כתב נושא: יוזמה בימין: בוחרים דגל והמנון למדינת איו"ש  (נקרא 8354 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

Aaron

• אורח
בעקבות ועידת אנאפוליס והצעת ברק לחוק פינוי-פיצוי בגדה יוצאים בימין שתי יוזמות חדשות: האחת, בחירת המנון ודגל למדינה יהודית חדשה שתקום ביהודה ושומרון אם יהיה פינוי. השנייה, החתמת מתגייסים על התחייבות שלא לפנות יישובים. "עלינו להחליט אם ברצוננו להיות מובלים לשחיטה, או שנעמוד על נפשנו מול כוונות הממשלה", אומר אחד היוזמים, הרב וולפא

אפרת וייס   פורסם:  06.12.07, 11:20 

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3479539,00.html

מנותק Altalena

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
יוזמה בימין: בוחרים דגל והמנון למדינת איו"ש
« להגיב #1 ב- : דצמבר 06, 2007, 16:22:13 »
חבורה של דמגוגים מתלהמים.

מנותק למדיהו

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
« להגיב #2 ב- : דצמבר 06, 2007, 17:46:27 »
יופי, אנחנו כנראה לא לומדים מהעבר.

חבורה של דמגוגים מתלהמים.
מי ?
"לא ארץ נכריה לקחנו ולא ברכוש נכרים משלנו, כי אם נחלת אבותינו אשר בידי אויבנו בעת מן העתים בלא משפט נכבשה. ואנחנו כאשר היתה לנו עת השיבנו את נחלת אבותינו".
תשובת שמעון החשמונאי לאנטיוכוס השביעי (סידיטס)

מנותק שלמה

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • ארץ ישראל לעם ישראל על פי תורת ישראל
« להגיב #3 ב- : דצמבר 06, 2007, 18:21:36 »
כשאנחנו מיתפצלים אנחנו חלשים כך ראינו כבר כמה פעמים בהיסטוריה שלנו.
נו טוב יהיה לנו עוד שיעור.
פיצול הורג!
פיצול מסוכן יותר מאבו מאזן אחמדינגאד והיטלר ביחיד!
יהודים מכול העדות תיתאחדו!
שמאלנות זה אופיום להמונים!

מנותק Altalena

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
« להגיב #4 ב- : דצמבר 06, 2007, 19:18:45 »
יופי, אנחנו כנראה לא לומדים מהעבר.
מי ?

המטורפים שמכריזים על דבר כזה

Aaron

• אורח
« להגיב #5 ב- : דצמבר 06, 2007, 22:09:08 »
יישר כח להם אני תומך בהם ב 100%. מי שמפלג את העם זה הבוגדים השמאלניים שמקרבים אותנו לשואה נוספת.

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
« להגיב #6 ב- : דצמבר 06, 2007, 22:16:26 »
הכיוון של הקמת מדינה ביו"ש הוא כיוון לא נכוןף ולא יעיל, מה שכן נכון שכנראה שצריך להגיע למסקנה העצובה, שמתוך חורבות מדינת ישראל תצמח ממלכת ישראל העתידית.
אלוף מיל. בני פלד ז"ל
"צאו החוצה וצלצלו בפעמון שנתן לי מפקד חיל הים. כשישאלו אתכם למה אתם מצלצלים, ענו שכאן מת יהודי משוגע, שחשב שהיהודים מסוגלים להקים מדינה-וטעה" מילותיו האחרונות לילדיו.

מנותק Altalena

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
« להגיב #7 ב- : דצמבר 06, 2007, 23:16:49 »
די כבר עם נבואות הזעם הנבובות האלה.עם ישראל נמצא במקום הטוב ביותר מזה 2000 שנה,הרב עובדיה אפילו טען שגם מבחינה רוחנית יש מדרגות שאליהם מעולם לא הגיעו בעבר (הוא דיבר על חינוך נשים).אין צורך לבנות שום דבר מחדש,בוודאי שאין לחתור לפגיעה במדינת ישראל.
מי שחולם על "מדינת יהודה",על פיצול העם שהוא בפירוש עונש תנכ"י,שיבושם לו.

