כתב נושא: התקשורת שונאת את המזרחיים - סרט (04/11)  (נקרא 4117 פעמים)

0 משתמשים ו- 2 אורחים נמצאים בנושא זה.

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
התקשורת שונאת את המזרחיים - סרט (04/11)
« ב- : נובמבר 04, 2007, 10:52:35 »
בס''ד

ביוטוב:

בפליקס: http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=2043148

אנא דרגו, הצביעו, בחרו כמועדפים, והגיבו לסרטונים ביוטוב ובפליקס.

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #1 ב- : נובמבר 04, 2007, 11:00:47 »
בס''ד

שתי הערות:

א. אני חייב להודות למנהל המצויין שלנו, איתן, שנתן לי את הציטוט הגזעני הזה מהעיתון המרושע "הארץ".

ב. אני יודע שהסרטון בשחור-לבן. הייתה בעיה טכנית שתוקנה ב''ה לסרטונים בעתיד.

מנותק אלירן

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #2 ב- : נובמבר 04, 2007, 11:07:10 »
כשיהדות תימן עלתה לארץ ישר העבירו אותם על דתם ישר שלחו אותם לקיבוצים והאכילו אותם בחזיר..
גזרו להם את הפאות בכוח..
יש עוד הרבה הרבה דברים שהמימסד באותם זמנים עשה וידידנו חיים לא הזכיר..
« עריכה אחרונה: נובמבר 04, 2007, 11:22:09 על ידי אלירן »

מנותק שלמה

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • ארץ ישראל לעם ישראל על פי תורת ישראל
« להגיב #3 ב- : נובמבר 04, 2007, 12:36:40 »
אני דווקא חושב שהמדינה שלנו פועלת לפי השיטה של המקל והגזר.
תהייה שמאלני- תקבל תפקיד חשוב מאוד בסופו של דבר, בלי קשר מה ומי אתה.
תהיה ימני- אין סיכוי שתיזכה במשהו. ולא משנה מה העדה שלך.
הבעיה הייתה שהמזרחים ברובם היו דתיים, לכן לא התאימו לחברה. עכשיו "סוף כל סוף" משתלבים חלק מהם במערכת ה"נורמלית" כשהפכו ליהודים "נורמליים".
מה שנותר עכשיו זה להמשיך את התהליך ולהפוך את היהודים מחבר העמים ומאתיופיה לשמאלנים גם-כן.
לא רחוק היום בו כל עם ישראל יהיה סוף-סוף "נורמלי".
 :(
« עריכה אחרונה: נובמבר 05, 2007, 07:32:20 על ידי גַּם בָּשָׁן וְגַם גִּלְעָד »
יהודים מכול העדות תיתאחדו!
שמאלנות זה אופיום להמונים!

מנותק Altalena

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
« להגיב #4 ב- : נובמבר 04, 2007, 13:43:21 »
הציטוט מעיתון הארץ פשוט בלתי נתפס.השנאה שלהם כל כך תהומית! ומי מבטיח שעברה מן העולם?

מנותק אֵיתָן

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • כל המרחם על ערבים,סופו להתאכזר על יהודים.
« להגיב #5 ב- : נובמבר 04, 2007, 14:05:31 »
הציטוט מעיתון הארץ פשוט בלתי נתפס.השנאה שלהם כל כך תהומית! ומי מבטיח שעברה מן העולם?
את הציטוט מצאתי מהספר של מנחים בגין.
אותו ציטוט מראה כמה שהם גזענים נגד עדות אחרות,וזה מראה שהם גזענים נגד חבריהם הערבים.
הרב כהנא אמר משהו מאוד חשוב בספרו "לשכים בעינכם":"בעייתם של אנשים כה רבים המצהירים על תמיכתם ברעיון הדו-קיום בין הרוב היהודי של מדינת ישראל לבין מיעוטה הערבי היא בכך שהם בזים לערבי,לשכלו ולגאוותו הלאומית,שהרי יש סתירה שבסופו-של-דבר איננה ניתנת ליישוב בין החלום היהודי-ציוני בן אלפיים השנה לבין מדינה שבה לערבים וליהודים זכויות שוות,ובכללן-זכותם של הערבים לשים קץ בארוח דמוקראטי ובשלום למדינת היהודים.מי שמסרב להעניק זכות זו לערבים ואחר-כך מצהיר בפניהם שהם בעלי זכויות שוות ביחס ליהודים של המדינה-סבור שהערבי שוטה.אך הוא איננו שוטה כלל ובכלל."

אז מי הגזען האמיתי,כהנא או פרסקי(פרס) וכל חבריו??
« עריכה אחרונה: נובמבר 04, 2007, 14:08:40 על ידי אֵיתָן »
"מי שרוצה להיות יהודי, אי אפשר כי אם על ידי ארץ ישראל"

מנותק Altalena

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
« להגיב #6 ב- : נובמבר 04, 2007, 15:42:33 »
איזה מספריו של בגין?

מנותק hebraic

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
« להגיב #7 ב- : נובמבר 05, 2007, 05:05:41 »
אני חושב שהציטוט הזה הוא נחלת העבר, בזמן שיהודים שנטו לכיוון "תנועת ההשכלה " כפי שנקראה אז - חשבו שכל דבר  לא אירופאי הוא חסר תרבות וכו'

אני לא חושב שזה תואם את השמאל המודרני, שלצערי לא חסרים בו מזרחים ,וחלק מאותם מזרחים הם אפילו יוזמים של תנועות שמאלניות

לפי דעתי לא חסר לשמאל המודרני רעיונות משקוצים שאותם אפשר להסביר לציבור כדי להראות להם מה הם באמת.

אני לא חושב באמת שהיום מי שמכיר את עולם המדעיים חושב שמזרחיים או דתיים הם פרימיטיבים באמת , שכן עיון ברפרוף ברשימות נושאי ההישגים האקדמים\טכנולוגים\צבאיים  בארץ מלאה באנשים מן המגזרים האלה .

וכמובן , שכל מי שמבין קצת בגנטיקה , יודע שאין שום הבדל בין יהודי אשכנזי לספרדי , ושההבדל הגנטי בין יהודי אשכנזי לגוי אירופאי הוא רב מאד , ושאפשר בקלות לזהות יהודי על פי כרומוזומים שנמצאים רק אצל יהודים -ושלא קיימים בגוים

היהודים חכמים כיהודים, לא כאירופאים או מזרחים .

הטענה המשעשעת שנכתבה בארץ היא שהיהודים המזרחיים אז היו פרימיטיבים , למרות ש(לדוגמא) יהודי מרוקו היו בקיאים בכל המדעים שלמדו ב"צרפת" הנאורה כבכיכול -שלמדו אז בבתי הספר היהודים במרוקו (שהיו ברמתם האקדמית כנראה יותר גבוהה בהרבה מהבתי ספר של הקיבוצים אז )ופשוט מכיוון שלא ידעו חלקם עברית מודרנית (אחת מהסיבות למי שתוהה כי הישראלים דיברו עברית בפועל של אידיש ,במקום בפועל העברי המקורי) הם פשוט לא יכלו להביע את זה בלי ללמוד מחדש את כל המונחים בעברית מודרנית
זה מזכיר לי דבר שלמדתי שאף אחד לא הבין מה הקטע של יהודים צעירים מצפון אפריקה (שהקיבוצים קרעו מהם את היהדות) עם שפם קטן , ואחרי עשרים שנה הבינו שאז זו הייתה האופנה אז בפריז , ולא מנהג "ברברי "כפי שסברו אז ה"מתורבתים"

נקודה אחת שצריך לציין בקשר לתרבות , או פרימיטיביות וכו' - אנחנו התרבות, העם העברי הוא שיא הציווילזציה- וכל מי שלא תופס שכמעט כל התרבויות והשפות והמוסר הבסיסי שיש כרגע לעמים, לא הגיע מאיתנו - הוא בעצמו חסר תרבות, חסר מדעי רוח(כי הוא לא ממש מבין בהיסטוריה אגב)

אנחנו הקמנו תרבות על הר שהשפיע על המישור (להבדיל מכל תרבות אחרת למשל) ,אנחנו הקמנו תרבות שפישטה כל סוג של כתב , והפכה את זה לנחלת כלל - אנחנו הפצנו כל סוג של מחשבה מתקדמת ,שאפשרה פיתוח מדעים מודרניים ,בין עם טכנולוגיים, בין עם צבאיים, בין עם מדעי רוח - לולא היהדות , התרבויות של העולם הזה היה נשארים רוקדים מסביב למדורה עם צבעים על הפנים -מנסה לשיר משהו כמו עוגה בוגה , ומחפש מקקים לארוחת ערב. לולא היהדות- כל תרבות מתקדמת אחרת,לא הייתה אפילו זוכה להכנס לדפי ההיסטוריה - כי אף אחד לא היה זוכר אותה.

רק דרך הדת שאלוקים נתן לעמו, ורק דרך עמו - לגוים בכלל יש מושג של סדר כללי ,כלכלי, מוסרי , ושבו אין שליט אחד שנהנה על גב כל נתיניו שהוא משאיר בכוונה חסרי ידע כדי שתמיד ישארו עבדיו הנרצעים
LIONS OF JUDAH ARE AWAKEN , EAGER TO SPILL OUR ENEMIES BLOOD

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #8 ב- : נובמבר 05, 2007, 07:01:15 »
בס''ד

HEBRAIC, האליטות הבולשביקיות שמשתלטות על המדינה כן חושבים עד היום שהמזרחיים והדתיים "פרימיטיביים". האליטות שונאות את המזרחיים והדתיים עם שנאה מכוערת ביותר.

העובדות שהבאת לגבי הישגי המזרחיים והדתיים ממש לא מרשימות את הגזעניים השמאלניים. נכון שיש גם בוגדים מזרחיים ו"דתיים" שהצטרפו לשמאל הגזעני, והשמאל שמח להשתמש בהם. אבל, זה לא משנה במאומה את הייחס המזלזל של האליטות כלפי ה"אספסוף".

הרבה אנשים שלא מכירים אותי חושבים כשהם פוגשים אותי לראשונה שאני 100% אשכנזי. (אני 50% אשכנזי ו50% מזרחי.) לכן, אשכנזים מדברים איתי ב"דוגרי" על הייחס שלהם. ואני יכול להעיד שהרוב המכריע של האשכנזים הימניים והדתיים לא שונאים את האחים המזרחיים שלהם אלא ההפך, הם אוהבים אותם. אני יודע זאת כי הם מדברים איתי כאילו אני 100% אשכנזי. אולם השמאלניים והמתבוללים מדברים על המזרחיים כאילו הם חיות. הם קוראים למזרחיים "וילדה חייס" ("פרא אדם" ביידיש) או "אספסוף" או "פרימיטיבים". השמאלניים האלה גם שונאים את הדתיים, הרוסים, הימניים והמתנחלים עם שנאה ממש. כשהם מגלים שאני חצי מזרחי, השמאלניים קוראים לי "ערבי". אתם לא זוכרים כשפופאי משלום עכשיו היה בפורום שלנו וכתב שאני ערבי בגלל המוצא המצרי שלי? והשמאלניים האלה כתבו ככה עלי הרבה פעמים.

בקיצור, רוב האחים האשכנזים שלנו הם יהודים טובים והם באמת לא גזעניים. אבל השמאלניים והאליטות כן גזעניים ועוד איך. והגזעניים האלה שולטים על כל התשקורת, על בג''ץ, על צה''ל, ועל החברות הגדולות.

