כתב נושא: הימין האמיתי יורה לעצמו ברגל  (נקרא 7030 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק אורן

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
הימין האמיתי יורה לעצמו ברגל
« ב- : אוקטובר 29, 2007, 01:23:38 »
כבר העלתי את הנושא הזה אבל אתם החלתטם להתעלם ממנו.
ברור שככל שיותר אנשים יחשבו אתכם כגזענים כך השפעתכם הפוליטית תקטן עד שתהפוך לזניחה.
היו לכם סרטים טובים על האסלם אבל אז החלטתם לעשות סרטים גזעניים על השחורים באמריקה.
אחד הסרטים שלכם מופיע בוויקיפדיה במאמר עליכם תחת הכותרת:
JTF Hate Speeches - JTF's Hate Speech Against African-Americans (video)
מדובר על הסרט הזה:

הסרט בהחלט גזעני.
אתם יכולים להגיד שהרבה שחורים הם אנטישמיים אבל לעשות סרטים גזעניים נגדם זה לא הפתרון.
לפי דעתי אתם לא מבינים כמה אתם הורסים את השם שלכם וגם יוצרים תדמית שלילית ליהודים.
חבל מאוד שאתם מתעקשים על דבר זה.

הדף שלכם גם מלא במלא גזענות נגד שחורים הרבה יותר מהבעיה האמיתית שזה האסלם.

תמשיכו ככה ותפסידו הכל.

מצד שני לא נראה לי שתעשו אם זה יותר מידי.

חבל.

נ.ב. אם אתם נגד שחורים באר"הב אז אתם גזענים ,גם אם הרבה מהם אנטישמיים.

Aaron

• אורח
« להגיב #1 ב- : אוקטובר 29, 2007, 01:29:30 »
להגיד ש JTF עושה סרטונים גזעניים זה שקר! אין ל JTF שום בעיה עם הגזע השחור. הבעיה היא עם התרבות של השחורים. מי שלא מבין את זה, זאת בעיה שלו.
שמעת פעם את JTF אומרים שהם שונאים כושים בגלל צבע העור שלהם? או הגזע שלהם? או הגנים שלהם?

אין מה לעשות, רוב הפשעים בארה"ב מבוצעים ע"י שחורים והם מתנהגים שם כמו שהערבים מתנהגים בישראל. תמיד יש יוצאים מן הכלל, שבחרו לא ללכת לפי התרבות השחורה. זאת בחירה שלהם... אין פה שום קשר לגזע. יש גם לבנים שמתהגים ככה.

מנותק אורן

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
« להגיב #2 ב- : אוקטובר 29, 2007, 01:34:59 »
תשמע זה שהרבה פשעים מבוצעים על ידי שחורים קשור גם למאפיינים סביבתים.זה לא משנה בכלל למה את שונאים את השחורים.אם אתם שונאים את השחורים כקולקטיב אז זה גזענות.

אני ממש לא רואה גם למה הסרטים שלכם (מהסוג הזה) תורמים.

ותסכים איתי או לא אני מבטיח לך שבטח הארוך זה פוגע בשם שלכם ולא תשיגו כלום בגלל זה.

חוץ מזה אני בלי קשר נגד הסרטים האלה והם לא נראים לי ראויים בכלל.

אם בסטטיסטיקות פשע עסקינן אז היה אפשר לעשות בארץ על יהודים ממוצא מזרחי או רוסי אבל זה יהיה מעשה נלוז בעיני.

תמשיכו ככה לא תגיעו רחוק.אבל כנראה שאתם לא רוצים לקלוט את זה.

מנותק אורן

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
« להגיב #3 ב- : אוקטובר 29, 2007, 01:36:16 »
"מי שלא מבין את זה, זאת בעיה שלו." זאת לא בעיה שלו כי זה מקטין את ההשפעה הפוליטית שלכם באר"הב ומחוצה לה.

תהיה בטוח שהרבה יהודים יהיו נגד זה גם.

מנותק אורן

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
« להגיב #4 ב- : אוקטובר 29, 2007, 01:39:35 »
רק שתדע בגרמניה היה לבן גרמני שאכל את הבשר של החבר ההומו שלו אחרי שרצח אותו.

הסרט מנסה להסיק מזה ששחור אחד שהיה עשיר היה מנוול לזה ששחורים באופן כללי מנוולים ומתעללים בכלבים.

דוגמאות כאלה תמצא בכל הגזעים.

כשאתם מדברים על השחורים בסופו של דבר אתם מדברים על קבוצה אתנית ולא על תרבות.

אם אתם רוצים לדבר על תרבות תציינו שאתם מדברים על תרבות ולא על השחורים.

Aaron

• אורח
« להגיב #5 ב- : אוקטובר 29, 2007, 01:47:02 »
תשמע זה שהרבה פשעים מבוצעים על ידי שחורים קשור גם למאפיינים סביבתים.זה לא משנה בכלל למה את שונאים את השחורים.אם אתם שונאים את השחורים כקולקטיב אז זה גזענות.

אני ממש לא רואה גם למה הסרטים שלכם (מהסוג הזה) תורמים.

ותסכים איתי או לא אני מבטיח לך שבטח הארוך זה פוגע בשם שלכם ולא תשיגו כלום בגלל זה.

חוץ מזה אני בלי קשר נגד הסרטים האלה והם לא נראים לי ראויים בכלל.

אם בסטטיסטיקות פשע עסקינן אז היה אפשר לעשות בארץ על יהודים ממוצא מזרחי או רוסי אבל זה יהיה מעשה נלוז בעיני.

תמשיכו ככה לא תגיעו רחוק.אבל כנראה שאתם לא רוצים לקלוט את זה.
בקיצור, התעלמת מכל מה שאמרתי.

שתדע - בפורום של JTF יש כמה שחורים.
אבל מה לעשות שרוב השחורים עוסקים בסמים, פשע וכנופיות? זאת עובדה. ברור שאפשר להתעלם ממנה רק כדי לא להראות "גזעניים".

אתה יודע מה זה "גזעניים" בכלל? זה אנשים שיש להם בעיה עם צבע עור מסויים או מראה באופן כללי..

כמה אפשר להסביר שיש בעיה עם התרבות השחורה שמקורה באפריקה? תראה מה קורה באפריקה.. יש שם קניבאלים, כל המדינות דיקטטוריות, יש פשע, סמים, מחלות, אונס וברבריות. זה מה שרוב השחורים הביאו איתם לארה"ב מתוך בחירה שלהם. במקום להשתלב בתרבות האמריקאית. ויש הרבה דוגמאות של שחורים שעזבו את התרבות האפריקאית, חיים רוב הפעמים מזכיר את השמות שלהם  בתוכניות באנגלית כשהוא מדבר על התרבות השחורה.
« עריכה אחרונה: אוקטובר 29, 2007, 01:54:38 על ידי אהרֹן »

מנותק אורן

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
« להגיב #6 ב- : אוקטובר 29, 2007, 02:10:05 »
לתרבות של השחורים בארצות הברית אין שום קשר לאפריקה.
בתקופה שהם היו עבדים מחקו להם את העבר.

בכל מקרה אם יש לך בעיה עם השחורים גם עם זה לא בגלל צבע העור שלהם זה עדיין גזענות.

לגבי התעלמות נראה לי שאתה מתעלם מזה שאתם מזיקים לעצמכם.

מנותק גַּם בָּשָׁן וְגַם גִּלְעָד

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • אבי פרחן – יום יבוא אחים נחזורה!
« להגיב #7 ב- : אוקטובר 29, 2007, 02:12:05 »
אורן,

כן, הכוונה היא לתרבות של השחורים. ודאי שלא "כולם" כאלה. יש יוצאים-מן-הכלל בכל חברה. אבל הרוב המכריע שלהם בוחר בתרבות רעה ומגונה. שוב,- בוחר; לא "נולד ככה". היותם שחורים הוא לא יותר מאשר מאפיין סטטיסטי של הקבוצה ה-"94% מרושעת" הזאת. הוא לא ה-"גורם" לו.

מנותק Altalena

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
« להגיב #8 ב- : אוקטובר 29, 2007, 02:27:00 »
מסכים לחלוטין עם פותח הדיון.
תזכרו שאתם חולקים טענות עם אירגונים נאו נאצים.

« עריכה אחרונה: אוקטובר 29, 2007, 02:31:42 על ידי Altalena »

Aaron

• אורח
« להגיב #9 ב- : אוקטובר 29, 2007, 02:28:41 »
לגבי התעלמות נראה לי שאתה מתעלם מזה שאתם מזיקים לעצמכם.
אצלינו העקרונות יותר חשובים מהפופולאריות.

Aaron

• אורח
« להגיב #10 ב- : אוקטובר 29, 2007, 02:39:07 »
תזכרו שאתם חולקים טענות עם אירגונים נאו נאצים.
יש גבול לשקרים שתוכל לכתוב בפורום. אתה משווה אותנו לארגון ניאו נאצי??
דבר ראשון- הניאו נאצים ימח שמם וזכרם שונאים את הכושים בגלל הצבע השחור שלהם.
איזה טיעון מגוחך "אתם חולקים טענות עם ארגונים ניאו נאצים". זה כמו שאני יגיד שאתה נאצי כי אתה נושם, וגם היטלר ימח שמו וזכרו נשם.

מנותק Altalena

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
« להגיב #11 ב- : אוקטובר 29, 2007, 02:51:07 »
יש גבול לשקרים שתוכל לכתוב בפורום. אתה משווה אותנו לארגון ניאו נאצי??
דבר ראשון- הניאו נאצים ימח שמם וזכרם שונאים את הכושים בגלל הצבע השחור שלהם.
איזה טיעון מגוחך "אתם חולקים טענות עם ארגונים ניאו נאצים". זה כמו שאני יגיד שאתה נאצי כי אתה נושם, וגם היטלר ימח שמו וזכרו נשם.

