חדשות ודיונים > דיון כללי
שרות בנות בצבא
zipora:
בנות צריכות לשרת בצבא. זו זכותו וחובתו הבסיסית של כל אדם (ואשה) להגן על האדמה עליה הוא חי.
כאחת ששרתה בצבא זה לא פוגע בצניעות. זה לא כבוד האשה זה התייחסות לנשים כאל אנשים חלשים שלא מסוגלים לשמור על המוסר שלהן. אני לא מבינה למה זה פחות צנוע מאשר להשתתף בהפגנות למען ארץ ישראל.
כהנא צדק!:
--- ציטוט של: zipora על ינואר 11, 2007, 12:13:18 ---בנות צריכות לשרת בצבא. זו זכותו וחובתו הבסיסית של כל אדם (ואשה) להגן על האדמה עליה הוא חי.
כאחת ששרתה בצבא זה לא פוגע בצניעות. זה לא כבוד האשה זה התייחסות לנשים כאל אנשים חלשים שלא מסוגלים לשמור על המוסר שלהן. אני לא מבינה למה זה פחות צנוע מאשר להשתתף בהפגנות למען ארץ ישראל.
--- סוף ציטוט ---
קודם על ברוך הבא!
ואני קצת בדעה שונה משלך אני לא יתגייס לצבא הגירוש צבא שמגרש יהודים זה לא צה"ל (צבא הגנה לישראל) אולי צבא הגנה לפלסטין הם ראו את המתיישבים הקדושים כ"מחבלים" והתנהגו אליהם בצורה נאצית גם הבנות וגם הבנים שם.
בייקר:
ציפורה צודקת.
liorso:
יש דרכים אחרות לשמור על הארץ...
והאמת שאני ממליץ לך לשאול את החיים אם איאפשר למצוא פתרון כמו בסיסי נשים בצה"ל שבהם תשרתנה רק נשים וכך לא תיהיה בעיתיות..
eran:
--- ציטוט של: zipora על ינואר 11, 2007, 12:13:18 ---בנות צריכות לשרת בצבא. זו זכותו וחובתו הבסיסית של כל אדם (ואשה) להגן על האדמה עליה הוא חי.
--- סוף ציטוט ---
ציפורה,
מה שאת חושבת הוא לא רלוונטי בכלל. כל גדולי הדור, כולל הרבנות הראשית, וגם הרב כהנא הי"ד אסרו את זה בתכלית האיסור. מבחינת ההלכה, גיוס אשה לצבא - הוא יהרג ואל יעבור לדעת כל הפוסקים!!
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
עבור לתצוגת גירסה מלאה