חדשות ודיונים > ספריית הימין האמיתי

מה הקמנו כאן?

<< < (4/5) > >>

ניר:
וואלק אתה תותח באמא שלי הכול נכון...

אפשר להעביר לפורום אחר?

אֵיתָן:

--- ציטוט של: ניר על דצמבר 27, 2007, 15:10:39 ---וואלק אתה תותח באמא שלי הכול נכון...

אפשר להעביר לפורום אחר?

--- סוף ציטוט ---
מותר,אני מרשה לעצמי לדבר בשם "נץ" כי גם אני שאלתי אותו אותה שאלה והוא הסכים.

נץ וגאה בזה:

--- ציטוט של: אֵיתָן על דצמבר 27, 2007, 15:20:40 ---מותר,אני מרשה לעצמי לדבר בשם "נץ" כי גם אני שאלתי אותו אותה שאלה והוא הסכים.

--- סוף ציטוט ---
אמנם אני עומד מאחורי כל המאמרים שנמצאים בשמי בספריה, אבל אני בהחלט יותר ממעודד, אני בעצם דוחק בכל אחד ואחד מכם לפרסם את הדברים בכל פורום אפשרי, רק תוסיפו את הכינוי שלי מעל או מתחת למאמרים הנ"ל שידעו מי עומד מאחורי הדברים בבחינת מתן קרדיט ולא יותר.

אֵיתָן:

--- ציטוט של: נץ וגאה בזה על דצמבר 27, 2007, 16:01:01 ---אמנם אני עומד מאחורי כל המאמרים שנמצאים בשמי בספריה, אבל אני בהחלט יותר ממעודד, אני בעצם דוחק בכל אחד ואחד מכם לפרסם את הדברים בכל פורום אפשרי, רק תוסיפו את הכינוי שלי מעל או מתחת למאמרים הנ"ל שידעו מי עומד מאחורי הדברים בבחינת מתן קרדיט ולא יותר.

--- סוף ציטוט ---
מן הסתם. :)

דוקא_כך:

--- ציטוט של: נץ וגאה בזה על דצמבר 27, 2007, 16:01:01 ---אמנם אני עומד מאחורי כל המאמרים שנמצאים בשמי בספריה, אבל אני בהחלט יותר ממעודד, אני בעצם דוחק בכל אחד ואחד מכם לפרסם את הדברים בכל פורום אפשרי, רק תוסיפו את הכינוי שלי מעל או מתחת למאמרים הנ"ל שידעו מי עומד מאחורי הדברים בבחינת מתן קרדיט ולא יותר.

--- סוף ציטוט ---
יפה.  ובכך קיימת "לפני עור לא תתן מכשול" שלא יכשל/תכשל אף אחד/אחת מאיתנו בטעות בגניבת דעת.

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה