שונות > אוהדי בית''ר ירושלים כהניסטים
לזכרון!
נאור:
--- ציטוט של: דוקא_כך על דצמבר 09, 2007, 07:18:40 ---אתה נותן לו יותר מדי קרדיט. פסקים כמו "אסור לחטט באף בשבת" לא מרשימים אותי כגאוניות בהלכה...
--- סוף ציטוט ---
אתה פוסק ולא ידעתי?
שלמה:
אוי באמת אני לא מוכן להודות בגדולתו של אף אדם היושב אם אולמרט באותה הממשלה.
ומבחינתי ש"ס לא יותר טובה מישראל ביתינו כבר דיברתי מספיק על כמה שהמפלגות האלה דומות וזהות.
ועובדיה יוסף (לא רב ולא נעלים) הינו קדוש וצדיק בדיוק כמו אביגדור ליבירמן.
הוא תמך באוסלו הוא יושב עכשיו באותה ממשלה אם אולמרט.
בעעעעעעעעעעע.........
אריה י:
לק"י [!!!]
שאלה לא קשורה ורטורית; בהנחה שחיים ב"פ יהיה ח"כ. ונניח שיחייבו אותו לקרוא לח"כים האחרים בכינוי הנהוג בבהימ"ש השונים 'חברי'. נכון שהוא יכנה למרות שזה לא בהכרח ישקף את דעותיו? נכון שהוא יכנה למרות ולא ירגיש שהוא לא אמיתי? - כי האמת נבחנת בדברים הרבה יותר חשובים...!!! ??? !!!
נאור:
אני מתבייש שהציבור בישראל שומע לתקשורת שמסלפת דברים של גדול דורנו מר"ן הרב עובדיה יוסף שליט"א . אריה , לא כולם היו ככה - רק הדור שלנו נדפק . כמו שאמרתי לא היה אחד שהיה מעז להתסכל על רבנים גדולים מההסיטוריה המפוארת של העם היהודי דוגמאת רבן גמליאל , רב אונה , רב רבא . אנשים בזמנם היו מקבלים פיק ברכיים רק מהמחשבה שהם זוכים לראות את שליח האל .
פה היום , באחרית הימים , פני הדור כפני כלב . הבן אינו מתבייש מאביו , בת קמה באימה כלה בחמותה , אנשים לא מכבדים את מוריהם ורביהם . חבל ... באמת שכואב לי הלב על מה שנהיה מאיתנו . אתם יודעים שהתורה אוסרת על בן-אדם לקחת חיים ? אתם יודעים שהתורה אוסרת על רצח בזדון של כל בריאה!אתם יודעים שאולי ברוך גולדשטיין ז"ל מנע פרעות של ערבים יימח-שמם וזכרם , אבל עדן-נתן זאדה שאתם כ"כ משבחים אותו הוא פשוט רוצח שפל . אתם , חושבים שהתורה מטיפה לרצח ?! . בגלל זה אתם עדיין לא ברמה של להבין את החכמה הגדולה שטמונה במרן הרב עובדיה וקל בחומר שבתורת משה רבינו .
אריה י:
לק"י [!!!]
כנראה שה'נאורות' וה'קידמה' השפיעו עליך לרעה!
עדן זאדה צדיק וקדוש עליון! וזה מהיכרות!
רוצח הוא מי שמאפשר רצח של יהודים! - אנשים כמוך!
והגבתי לגופו של כותב ולא לגופה של הודעה כי אתה פשוט לא הגבת לעניין.
באת להכפיש!
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה