חדשות ודיונים > ספריית הימין האמיתי

מה הקמנו כאן?

<< < (3/5) > >>

יהודי בלב ובנשמה:
נץ אני שומר את כל המאמרים שלך בקובץ טקסט וכל פעם נהנה לקרוא אותם מחדש.. ובעזרתם אני מגיב באתרים שמאלנים

דוקא_כך:
נץ,
אלו שאלות חשובות שכל "ישראלי" (יהודי שרואה עצמו כ"ישראלי" לפני/במקום שהוא רואה עצמו כיהודי) צריך לשאול, ותשובות שכל יהודי חייב לדעת.

נץ וגאה בזה:

--- ציטוט של: הַיְּמָנִי הָאֲמִתִּי על נובמבר 18, 2007, 10:49:30 ---האם אתה מזדהה עם מפלגת המפא"י?
אם כן,אז מקומך במפלגת העבודה.

--- סוף ציטוט ---
להפך הם הם האליטה הבוגדנית הראשונית שקמה כאן, אבל בשל העובדה שמספיק יהודים שפכו את דמם כאן מכל קצווי הקשת הפוליטית למען יצירת המדינה הזו על כל תחלואיה היא הנותנת לי את הזכות לומר "הקמנו" מבלי כל קשר להזדהות או לאי ההזדהות שלי עם מפלגת מפא"י ההסטורית.

האמת_תנצח:
אני אוהב את המדינה הזאת, למרות כל הנגודים. הייתי בן 3 כשעליתי אליה מרוסיה, וכולם התייחסו אלינו בחום רב.

אני אוהב את החוצפה הישראלית, הרוח של החופש, הטבע שלנו, הטיולים בארץ. אני אוהב את הילדים הישראלים והנוער, השכל היהודי, והרוח הצה"לית, שלמרות כל הפרופוגנדה הבולשביקית, דבקים לרוח היהודית.

אני חושב שהמדינה הזאת היא נס משמים - כן, הקמנו אותה לא אנו, אבל ירשנו אותה ויש לנו גם את כל ההזדמנויות לשנות אותה ולעצב אותה. המדינה הזאת הי סה"כ עובר, רק קמה, עוד לא הספקנו אפילו להפנים את זה שיש לנו אותה. עכשיו יש זמן לחשוב ולפעול ולתכנן את העתיד.

אני אופטימי - רק שה' ישמור עליה ועל כל עם ישראל, ושכל הנוער בארץ יצטרף לפורום הזה והתנועה הזאת. ואז מה שלא נרצה - יהיה זה בהישג ידינו.

נ.ב. כשאני מדבר על חוצפה ישראלית, אני מדבר על זה -

נץ וגאה בזה:

--- ציטוט של: האמת_תנצח על דצמבר 23, 2007, 09:18:57 ---אני אוהב את המדינה הזאת, למרות כל הנגודים. הייתי בן 3 כשעליתי אליה מרוסיה, וכולם התייחסו אלינו בחום רב.

אני אוהב את החוצפה הישראלית, הרוח של החופש, הטבע שלנו, הטיולים בארץ. אני אוהב את הילדים הישראלים והנוער, השכל היהודי, והרוח הצה"לית, שלמרות כל הפרופוגנדה הבולשביקית, דבקים לרוח היהודית.

אני חושב שהמדינה הזאת היא נס משמים - כן, הקמנו אותה לא אנו, אבל ירשנו אותה ויש לנו גם את כל ההזדמנויות לשנות אותה ולעצב אותה. המדינה הזאת הי סה"כ עובר, רק קמה, עוד לא הספקנו אפילו להפנים את זה שיש לנו אותה. עכשיו יש זמן לחשוב ולפעול ולתכנן את העתיד.

אני אופטימי - רק שה' ישמור עליה ועל כל עם ישראל, ושכל הנוער בארץ יצטרף לפורום הזה והתנועה הזאת. ואז מה שלא נרצה - יהיה זה בהישג ידינו.

נ.ב. כשאני מדבר על חוצפה ישראלית, אני מדבר על זה -

--- סוף ציטוט ---
אני מבין שעלית מרוסיה, יפה מאוד, רק שאלה קטנה, קראת אי פעם את אחד מהספרים של אלכסנדר סולז'ניצין?
מדינת ישראל ממשיכה בדרכה של רוסיה הסובייטית עם הרבה יותר מקורטוב פאשיסטי, אזי חלומות על לשנות את המדינה לחוד ומציאות עגומה לחוד.

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה