אני מבקש משני הצדדים לא להדרדר לויכוח עלוב הסוטה כלל מהנושא.
ואכן שני הצדדים חוטים בזה ל מאט.
ואני חושב שחלק גדול ממה שאומרים ני הצדדים אפשר לסכם במילים של מנהלינו הנכבד: "זה נשמע כמו אוי אוי אוי"
בס''ד
שלמה היקר .
החוטא העיקרי כאן הוא המתקרא עוץ לי... , שמנסה למכור כאן תאוריות הטעי'ה שמאלניות ר''ל , וזאת מכיוון שהוא עבר שלבים ארוכים בחייו של שטיפת-מוח כזו ,ב '' במערכת החינוך '' , '' בהיחשפות יתר לכלי התשקורת השבויים בידי השמאל הציוני-ממלכתי בולשביקי'' , וכן היחשפות למסע התעמולה הלוחמתי הפתאטי של האויב הערבי הנאצי יש''ו , שלבים אלה יצרו סביב אשיותו קליפות קשות מאד ,שדרוש המון מאמץ בכדי להבקיען . השיטה שהוא ( ועוד הרבה שמאלנים ושבוייהם) הורגל בה היא , שכאשר הוא נתקל בדיון ,ו/או וויכוח שבו השקר שלו נחשף ,והוא עומד להפסיד , הוא משנה נושא ,ואם גם זה לא עוזר ואני ו/או מישהו אחר מחזירים אותו לנושא העיקרי, הוא מוריד את הרמה ופולט מילות זימה ותועבה , וכי''ב ........:
הוא איננו אשם בכך!!--זוהי שטיפת-המוח שהוטבעה בו משחר הוויתו !!, לכן ידידי ,עליך להסביר לידידנו עוץ לי..... ( הוא נהנה שקוראים לו כך ) , את העובדות הבאות :
1) האויב הערבי הנאצי יש''ו ,כשמו כן הוא , אויב הפועל בערמומיות ותחכום ,כפי '' תכנית השלבים'' שתכנן ופרסם, ובה הוא מתאר את המהלך של השגת כל המטרות השטניות שלו ב'' דיפלומאטי'ה '' ומלחמה תשקורתית ,תוך שטיפת-מוח תקשורתית שמפעילה אנשים תמימים מכל העולם שלא מכירים את מהותו האמיתית , וגרעין השמאל הציוני-ממלכתי בולשביקי ,אימץ זאת ב'' בלעו'' את כל הצהרות הכזב שלו.
2) הפעלת ילדים,נערים ,ונשים בהריון כמתאבדים/ות פטנציאלים /ות --מעלה את המצב לכוננות כזו שלעניין מתאבדים ומחבלים ערבים נאצים יש''ו אין הבחנה בין ילדים, נערים, נשים בהריון ,מקרב האויב הערבי הנאצי יש''ו.
3) נאציותו של האויב הערבי יש''ו --הוכחה כבר על ידנו מספר פעמים ,הן בסרטונים ,והן במאמרים ואין צורך לחזור על -כך.:
ראה את הערך '' חאג' אמין אל חוסייני '' יש''ו --המופתי של ירושלים ,שהיה מנהיג של כלל הכנופיות הערביות באיזור ששיתפ-פעולה עם הנאצים יש''ו בכלל , וחברו האישי של אדולף היטלר יש''ו בכלל ופיקד על גדוד SS , סייר במחנות הריכוז וההשמדה ושיבח ותמך במעשי הנאצים יש''ו --ועד היום מצדיע האויב הערבי הנאצי יש''ו במוהל יד נאצי יש''ו , וכן מעריץ את אותם הרשעים שידיהם מגואלות בדם יהודי נקי !!
4) האויב הערבי הנאצי יש''ו לא שינה מאומה ממטרותיו הנאציות השטניות, שנאתו לעם-היהודי בפרט-ולשאר העמים בכלל, ומעשי הרצח הנתעבים באזרחים תמימים בהם הוא רואה מעשי גבורה , מעשי פשע של אונס, שוד, סחר בסמים, גניבות וחבלה ברכוש ועוד..ביהודים בכל מקום , הוא פועל בתוך מה שנקרא ''מדינה '' כ ''אזרחים מוסווים שפוגעים ביהודים בכל הזדמנות''--והוא מומחה בהתחמקות מאכיפת החוק שנשאו חסר-אונים מולו .לכן אין הבדל בין אויב ערבי נאצי יש''ו עם תעודת-זהות ישראלית לבין אויב ערבי נאצי יש''ו ללא תעודה כזו !!!
ארבעת הנקודות הללו הן הבסיס העיקרי להבנת היחס העויין ביותר של האויב הערבי הנאצי יש''ו ,לעם היהודי היושב בארץ-הקודש ,ולתומכים בו .
הקב''ה ימגר,ידביר יכלה וישמיד במהרה את האויב הערבי הנאצי יש''ו וכל שונאי-ישראל ,וישלח לנו גואל-צדק בב''א .
הגולה בארץ