 17, 2008, 02:54:02 »
מפלגה קומוניסטית היא לא בהכרח אנטישמית...
הרעיון האידיאלוגי של חברה קומוניסטית זה להפוך אותה לחברה אתאיסטית(מי שלא יודע, חברה בלי דת)
מה שזה אומר זה לא רק נגד היהודים אלא נגד כל דת או כת מסויימת...
אני לא אומר שאין בכלל אנטישמיות במפלגות אבל הרעיון עצמו זה לא נגד יהודים
ככה לנין גם אמר שאסור לפגוע ביהודי אם הוא קומוניסט אבל מותר לפגוע ביהודי שהוא לא קומוניסט

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
« להגיב #16 ב- : אפריל 17, 2008, 12:13:41 »
מפלגה קומוניסטית היא לא בהכרח אנטישמית...
הרעיון האידיאלוגי של חברה קומוניסטית זה להפוך אותה לחברה אתאיסטית(מי שלא יודע, חברה בלי דת)
מה שזה אומר זה לא רק נגד היהודים אלא נגד כל דת או כת מסויימת...
אני לא אומר שאין בכלל אנטישמיות במפלגות אבל הרעיון עצמו זה לא נגד יהודים
ככה לנין גם אמר שאסור לפגוע ביהודי אם הוא קומוניסט אבל מותר לפגוע ביהודי שהוא לא קומוניסט

היא לא אנטישמית היא רק אוטו-אנטישמית (שנאה עצמית) שבשמה נשלחו למותם כ- 1.5 מיליון יהודים משנת 1928-1953 (שנות שלטונו של סטאלין, וזה עוד מבלי להתייחס ליהודים שמתו במלחמת האזרחים ותחת לנין, 1917-1926, וכן אלו שמתו אחרי סטאלין במיתות משונות ו"הועולמו" בפתאומיות אחרי שה-KGB או ה"סמרש" ביקרו אצלם בבית) זה כשלעצמו מצריך בניית "יד ושם 2" בישראל והוצאת הקומוניזם מחוץ לחוק.
די לראות את הקריקטורות נודפות אנטישמיות ששרבט יהודי קומוניסט המראים חרדי (מי אמר "אוסט-יודה" ולא קיבל) עם שקי כסף המבקש להשתלט על העולם או עושק את כל סביבתו בתככיו.
די להזכר בכל הבוגדים בעם ובמדינה שמכרו את נשמתם (ואם יכלו, אפילו את אימם) לאמא רוסיה.
בדיוק כשם שאני לא סובל קיומם של תנועות ניאו-נאציות בישראל,בדיוק כך גם אינני סובל הפגנות והתפרעויות ושאר מרעין בישין של סטודנטים או נוער או כל מיני תנועות אחרות המניפות את הזוהמה המקומית המתגלמת בדגל האדום עם הפטיש והמגל.
זה נבלה וזה טרפה.
אלוף מיל. בני פלד ז"ל

מנותק יחיאל

• חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #17 ב- : אפריל 17, 2008, 12:30:59 »
כן אני יודע שהקומוניזם פגע מאוד ביהודים...
רק אמרתי שהרעיון עצמו לא אטישמי ועד כמה שאני יודע
אין להם אידיאלוגיה כזאת שזה מכוון ליהודים
כמו לנאצים יימח שמם! שהיה להם את תורת הגזע ובכל מקום
שהם יכלו רק הכניסו את זה שצריך להשמיד את היהודי ם

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
« להגיב #18 ב- : אפריל 17, 2008, 12:39:27 »
כן אני יודע שהקומוניזם פגע מאוד ביהודים...
רק אמרתי שהרעיון עצמו לא אטישמי ועד כמה שאני יודע
אין להם אידיאלוגיה כזאת שזה מכוון ליהודים
כמו לנאצים יימח שמם! שהיה להם את תורת הגזע ובכל מקום
שהם יכלו רק הכניסו את זה שצריך להשמיד את היהודי ם
הרעיון עצמו הוא אנטי-יהודי במהותו! (אנטי דת ועם וארץ) ולא אנטישמי (על בסיס גזעי, כביכול, עד כמה אבסורדי שזה ישמע).
כך שזה נבלה וזה וטרפה.
אלוף מיל. בני פלד ז"ל