כתב נושא: אני מבין שביקורת על הסרטים של חיים בן פסח נמחקת כאן  (נקרא 4222 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק עוץ לי גוץ לי

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
מחקתם את ההודעה שלי לגבי הדיאלוג של קרובת המשפחה שלו עם ההמנהלת, שלדעתי לקוח ממכתבי שרשרת אינטרנטיים.

מנותק עוץ לי גוץ לי

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
אני מבין שביקורת על הסרטים של חיים בן פסח נמחקת כאן
« להגיב #1 ב- : אוקטובר 31, 2007, 18:06:18 »
(אני יכול להבין שעשיתם פה ניקיון מכל הפסיכופטיים עם תמונות הזימה, אבל "על הדרך" ניקיתם גם הודעה שלי?)

מנותק Altalena

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
« להגיב #2 ב- : אוקטובר 31, 2007, 18:18:52 »
גם ההודעה שלי על חיים בן פסח נמחקה בזמנו,אבל אחד המנהלים אמר לי שזה נעשה בטעות.

מנותק שלמה

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • ארץ ישראל לעם ישראל על פי תורת ישראל
« להגיב #3 ב- : אוקטובר 31, 2007, 18:19:59 »
יתכן שבגלל חולה-הנפש הזה שהגיב שם ושפוצץ את הפורום בפורנו, הנושא נימחק.
« עריכה אחרונה: נובמבר 01, 2007, 15:27:15 על ידי גַּם בָּשָׁן וְגַם גִּלְעָד »
יהודים מכול העדות תיתאחדו!
שמאלנות זה אופיום להמונים!

מנותק הגולה בארץ

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • '' וייכחשו אוייבך לך ואתה על במותמו תדרוך ''
(אני יכול להבין שעשיתם פה ניקיון מכל הפסיכופטיים עם תמונות הזימה, אבל "על הדרך" ניקיתם גם הודעה שלי?)
בס"ד

כפי שנאמר "אוי לרשע ואוי לשכנו !!"-- הרי שניכם באתם באותה שליחות !!, רק שאתם פועלים בצורות אחרות, אולם את ראיית עולמכם זה לא משנה !!--בדיוק כמו חבריכם ובני-בריתכם אנשי הפת"ח והחמ"ס יש"ו, שלמרות שהם אוייבים בינם לבין עצמם, הם בדעה אחת לגבי השמדת עם-ישראל. הקב"ה לא יתננו בידם ויכרית מלכות הרשעה במהרה, וישלח לנו גואל-צדק בב"א.
                                                                                                 הגולה בארץ  :smil037:
« עריכה אחרונה: נובמבר 01, 2007, 15:28:49 על ידי גַּם בָּשָׁן וְגַם גִּלְעָד »
בס''ד
 '' חשף ה' את זרוע קדשו לעיני כל הגויים ,וראו כל אפסי ארץ את ישועת א'לוקנו ''
 '' קול צופיך נשאו קול יחדיו ירננו כי עין בעין יראו בשוב ה' ציון ''

מנותק עוץ לי גוץ לי

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
"שליחות להרוס את המדינה"? אתה מתכוון שאני רוצה להפוך אותה למדינת הלכה קיצונית סטייל איראן, רווית שינאה, חשוכה וגזענית? התבלבלת קצת עם עצמך לדעתי.

בגלל שהמדינה שלי חשובה לי אני מדבר פה עם טיפוסים כמוך.

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
"שליחות להרוס את המדינה"? אתה מתכוון שאני רוצה להפוך אותה למדינת הלכה קיצונית סטייל איראן, רווית שינאה, חשוכה וגזענית? התבלבלת קצת עם עצמך לדעתי.

בס''ד

המדינה שלך?! האם לא כתבת שאתה מתנגד למדינה יהודית ורוצה מדינת כל אזרחיה?

לגבי מחיקת ההודעות הבוגדניות שלך, אני מקווה שזה לא קורה. אני רוצה שחברינו יראו אזה מין בוגדי ערב רב יש לנו שפועלים למען אוייבינו המוסלמים הנאצים יש''ו. ולגבי הטענה השיקרית שלך שדבר כלשהו מהסרטון שלי לקוח מהאינטרנט, זה פשוט שקר גמור. לא לקחתי כלום מאף מקום באינטרנט.

מנותק הגולה בארץ

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
בס''ד

המדינה שלך?! האם לא כתבת שאתה מתנגד למדינה יהודית ורוצה מדינת כל אזרחיה?

לגבי מחיקת ההודעות הבוגדניות שלך, אני מקווה שזה לא קורה. אני רוצה שחברינו יראו אזה מין בוגדי ערב רב יש לנו שפועלים למען אוייבינו המוסלמים הנאצים יש''ו. ולגבי הטענה השיקרית שלך שדבר כלשהו מהסרטון שלי לקוח מהאינטרנט, זה פשוט שקר גמור. לא לקחתי כלום מאף מקום באינטרנט.
בס''ד

יישר כוח חיים ידידי.