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
« להגיב #8 ב- : דצמבר 06, 2007, 23:22:31 »
די כבר עם נבואות הזעם הנבובות האלה.עם ישראל נמצא במקום הטוב ביותר מזה 2000 שנה,הרב עובדיה אפילו טען שגם מבחינה רוחנית יש מדרגות שאליהם מעולם לא הגיעו בעבר (הוא דיבר על חינוך נשים).אין צורך לבנות שום דבר מחדש,בוודאי שאין לחתור לפגיעה במדינת ישראל.
מי שחולם על "מדינת יהודה",על פיצול העם שהוא בפירוש עונש תנכ"י,שיבושם לו.
נבואות זעם נבובות? אתה המזכיר של אלוקים? אתה מוכן לחתום לי כאן ועכשיו שמדינת ישראל תתקיים לעד? הרב עובדיה מבחינתי איננו האוטוריטה ההלכתית שלי, ולגבי בנייה מחדש, אינני בטוח, יכול להיות שישנם כמה וכמה פונקציות במדינה הזו שיצטרכו לעבור בנייה מחדש, לכשתקום ממלכת ישראל (והיא תקום...)
אני אינני חותר לפגיעה במדינה, אבל אני מטיל ספק אדיר בעצםהמשך קיומה בטווח הבינוני והארוך.
אני לא חולם על מדינת יהודה אלא על ממלכת ישראל.
ואני לא רוצה פיצול.
ואני גם מסכים שהפיצול הוא עונש מאלוקים בתקופת מלכות בית דוד.
ואני לא רוצה להזכיר לכבודו מי הוא זה שגורם בפועל לפיצול הזה, מספיק שתיזכר מה הכינוי שלך בפורום הזה, אלטלנה, בשביל שתבין למה ולמי אני מתכוון.
אלוף מיל. בני פלד ז"ל
"צאו החוצה וצלצלו בפעמון שנתן לי מפקד חיל הים. כשישאלו אתכם למה אתם מצלצלים, ענו שכאן מת יהודי משוגע, שחשב שהיהודים מסוגלים להקים מדינה-וטעה" מילותיו האחרונות לילדיו.

מנותק אריה י

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
« להגיב #9 ב- : דצמבר 07, 2007, 00:46:22 »
לק"י [!!!]

הכיוון של הקמת מדינה ביו"ש הוא כיוון לא נכוןף ולא יעיל, מה שכן נכון שכנראה שצריך להגיע למסקנה העצובה, שמתוך חורבות מדינת ישראל תצמח ממלכת ישראל העתידית.

בקיצור אתה אומר להשפיע מבפנים?
רק להזכירך, כל מיני 'קוקניקים' [והלוואי שהם היו קוקניקים אמיתיים!!] אמרו בגירוש הגדול התשס"ה שהם 'ישפיעו מבפנים' ואכן השפיעו מבפנים - לרעה...!! גירוש יהודים!!

להשפיע מבפנים? - לפניך ביוב, ג'ורא פתוח. מסריח מאוד. עם זרימה מטורפת של חרא ומה לא. גם אם תשפוך 7 ג'ריקנים של סבון עם ריח טוב, עם כל הכוונות הטובות, הסבון עם הריח הטוב ייהפך לחרא! מה לעשות? אני לא נביא או חכם. אני לומד מחז"ל. והם אמרו לי ואסרו עליי - "אל תתחבר לרשע" - ויותר מדויק: ההתחברות עם הרשעים מוגדרת כ"קשר רשעים הוא, וקשר רשעים אינו מן המניין" ואסור להתחבר ולהסתופף בצילם. גם אם לא הייתי מבין את מה שהם אמרו לי הייתי צריך לעשות ככה. היום לצערנו, יש לנו הסבר מדוייק.
קח את אפי איתם שר"י - היה קצין מצטיין בצבא. בזמנו אמר שצריכים לשטח את הבתים בעזה על יושביהם. נכנס לכנסת, עם הכל הכוונות הטובות, בלי תורה [אבל גם אם תורה, זה מאוד בעייתי - ועניין מו"ר כהנא לא נשכח ממני] נהיה יותר גרוע מהשמאלנים! השמאלנים יותר גרועים מהגויים. וה"ממלכתים" יותר גרועים מהשמאלנים! כמה שיותר סילוף יותר גרוע!

מתנתקים מהמדינה
מתחברים לתורה
מתקדמים לגאולה

זאת הסיסמה!

סתם סיפור קצר. למעשה זה לא הסיפור המלא. לכשאראה נושא בו זה שייך, אכתוב את הסיפור המלא. המצע של בנימין כהנא לכנסת היה ספר התנ"ך. הם פסלו אותו! אמרו שהוא עושה צחוקים. הם פסלו את התנ"ך. למקום כזה לא מנסים להיכנס!

מנותק IRON_MAN

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • L.F בשטח הערבים במתח
« להגיב #10 ב- : דצמבר 07, 2007, 12:11:39 »
צריכים לתמוך כולם בחזית יהודית-לאומית של ברוך מרזל.
ארץ ישראל לעם ישראל על פי תורת ישראל.

ערבים לערב,סודנים לסודן,שמאלנים לאירופה!

מנותק אריה י

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
« להגיב #11 ב- : דצמבר 07, 2007, 12:39:08 »
לק"י [!!!]

צריכים לתמוך כולם בחזית יהודית-לאומית של ברוך מרזל.

וזה למה?

לא רק שזה טיפשי [בעיניי] להיכנס לכנסת, ושים לב שאני לא כותב 'לנסות להיכנס'... כי להיכנס זה אפשרי. ולמה זה טיפשי? כי זה משחק לידיים שלהם..! הם, עם כל מה שהם בולשיוויקים, אם הם רוצים לשרוד ולהחזיק מעמד עוד קצת, כלפי חוץ הם חייבים לעשות קצת כאילו הם נותנים ביטוי לאלה ששונים מהם. לכן הם נותנים גם לשנואים הגדולים שלהם להיות במקומות שונים, בחלונות 'גבוהים' כביכול. אלא מאי? ברגע שהם מרגישים איום, הם מחסלים אותו. אותו, את התנועה - הם כבר מומחים.
אגב, בסקרים דאז, הובטח לרב כהנא עשרה מנדטים באם ירוץ פעם נוספת! ואמנם "מדבר סקר תרחק...." אבל כשזה מגיע מבית היותר של אנשים בסגנון היהודיה הבוגדת מינה צמח שר"י... כדאי להתייחס ברצינות.
בקיצור - כשהם רואים שאתה מתחיל להיות בעל השפעה, צובר כח ועלול לשנות ולהוביל מהפיכות ובעיקר - עומד להוות איום על המשך קיומם ושליטם בציבור היהודי בא"י - הם יחסלו אותך!
אז לא רק שזה טיפשי בעיניי, גם אם היה בזה צעד חכם, יש בזה בעיה מבחינה הלכתית. מספר בעיות. ככה ש"כולם צריכים לתמוך בחזית" וכו'...? בתור תנועה שעושה המון למען עמ"י? בהחלט כן! בעניין הריצה לכנסת? - לענ"ד - לא!!!

רק כדי לסבר את האוזן.
אני פעלתי, פועל ובעז"ה יפעל עם ברוך מרזל המון. ואני לא מדבר על 'המון' הודעות תמיכה ברחבי האינטרנט - וד"ל.
ועוד משהו - לא כולם יודעים. אבל מרזל זה לא רק גימיקים תקשורתיים וכנסת, מרזל זה צדקה והמון צדקה! מרזל זה מרכיב חשוב מאוד בחיזוק היהודי בחברון על כל הפרטים המורכבים שבדבר! ועוד המון דברים! הלוואי עליי להגיע לעשירית מהזכויות שיש לו עכשיו! אני מאחל את זה לכל יהודי - ולא משנאה!!!

מנותק IRON_MAN

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • L.F בשטח הערבים במתח
« להגיב #12 ב- : דצמבר 07, 2007, 12:55:43 »
בס"ד

אבל אתה לא חושב שצריכים לנצל את זה שהרבה אנשים שהצביעו לישראל-ביתנו של אביגדור ליברמן יצביעו בבחירות-הבאות רק לחזית יהודית-לאומית?

Aaron

• אורח
« להגיב #13 ב- : דצמבר 07, 2007, 13:20:02 »
רן הכהניסט אתה באמת מאמין שברוך מרזל יהיה ראש ממשלה מתישהו? מי שהצביע לליברמן, או שימשיך להצביע לליברמן או שיבחר בליכוד. חזית יהודית לאומית זאת מפלגה שפונה רק לדתיים ובגלל זה לא תקבל קולות מחילוניים, ולכן גם אין לה סיכוי. המפלגה פוסלת את החילוניים, לא רואה בהם חלק מהעם, חושבת שכל החילוניים הם שמאלנים, ומעדיפה לפנות לחרדים. רק הרב כהנא זצ"ל הי"ד פנה לכל העם ויכל באמת להיות ראש ממשלה, חיים בן פסח הוא התקווה היחידה בנתיים, לדעתי.

הממסד פה רקוב לגמרי ואי אפשר לחדור אליו ולנקות אותו, הבולשביקים האלה דבוקים לכיסאות ממש חזק. 2 דברים יכולים להציל אותנו - מהפכה אלימה או שיכנוע המוני של העם. וזה מאוד קשה אפילו בלתי אפשרי כשהפשיסטים האלה שולטים בתקשורת, בבתי המשפט, בחינוך ובהכל..

מנותק IRON_MAN

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • L.F בשטח הערבים במתח
« להגיב #14 ב- : דצמבר 07, 2007, 13:28:50 »
בס"ד

אבל אנשים שהצביעו לליברמן התאכזבו ממנו.
אתה לא חושב שאני צודק? כי אנשים מתחילים להבין שרק ברוך מרזל הוא ימני-אמיתי.

Aaron

• אורח
« להגיב #15 ב- : דצמבר 07, 2007, 13:32:23 »
בס"ד

אבל אנשים שהצביעו לליברמן התאכזבו ממנו.
אתה לא חושב שאני צודק? כי אנשים מתחילים להבין שרק ברוך מרזל הוא ימני-אמיתי.
אני חושב שאתה צודק בזה שהוא יכול להכנס לכנסת. אבל לא יותר מזה. הוא לא ישפיע בגרוש על המהלכים המדיניים. כמה מנדטים אתה חושב שהוא יקבל? צריך לקבל 20+ מנדטים בשביל להשפיע טיפה.

מנותק IRON_MAN

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • L.F בשטח הערבים במתח
« להגיב #16 ב- : דצמבר 07, 2007, 13:35:21 »
אני חושב שהוא יקבל 4-5 מנדטים לפחות.
אבל אם הוא יתאחד עם חרות ומיכאל קליינר הם יקבלו יותר.

מנותק אריה י

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
« להגיב #17 ב- : דצמבר 07, 2007, 13:57:10 »
לק"י [!!!]

