לק"י [!!!]
רן - תשובה פשוטה? כמו 'לא, אני לא מעדיף שהם יצביעו לליברמן - אבל אני לא רוצה שמרזל יצא חלילה בן אדם משוגע מהכנסת...'... אני לא אתן לך. כי זה כלל לא פשוט לי.
אבל דבר אחד קטן אני יכול לכתוב לך - אתה צודק; אני צריך להציע אלטרנטיבה. לא פייגלין, לא מרזל, לא ליברמן ולא איחוד לאומי - אז מה כן? לא כנסת, אז מה כן?
איך שאני רואה את הבעיה, הבעיה היא לא במפלגה כזאת או אחרת. הבעיה היא בשיטה, בדרך - של כולם! - בכלים!! כשהכלים שלך הם כלים וחוקים של בריטים גרמנים ויוונים שאין להם שום קשר ליהדות ואף ברובם בסתירה מוחלטת להלך הרוח בהשקפה היהודית - דבר ראשון אני חייב לפסול! יש כלל ביהדות חשוב מאוד. והרב כהנא עמד עליו אינספור פעמים! 'סור מרע ועשה טוב' יש סדרי עדיפויות וקדימויות ביהדות. טוב ורע לא יכולים להתקדם יחדיו. כמה שתנסה זה לא יעבוד. צריכים לבער את הרע מקרבך, גם אם זה אח שלך - ובמיוחד!!! ואז לעשות טוב. אין ספק שעדיף תוך כדי ביעור הרע להציע, או יותר נכון כבר להתחיל לממש את האלטרנטיבה שלך, אלא שמטבע הדברים הרע עדיין יש לו כוחות ולו מעטים אך חזקים - והוא מפריע ליישמן...!!
לסיכום: אני חושב שצריכים לנצל את אי הבהירות בעניין כל המתמודדים [כל - למעט מספר מועט] להפנות אותם למקורות, לאחד כוחות - ליצור אנדרלמוסיה ואנרכיה - להקים שלטון יהודי!
לאהרן - עכשיו אתה לכלכת! לא מתאים לך!
בראשונה הייתי מציע לך לא לדבר על בנאדם כל עוד אתה לא מכיר אותו באופן אישי. באופן אישי הכוונה לשהות במחיצתו, לדבר איתו, ללמוד מדרכיו וכו'. אבל עוד לפני ה'באופן אישי', לו רק תהיה לידו כשהוא משחרר אמירות כאלו ואחרות ובפעילויות שונות, אתה תראה שהוא רחוק מלהיות מי שהצגת אותו. רחוק מאוד. אני לא מתכוון להפריך את הטענות שכתבת כי לדעתי הן שטוטיות ואתה יודע את זה. כנראה חטפת עליו משהו. חלאס - מבחינתי נגמר הוויכוח. אפי' דיון לא היה.
חיים בן פסח כמו כל יהודי יקר אחר - חייב להתאחד. ואני לא אומר את זה אליו באופן נקודתי, אלא פשוט כי הזכרת אותו באשכול. ולא, הוא לא היחיד שלא מתאחד. רבים רבים בקרב אנ"ש האגו שלהם נפוח ולא מתאחדים. מה שעוד חשוב בקשר לחיים ב"פ, זה שיפעלו שהוא יעלה. כוחו לא יפה לו כשהוא בגולה. ויותר מזה, הוא לא יוכל להשפיע משם יותר מידי כשהוא כלוא שם. ויותר מזה? לא עלינו - אבל הטומאה של הארצות האלו מטמטת לכולנו את המח. אז יש עוד יחידי סגולה שמצליחים לשרוד. חיים! > לא לעולם חוסן! ואני לא מפנה את זה אליך, אלא הפוך, לאישים שיכולים להתאחד [יחד עם חיים ב"פ] לפעול להעלאתו ולממש את החזון.
אגב, סתם אם שואלים אותי "מה... מה אתה מעדיף? שלטון עם שינוי, מרץ, עבודה וקדימה, או שלטון של ליכוד מפד"ל איחוד לאומי וליברמן? אני מעדיף את השלטון הראשון. והאמת? גם סיטואציה יותר גרועה. כי במצבנו העגום - ככל שהשלטון יותר מושחת וכפרני, אנשים יותר מבינים את זה. כשהוא רק אוחז באיזה "ארץ ישראל" או "סכנה בטחונית" אבל התורה לא זאת שמכוונת אותו [מפד"ל ליכוד וכו'...]
טוב - מה שקרה שהיתה אצלי הקפצת חשמל.
הודות לדפדפן f.f. הוא שיחזר את כל הדפים שהיו פתוחים - ואפי' את הטקסט בתוך התגובה המהירה.
ראיתי שנוספו תגובות חדשות.
אז התגובה הזאת מיועדת לשתי התגובות הראשונות שנכתבו מיד אחרי התגובה הקודמת שלי.