אין לי מה להוסיף על התגובה  המצויינת הזו שאני מזדהה איתה כמובן !!
בס''ד

מנותק דוקא_כך

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • ופדויי ה' ישובון ובאו ציון ברינה

"מדינת הלכה קיצונית סטייל אירן".  למה בדיוק אתה מתכוון?  האם אתה מתכוון שכשיהיה לנו מנהיג ירא שמיים וסנהדרין כגוף מחוקק, גופים אלו יחוקקו ויאכפו חוקים לתליית הומואים בפומבי?  סחר בעבדים?  כריתת דגדגנים של ילדות קטנות?  כריתת ידיים וכפות רגליים של גנבים?  עונשי מלקות פומביים לגברים או נשים שבגדו בבני-זוגם?  כפייה של נשים ללבוש שקים מכף-רגל ועד ראש?

ההאשמות שאתה ובורים רבים כמותך מטיחים כלפינו מאוד מעציבות.  מדינת הלכה יהודית תראה ותנוהל כמו קהילות יהודיות ביו"ש, בהן גברים יהודים אוהבים, מוקירים ומכבדים את נשיהם, בני זוג מקריבים למען ילדיהם ומגדלים אותם באהבה ועל פי דרכי התורה, ילדים מתחנכים על ערכי התורה, אהבת עם ישראל וארץ ישראל, ואנשים עם סטיות ומחלות רוחניות (כמו משיכה לבני אותו המין) מחפשים מרפא בלימוד תורה וספרי מוסר.  התורה לא מתירה לך את החופש להתנהג כמו בהמה וע"י כך להשחית את אנושיותך ואת הצלם האלקי בו נוצרת.  העונש הכי חמור בקהילה אמונית---וזהו השלב האחרון אחרי שכל שאר האמצעים כשלו---הוא חרם ונידוי.

אל תטיח האשמות חסרות בסיס שגובלות בהכפשה, לפני שטרחת לברר את כל ההלכות שלגביהן יש לך השגות.  אתה לא היחיד שיש לו פחד מהמושג "מדינת הלכה", אני מבין זאת, אבל להשוות בין תורת ישראל לבין סדרי השלטון במדינות המוסלמיות יש"ו---זה כבר מוגזם.
יהונתן פולארד
ראובן מנינג
יגאל עמיר
חגי עמיר
עופר גמליאל
שלמה דביר
ירדן מורג
דוד אמויאל
חזקיהו עמי פופר
גור המל
ישי שליסל
דני טיקמן
ג'וליאן סופיר
ארנולד ישראלוב
רחמים לוטטי
חברי מחתרת בת-עין
יונה אברושמי
יבגני גרוסמן
אלכסנדר רבינוביץ'
מורדי הראל
אליצור הראל

מנותק אֵיתָן

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • כל המרחם על ערבים,סופו להתאכזר על יהודים.

מצטרף לדברי דוקא_כך,גוץ לי שמוץ לי האם אתה יודע מה היא מדינה הלכה?
כנראה קיבלת 100 בבגרות בתנ"ך בתיכון.(לא אמרתי את המשפט בציניות)

« עריכה אחרונה: נובמבר 02, 2007, 01:27:14 על ידי אֵיתָן »
"מי שרוצה להיות יהודי, אי אפשר כי אם על ידי ארץ ישראל"

מנותק שלמה

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • ארץ ישראל לעם ישראל על פי תורת ישראל
מצטרף לדברי דוקא_כך,גוץ לי שמוץ לי האם אתה יודע מה היא מדינה הלכה?
כנראה קיבלת 100 בבגרות בתנ"ך בתיכון.(לא אמרתי את המשפט בציניות)

חחחחח כמה שאתה צודק.
ואי ואי מה אנחנו לומדים בתנ"ך זה לא תנ"ך זה שיעורי נצרות למתחילים+ שקרים שהמציאו אנשי שינוי.
 :-[
יהודים מכול העדות תיתאחדו!
שמאלנות זה אופיום להמונים!

מנותק הגולה בארץ

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *

חחחחח כמה שאתה צודק.
ואי ואי מה אנחנו לומדים בתנ"ך זה לא תנ"ך זה שיעורי נצרות למתחילים+ שקרים שהמציאו אנשי שינוי.
 :-[
בס''ד

תמחו על כך בתוקף !!, אל תכנסו לשיעורי מיסיון רפורמיים כאלה !!--יש על כך מצווה של '' ייהרג ואל יעבור !! ''--רק מחייה קולייקטיבית של כולכם יחד תסיר מכם את רוע הגזרה , ויביאו לכם מורה ירא שמיים שילמד תנ''ך כתיקונו לפי מסורת אבותינו ממשה רבנו עליו השלום !!--הקב''ה יצילכם וישלח לנו גואל -צדק בבאכי''ר
בס''ד