אתה מוזמן לקרוא לי יהיר,או להתגאות בכך שאני כביכול מתקשה לענות על חלק מהדברים שאתה אומר.
אך אם אתה רוצה לקבוע את ניצחון הימין הקיצוני על סמך זה ש"הבסת" כביכול תלמיד תיכון בויכוח ,אשריך.
ושוב,עוד לא השתכנעתי בידע רב של מישהו מפה,לזרוק עובדות גם אני מסוגל,האינטרנט ברוך ה' הוא כלי מצויין,אבל לקשר אותם למציאות זה גם פרט חשוב.
ואני לא מבין למה אתה מנסה לחלוק עלי,שרוב הידע שאנו מסתמכים עליו כיום נלקח מהאימפריות המוסלמיות.למשל ,תאולוגית הרמב"ם לקוחה הרבה מאלפרבי ומהכלאם וההתפתחות הגדולה של הפילוסופיה הערבית .
ואם כל הכבוד,עדיין לא השתכנעתי משום דבר שאמרתם,מה חידשתם לי,שהאיסלאם הערבי קיצוני?,שיש הקוראים לרצח עמים בשם הקוראן?,שהתנהגות חלק מהמוסלמים מזכירה עמים אכזרים וטיפשים אחרים?
אתם בסה"כ מדגישים חלקים מסוימים ומתעלמים מאחרים,וזה קל מאוד.
למשל להביא לי את סיפורי מוחמד,שידוע למשל,שהשיעים לוקחים אותם בפרשנות מאוד אינטלקטואלית לעומת הסונים,והם לא קוראים אותם כפשטם,ועל זה להוכיח שמוחמד נאצי.נו באמת.
רק כביכול? על רובם המוחלט של הדברים לא ענית באופן רציני כלל, הטענות שהעלית על המצב העולמי מהבחינה האיסלמית, משוללות כל יסוד סביר שהוא, הן מבחינה תאולוגית, הן מבחינה גאופוליטית והן מבחינה אסטרטגית רבתי.
מה זה לזרוק עובדות? ניהלנו דיון רציני בו אני העליתי טיעונים כבדים מהידע שלי, ואילו אתה הודית בפה מלא שאין לך הידע הנדרש, ועוד שמבין שנינו, אני זה שהראתי מצויין שאני קורא היטב את המציאות ומקשר היטב בין ההסטוריה, תאולוגיה איסלמית והמציאות העכשווית, אני גם מוכיח זאת באופן נהיר במאמרים שלי בספריה של האתר וכן באשכולות המודבקים בפורום ספציפי זה, אני מפנה אותך אליהם כדי ללמוד ולהחכים קצת, וצריך להיות ממש אוויל ומנוול כדי להעלות טענה כאילו אני עושה סתם העתק/הדבק מהאינטרנט ללא כל קשר למציאות, שכן זו היא טענה משוללת כל יסוד לוגי העולה היטב בקריאה ביקורתית בין השורות של הדברים שכתבתי, אז נא אל תהיה עצלן, צא ולמד, לאחר מכן חזור ותנהל דיון רציני, כי יושר אינטלקטואלי לא ראיתי ממך פה כלל.
שכחת את ה"מועתאזילה", רוב הידע שאנחנו מסתמכים עליו כיום כבר מזמן לא סמוך על האמפריות הערביות, בא לא נספר סיפורי בובע מייסס.
גם ההישגים המצומצמים מאוד של המוסלמים בטווח הזמן שבין המאה השמינית לספירה למאה ה-12, תקופת זמן של 400 שנה שלאחריה רק דם, אש ותמרות עשן.
לגבי מי הרוב ומי המיעוט באיסלם דהיום, אני שוב מוכיח לך שאתה טועה ומטעה כפי שכבר כתבתי לך, וכן במאמרי "האיסלם והמערב, מי יצר את המפלצת ומי משלם את המחיר?" הדבר מוכח באופן ברור.
אם אתה לא מבין את המשמעות המאוד מפחידה שיש בין עצם העובדה שרוב מיניינם וביניינם של המוסלמים המונים כמעט כל אדם רביעי המהלך על פני כדור הארץ, והפיזור שלהם על פני כל היבשות, יחד עם אידאולוגיה רצחנית שמיושמת בשטח מאז 1979, אזי אינך שונה מאזרחי המערב שאכלו את הלוקשים של נוויל צ'מברליין על "השלום בימינו" על הסכם מינכן המר והנמהר.
ואם אתה לא מסוגל לעשות את ההקשרים הרלוונטיים, אזי בסרט: "אובססיה מלחמתו של האיסלם הראדיקלי במערב" כבר עושים זאת בשבילך.
מי שמתעלם מיסודות התאולוגיים של האיסלם והתפיסה ה"סלאפית" השלטת היום באופן מוחץ האיסלם, הוא אתה.
אתה מתחמק מלהבין את המציאות בשם מקסמי שווא.
אני מפנה אותך גם לאתרים הרלוונטיים, וכן לסרט: "איסלם, מה שהמערב צריך לדעת", רגע אחרי שתראה, תלמד, תקרא ותעיין, תחזור לפורום ותנהל דיון עם ידע, כי בלי זה, אתה פשוט מספר סיפורים חסרי כל אחיזה במציאות.
כעין-הצדק, נכנסת לפה מתוך קו מחשבה שאתה תלמיד תיכון חכם ומשכיל, ושכולם פה מתלהמים, מקללים, טיפשים ועם IQ של חמור, העמדנו אותך במקום, חטפת נבוט אינטלקטואלי על הראש ואתה עכשיו מספר סיפורי אלף לילה ולילה כדי לנסות להחלץ מכל העסק כשידך על העליונה, לא יודע מה איתך, אבל אני עם קצת יותר צניעות היית חוזר להגות ולהחכים לפני שהייתי חוזר ומראה פה את הפרצוף שלי.