לנץ:אתה בנדם תותח ואתה גם מאוד חכם ומבין בעניינים האלה ואני מכבד את זה. אבל כרגע וזה לא ישתנה בקרוב ארה"ב צרפת ואנגליה(טוב בערך) עדיין יש השפעה חזקה פה.. אילו שה"בדיחה" עליהם היא ממש נכונה ולכן אי אפשר לקרוא לה בדיחה.
*עריכה*
אוקיי ההמתנה הזאת מתחילה להפחיד אותי בדרך כלל זה מרמז על הרצאה כלשהי..
א.) מה שכתבתי הוא אכן מה שצריך להתבצע: "
כיתור השטח, הזרמה פנימה של אנתרקס מהונדס גנטית ודבר בובוני.
לאחר מכן בתירוץ של צורך לחסל את הנגיפים כדי למנוע התפרצות הלאה, הפצצה עד חורמה של כל הרצועה עם נאפאלם שחור, דלק אוויר, פצצות זרחן וגז חרדל"
אבל אין לי אשליות, אני אדם ריאלי מטבעי, לוגיקן חסר תקנה, ולכן מאידך אני גם אומר שדבר כזה לא יקרה כל מדינת ישראל נמצאת במתכונתה הנוכחית כפי שכבר כתבתי במאמרי (אני מזמין אותך לעיין היטב):
1.)
http://hayamin.org/forum/index.php?topic=4728.02.)
http://hayamin.org/forum/index.php?topic=10160.0זאת אומרת שאני אומר ולא פעם בפורום הזה, שמה שצריך כנראה להתבצע זה הפיכה במדינה הזו, ולהחליף את כל המערכות השולטות ובעיקר לחסל את האליטה השלטת על כל זרועותיה.
לפני כן המדיניות לא תשתנה ולו בננו-מטר בודד.
ב.) נעבור ברשותך למעצמות: 1.) סין- אין לה את הכלים מלבד לעשות דבר מעבר לחרם כלכלי (מה שאני לא בטוח שיעשו, מכיוון שכל מה שמעניין את סין כרגע זה כסף וצמיחה ולעזאזל אידאולוגיות, הם יודעים שיש להם שוק כאן לייצוא וייבוא בעיקר בתחום הצבא והייטק) וכן אין להם האופציה לשנע צבא לטפל בנו, הם רחוקים מידי, מעבר לזה נשאר רק הווטו במועצת הבטחון של האו"ם, וכולנו באמת יודעים מה הגוף הזה שווה (סבתא שלי ז"ל הייתה אומרת- "גורנישט מיט גורנישט") מעבר לכך היה בזה מידה רבה של צביאות לנוכח הפשעים שמבצעת סין בתוכה וכן כלפי טיבט , 2.) רוסיה של הצאר פוטין ה-1 אין לה הכלים כרגע לבצע באיזור מהלך צבאי נרחב, וכידוע לכל, רוסיה וארה"ב לא מצליחות להסכים על צבע השמים ועל מרכזיות השמש במערכת הסולרית מאז ועידת ילטה, שניהם במידה רבה ובמיוחד ארה"ב חיים עדיין בסרט של המלחמה הקרה, בפן הכלכלי אני לא רואה ברוסיה איום ושוב כמו סין כל הכלים האופרטיביים שלה כלפינו זה בהיותה חברה קבועה במועצת הבטחון של האו"ם ובעלת זכות ווטו, 3.) אנגליה, היא לא מעצמה, וכבר לא כזו מאז מלחמת העולם ה-2, אין לה לא הכלים הצבאיים ולא הכלכליים לדגדג אותנו, ומעבר למועצת הבטחון היא פשוט נמר של נייר שלא מסוגל לירוק אל מעבר לאיים הברטיים בלי עזרה של הדוד סם.
4.) צרפת- מדינה שלא נצחה קרב בודד לבדה מאז ימי נאפוליון בונפרטה (קרי לפני 200 שנה) וכפי שהיטיב לומר מפקד פיקוד מרכז של ארה"ב בזמנו (ראש CENTAD גנרל 3 כוכבים נורמן שוורצקופף): "לא ללכת למלחמה ביחד עם צרפת זה כמו לא ללכת לצייד צבאים יחד עם אקורדיון", אני מקווה שהבנת את הרמז... מדינה שיש לה משקל בהחלטות האופרטיביות של האיחוד האירופי (יחד עם גרמניה) ומושב קבוע במועצת הבטחון של האו"ם (דבר שעד היום אני לא מצליח להבין, הרי הם הובסו במלחמת העולם השניה, במאי 1940 ולכן הם לא חלק מהמעצמות המנצחות של המלחמה) אבל כל בר דעת יודע שהאיחוד האירופי זה מגדל קלפים שעתיד מהר מאוד להתמוטט והוא בסך הכל כלב נובח איננו נושך.
5.) אחרונה חביבה, ארה"ב היא טכנית יכולה להיות האיום היחיד והמרכזי (כך כשאתה אומר "מעצמות" אתה בעצם מתכוון לאחת בלבד-USA), אבל פה קבור הכלב, מי שמכיר איך מתנהלת ארה"ב, מי שקצת יודע על המערכות הפנימיות בארה"ב, יודע שגישת "אמריקה לא תרשה" היא הבל הבלים ואיננו יודע על מה הוא מדבר, אדם כזה איננו יודע ולא כלום על ה"איזונים ובלמים" במערכת האמריקנית, על ההגבלות של הנשיא אל מול הקונגרס והסנאט, השדולות השונות, דעת קהל תומכת וכו' וכו', ארה"ב זה לא איזה מכונת פחיות אוטומטית שאם מכניסים כסף ולוחצים על המשקה מיד יוצא מה שרוצים, קצת לימוד על דמוקרטיה אמיתית בפעולה+לימוד על ההסטוריה (הלא ארוכה במיוחד) של ארה"ב יגלה תוצאות מאוד מעניינות אם אתה באמת רוצה להחכים נא לקרוא את ספרו של עזרא זוהר: "פילגש במזרח התיכון", את דבריו של פרופ' יורם אטינגר בנדון (לשעבר קונסול ישראל בניו-יורק), את ספרו של פרופ' סמואל הנטינגטון "התנגשות הציויליזציות".
וכן גם ישנו צורך לזכור, שכדי לבצע מהלך צבאי במרחק חצי גלובוס ממנה, צריכה ארה"ב לגייס קואליציית מדינות שלמה (ואני לא רואה דבר כזה קורה אל מול מדינה בעלת נשק גרעיני, עיין ערך צ. קוריאה).