מנותק דוקא_כך

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • ופדויי ה' ישובון ובאו ציון ברינה
« להגיב #9 ב- : נובמבר 05, 2007, 07:21:33 »
השנאה ו/או הזלזול בעדות המזרח, אינו נחלת מיעוט של "אליטות שמאלניות".  עדיין יש הרבה אשכנזים, במיוחד חילוניים (אבל לא רק!), שרואים בכל יהודי עדות המזרח אנשים פרימיטיביים, ומאמינים שהאחוז הגבוה של מזרחיים מבין הפושעים היהודים שיושבים בבתי הכלא הוא תוצאה של התרבות הפרימיטיבית שהביאו עמם ממדינות ערב, כשלמעשה אחוז הפשיעה הגבוה יותר בקרב יהודי צפון אפריקה הוא תוצאה של ההשמדה הרוחנית שביצעו בהם בן-גוריון ושותפיו שגזלו מהם את יהדותם וכפו עליהם את ה"תרבות" החילונית של דיזנגוף.  התשקורת השמאלנית הבולשביקית ממשיכה ללבות את השנאה הזו בעורמה ובעקיפין, ולפעמים באופן ישיר.  כל הכבוד לרב אמנון יצחק שמתעקש ללבוש את הלבוש היהודי המסורתי של עדתו ולא שם קצוץ על כל אותם מתיוונים מתגויים שקוראים לו "פרימיטיבי".

ביהדות תופעה מכוערת והרסנית זו נקראת "שנאת חינם", ובעטיה נחרב בית המקדש השני.  כל עוד רוב עם ישראל לא חזר בתשובה, לא תהיה אחדות ואחווה, מכיוון שהדבק האמיתי והיחיד שמסוגל לאחד את עמנו הוא תורת ישראל והבנה מלאה של הרעיון היהודי והיעוד האמיתי שלנו כעם ה'.
« עריכה אחרונה: נובמבר 05, 2007, 07:29:23 על ידי דוקא_כך »
יהונתן פולארד
ראובן מנינג
יגאל עמיר
חגי עמיר
עופר גמליאל
שלמה דביר
ירדן מורג
דוד אמויאל
חזקיהו עמי פופר
גור המל
ישי שליסל
דני טיקמן
ג'וליאן סופיר
ארנולד ישראלוב
רחמים לוטטי
חברי מחתרת בת-עין
יונה אברושמי
יבגני גרוסמן
אלכסנדר רבינוביץ'
מורדי הראל
אליצור הראל

מנותק גַּם בָּשָׁן וְגַם גִּלְעָד

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • אבי פרחן – יום יבוא אחים נחזורה!
« להגיב #10 ב- : נובמבר 05, 2007, 07:38:53 »
תודה חיים. סרטון חשוב.
תודה איתן על הציטוּט. נִראה ששווה לקרוא את הספר.

מנותק אֵיתָן

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • כל המרחם על ערבים,סופו להתאכזר על יהודים.
« להגיב #11 ב- : נובמבר 05, 2007, 21:04:35 »
איזה מספריו של בגין?
יש 2 ספרים,אני לא זוכר בדיוק מאיזה ספר.
שמו של הספר הראשון הוא:"מורי ז'בוטינסקי",והשני "דיקונו של מנהיג".
"מי שרוצה להיות יהודי, אי אפשר כי אם על ידי ארץ ישראל"

Aaron

• אורח
« להגיב #12 ב- : נובמבר 05, 2007, 21:08:57 »
והשמאלנים האלה עוד קוראים לנו "גזעניים". הם הגזעניים הכי גדולים.

מנותק IRON_MAN

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • L.F בשטח הערבים במתח
« להגיב #13 ב- : נובמבר 10, 2007, 18:53:31 »
כל-הכבוד לך חיים O0 O0 O0
ארץ ישראל לעם ישראל על פי תורת ישראל.

ערבים לערב,סודנים לסודן,שמאלנים לאירופה!