רן - תשובה פשוטה? כמו 'לא, אני לא מעדיף שהם יצביעו לליברמן - אבל אני לא רוצה שמרזל יצא חלילה בן אדם משוגע מהכנסת...'... אני לא אתן לך. כי זה כלל לא פשוט לי.
אבל דבר אחד קטן אני יכול לכתוב לך - אתה צודק; אני צריך להציע אלטרנטיבה. לא פייגלין, לא מרזל, לא ליברמן ולא איחוד לאומי - אז מה כן? לא כנסת, אז מה כן?
איך שאני רואה את הבעיה, הבעיה היא לא במפלגה כזאת או אחרת. הבעיה היא בשיטה, בדרך - של כולם! - בכלים!! כשהכלים שלך הם כלים וחוקים של בריטים גרמנים ויוונים שאין להם שום קשר ליהדות ואף ברובם בסתירה מוחלטת להלך הרוח בהשקפה היהודית - דבר ראשון אני חייב לפסול! יש כלל ביהדות חשוב מאוד. והרב כהנא עמד עליו אינספור פעמים! 'סור מרע ועשה טוב' יש סדרי עדיפויות וקדימויות ביהדות. טוב ורע לא יכולים להתקדם יחדיו. כמה שתנסה זה לא יעבוד. צריכים לבער את הרע מקרבך, גם אם זה אח שלך - ובמיוחד!!! ואז לעשות טוב. אין ספק שעדיף תוך כדי ביעור הרע להציע, או יותר נכון כבר להתחיל לממש את האלטרנטיבה שלך, אלא שמטבע הדברים הרע עדיין יש לו כוחות ולו מעטים אך חזקים - והוא מפריע ליישמן...!!

לסיכום: אני חושב שצריכים לנצל את אי הבהירות בעניין כל המתמודדים [כל - למעט מספר מועט] להפנות אותם למקורות, לאחד כוחות - ליצור אנדרלמוסיה ואנרכיה - להקים שלטון יהודי!

לאהרן - עכשיו אתה לכלכת! לא מתאים לך!
בראשונה הייתי מציע לך לא לדבר על בנאדם כל עוד אתה לא מכיר אותו באופן אישי. באופן אישי הכוונה לשהות במחיצתו, לדבר איתו, ללמוד מדרכיו וכו'. אבל עוד לפני ה'באופן אישי', לו רק תהיה לידו כשהוא משחרר אמירות כאלו ואחרות ובפעילויות שונות, אתה תראה שהוא רחוק מלהיות מי שהצגת אותו. רחוק מאוד. אני לא מתכוון להפריך את הטענות שכתבת כי לדעתי הן שטוטיות ואתה יודע את זה. כנראה חטפת עליו משהו. חלאס - מבחינתי נגמר הוויכוח. אפי' דיון לא היה.

חיים בן פסח כמו כל יהודי יקר אחר - חייב להתאחד. ואני לא אומר את זה אליו באופן נקודתי, אלא פשוט כי הזכרת אותו באשכול. ולא, הוא לא היחיד שלא מתאחד. רבים רבים בקרב אנ"ש האגו שלהם נפוח ולא מתאחדים. מה שעוד חשוב בקשר לחיים ב"פ, זה שיפעלו שהוא יעלה. כוחו לא יפה לו כשהוא בגולה. ויותר מזה, הוא לא יוכל להשפיע משם יותר מידי כשהוא כלוא שם. ויותר מזה? לא עלינו - אבל הטומאה של הארצות האלו מטמטת לכולנו את המח. אז יש עוד יחידי סגולה שמצליחים לשרוד.    חיים! > לא לעולם חוסן! ואני לא מפנה את זה אליך, אלא הפוך, לאישים שיכולים להתאחד [יחד עם חיים ב"פ] לפעול להעלאתו ולממש את החזון.

אגב, סתם אם שואלים אותי "מה... מה אתה מעדיף? שלטון עם שינוי, מרץ, עבודה וקדימה, או שלטון של ליכוד מפד"ל איחוד לאומי וליברמן? אני מעדיף את השלטון הראשון. והאמת? גם סיטואציה יותר גרועה. כי במצבנו העגום - ככל שהשלטון יותר מושחת וכפרני, אנשים יותר מבינים את זה. כשהוא רק אוחז באיזה "ארץ ישראל" או "סכנה בטחונית" אבל התורה לא זאת שמכוונת אותו [מפד"ל ליכוד וכו'...]

טוב - מה שקרה שהיתה אצלי הקפצת חשמל.
הודות לדפדפן f.f. הוא שיחזר את כל הדפים שהיו פתוחים - ואפי' את הטקסט בתוך התגובה המהירה.
ראיתי שנוספו תגובות חדשות.
אז התגובה הזאת מיועדת לשתי התגובות הראשונות שנכתבו מיד אחרי התגובה הקודמת שלי.

מנותק אריה י

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
« להגיב #18 ב- : דצמבר 07, 2007, 14:01:19 »
לק"י [!!!]

אתם לא מבינים? ברגע שהשלטון ירגיש שתנועה כזאת או אחרת מהווה איום על המשך קיומו, הוא לא יתן לה לחיות בכנסת! לא ייתן לה לחיות בכלל! ככה שלפעול לפי כללי המשחק שלהם זה פטאתי וחסר כל הגיון!

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
« להגיב #19 ב- : דצמבר 09, 2007, 12:28:51 »
לק"י [!!!]

בקיצור אתה אומר להשפיע מבפנים?
רק להזכירך, כל מיני 'קוקניקים' [והלוואי שהם היו קוקניקים אמיתיים!!] אמרו בגירוש הגדול התשס"ה שהם 'ישפיעו מבפנים' ואכן השפיעו מבפנים - לרעה...!! גירוש יהודים!!

להשפיע מבפנים? - לפניך ביוב, ג'ורא פתוח. מסריח מאוד. עם זרימה מטורפת של חרא ומה לא. גם אם תשפוך 7 ג'ריקנים של סבון עם ריח טוב, עם כל הכוונות הטובות, הסבון עם הריח הטוב ייהפך לחרא! מה לעשות? אני לא נביא או חכם. אני לומד מחז"ל. והם אמרו לי ואסרו עליי - "אל תתחבר לרשע" - ויותר מדויק: ההתחברות עם הרשעים מוגדרת כ"קשר רשעים הוא, וקשר רשעים אינו מן המניין" ואסור להתחבר ולהסתופף בצילם. גם אם לא הייתי מבין את מה שהם אמרו לי הייתי צריך לעשות ככה. היום לצערנו, יש לנו הסבר מדוייק.
קח את אפי איתם שר"י - היה קצין מצטיין בצבא. בזמנו אמר שצריכים לשטח את הבתים בעזה על יושביהם. נכנס לכנסת, עם הכל הכוונות הטובות, בלי תורה [אבל גם אם תורה, זה מאוד בעייתי - ועניין מו"ר כהנא לא נשכח ממני] נהיה יותר גרוע מהשמאלנים! השמאלנים יותר גרועים מהגויים. וה"ממלכתים" יותר גרועים מהשמאלנים! כמה שיותר סילוף יותר גרוע!

מתנתקים מהמדינה
מתחברים לתורה
מתקדמים לגאולה

זאת הסיסמה!

סתם סיפור קצר. למעשה זה לא הסיפור המלא. לכשאראה נושא בו זה שייך, אכתוב את הסיפור המלא. המצע של בנימין כהנא לכנסת היה ספר התנ"ך. הם פסלו אותו! אמרו שהוא עושה צחוקים. הם פסלו את התנ"ך. למקום כזה לא מנסים להיכנס!
"בקיצור אתה אומר להשפיע מבפנים?
רק להזכירך, כל מיני 'קוקניקים' [והלוואי שהם היו קוקניקים אמיתיים!!] אמרו בגירוש הגדול התשס"ה שהם 'ישפיעו מבפנים' ואכן השפיעו מבפנים - לרעה...!! גירוש יהודים!!"- תגיד לי אריה, טרחת לקרוא את דעותיי בפורום הזה בכלל? מי שמכיר אותי, ומי שיש לו קצת יותר ותק בפורום ממך, יודע היטב, שאני אנטיתזה של גישת "להשפיע מבפנים- אני טוען שזה ביזבוז זמן משאבים וכוח אדם קולוסאלי ומהווה הונאת הרבים פר אקסלנס.
אני טוען שכל הקשקוש של "המשחק הדמוקרטי" הוא בעצם בית כלא רעיוני/מחשבתי שהחונטה השלטת שמה בתוכה את כל נאמני העם והארץ.
מעין לופ בלתי נגמר של מחול שוטים לקול צלילי החלילן מהמלין.
אתה קורא לי ממלכתי? תומך בהשפעה מבפנים?  :D ;D :D ;D :D ;D :D :D ;D :P ::) ;D :D ;D :idiot2: :idiot2: :idiot2: ^-^ :tickedoff: :knuppel2: ;)
אלוף מיל. בני פלד ז"ל

מנותק אריה י

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
« להגיב #20 ב- : דצמבר 09, 2007, 12:54:19 »
לק"י [!!!]

- טרחתי לקרוא את דעותיך באופן אישי? לא. הבנתי אותן כבדרך אגב, תוך כדי קריאת תגובות אחרות. - דעות בריאות!
- ותק בפורום? אני חושב שאני נמצא בפורום לא מהיום ולא מאתמול. נרשמתי קצת אחריך. זה שלא כתבתי הודעות במשך זמן לא אומר שאין לי מושג או שניים לגבי מה שקורה כאן - ומעבר.
- חשוב שתבין - אני לא סתם אפתח נושאים עם הדעות הפרטיות שלי. זאת לא המטרה של הפורום. אז כשיש קשר כלשהו ואפילו קטן באשכול מסויים, אני מגיב ומפתח את זה לכיון שרציתי. לא חשדתי בך לרגע שראשך עובד בסגנון 'זבולון אורלב - בכסא התאהב' וכו'...

חודש טוב ובהצלחה!

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
« להגיב #21 ב- : דצמבר 09, 2007, 13:26:07 »
לק"י [!!!]

- טרחתי לקרוא את דעותיך באופן אישי? לא. הבנתי אותן כבדרך אגב, תוך כדי קריאת תגובות אחרות. - דעות בריאות!
- ותק בפורום? אני חושב שאני נמצא בפורום לא מהיום ולא מאתמול. נרשמתי קצת אחריך. זה שלא כתבתי הודעות במשך זמן לא אומר שאין לי מושג או שניים לגבי מה שקורה כאן - ומעבר.
- חשוב שתבין - אני לא סתם אפתח נושאים עם הדעות הפרטיות שלי. זאת לא המטרה של הפורום. אז כשיש קשר כלשהו ואפילו קטן באשכול מסויים, אני מגיב ומפתח את זה לכיון שרציתי. לא חשדתי בך לרגע שראשך עובד בסגנון 'זבולון אורלב - בכסא התאהב' וכו'...

חודש טוב ובהצלחה!
זאת אומרת שאתה שופט את תגובותי ותפיסת עולמי על פי מה שאחרים אמרו? אין לך דעה אישית משל עצמך?
"דעות בריאות"-למי ולמה אתה מתכוון?
אלוף מיל. בני פלד ז"ל

מנותק אריה י

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
« להגיב #22 ב- : דצמבר 09, 2007, 13:36:03 »
לק"י [!!!]

עברית קשה שפה... הא?

ממש לא. כוונתי היתה שאני לא עוקב באופן אישי אחרי ההודעות שלך כדי להבין ולהכיר את דעותיך והשקפותיך ואולי אח"כ לעשות על זה עבודה .... ואני בכ"ז מכיר את דעותיך מעיון באשכלות בהן יש בין היתר תגובות שלך בהן אתה מביע את דעתך.

הייתי מספיק ברור?

לך. באופן כללי.

מנותק Altalena

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
« להגיב #23 ב- : דצמבר 09, 2007, 14:08:11 »
מישהו צריך לפרסם "דוקטרינית נץ-המדריך המלא".

מנותק שלמה

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • ארץ ישראל לעם ישראל על פי תורת ישראל
« להגיב #24 ב- : דצמבר 09, 2007, 16:06:02 »
תעזבו את נץ  :-X
מי יתן ויהיה לנו 20 חברים כמונו  :)
יהודים מכול העדות תיתאחדו!
שמאלנות זה אופיום להמונים!