התכוונתי בדיוק למה שאמרתי-אתם חולקים טענות עם אירגונים נאו נאצים,שונאי שחורים.אני לא יודע איך לנסח את זה בצורה שונה.אני לא אומר שאתם נאצים,אני לא אומר שאתם שונאים שחורים,אני רק ציינתי עובדה שנועדה לזעזע אתכם.

יש שחורים שונאי יהודים? יופי.רוב האיטלקים והבריטים מאמינים שישראל כיום היא הסיכון הגדול ביותר לשלום העולם.העיסוק האובסיבי בשחורים מעיד על איזשהו נגע רע שדבק בכם מסיבות  שאין לי הסבר אליהם.

מנותק אֵיתָן

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • כל המרחם על ערבים,סופו להתאכזר על יהודים.
« להגיב #12 ב- : אוקטובר 29, 2007, 03:10:17 »
התכוונתי בדיוק למה שאמרתי-אתם חולקים טענות עם אירגונים נאו נאצים,שונאי שחורים.אני לא יודע איך לנסח את זה בצורה שונה.אני לא אומר שאתם נאצים,אני לא אומר שאתם שונאים שחורים,אני רק ציינתי עובדה שנועדה לזעזע אתכם.

יש שחורים שונאי יהודים? יופי.רוב האיטלקים והבריטים מאמינים שישראל כיום היא הסיכון הגדול ביותר לשלום העולם.העיסוק האובסיבי בשחורים מעיד על איזשהו נגע רע שדבק בכם מסיבות  שאין לי הסבר אליהם.

אתה ואורן מבלבלים את השכל מעל ומעבר.
ראשית אין לנו שום בעיה עם שחורים,אנחנו אוהבים את האתיופים הם האחים שלנו.
ואורן,חיים ענה לך כבר בתוכנית מסויימת,זה שלא העזת לבקר ,זאת בעיה שלך.
אז כנראה אנחנו גזענים נגד ערבים?
השנאה "לשחורים" היא באותה משוואה למוסלמים,אז אולי אתם צבועים או משחקים את משחק "הנאורות"? (אין פה שום זלזול,פשוט לי זה נראה כמו צביעות מה שאתם טוענים)
אפשר להיות נגד הערבים כי זה "in",אבל נגד "שחורים" זה לא בסטייל.
אתם כנראה לא מבינים את עיקרון התנועה של הימין האמיתי.
הייתי אומר שלימין האמיתי יש מצע אנטי גזעני,כל אותם "יפי נפש" הם הגזענים,ולא אנחנו.
ואלטלנה רוב אומות העולם שונאות אותנו,לא רק הבריטים והאיטלקים.
« עריכה אחרונה: אוקטובר 29, 2007, 03:23:09 על ידי אֵיתָן »
"מי שרוצה להיות יהודי, אי אפשר כי אם על ידי ארץ ישראל"

מנותק הגולה בארץ

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • '' וייכחשו אוייבך לך ואתה על במותמו תדרוך ''
« להגיב #13 ב- : אוקטובר 29, 2007, 03:34:24 »
ברור שככל שיותר אנשים יחשבו אתכם כגזענים כך השפעתכם הפוליטית תקטן עד שתהפוך לזניחה.
היו לכם סרטים טובים על האסלם אבל אז החלטתם לעשות סרטים גזעניים על השחורים באמריקה.
מדובר על הסרט הזה:

הסרט בהחלט גזעני.
אתם יכולים להגיד שהרבה שחורים הם אנטישמיים אבל לעשות סרטים גזעניים נגדם זה לא הפתרון.
לפי דעתי אתם לא מבינים כמה אתם הורסים את השם שלכם וגם יוצרים תדמית שלילית ליהודים.

תמשיכו ככה ותפסידו הכל.

חבל.

בס''ד

תשמע את הנאומים של ג'סי ג'קסון , וברכ חוסיין אובאמה בארה''ב , ואז תבין מה היחס של השחורים בארה''ב ליהודים , וכיצד הם תומכים באיסלאם ובאויב הערבי הנאצי יש''ו  ( תבדוק את הערך --חאג' אמין אלחוסייני , ואז תבין מדוע האויב הערבי יש''ו הוא נאצי !!) , ישנם מס' סרטונים של הגולה בארץ , שיסבירו לך את שורש השנאה ליהודים שהיא חלק ממהות הערביות והאסלאם , יכריתם הקב''ה במהרה עם כל מלכות הרשעה וישלח לנו גואל-צדק בב''א .
                                                                                 הגולה בארץ  :smil037:
בס''ד
 '' חשף ה' את זרוע קדשו לעיני כל הגויים ,וראו כל אפסי ארץ את ישועת א'לוקנו ''
 '' קול צופיך נשאו קול יחדיו ירננו כי עין בעין יראו בשוב ה' ציון ''

מנותק הגולה בארץ

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • '' וייכחשו אוייבך לך ואתה על במותמו תדרוך ''
« להגיב #14 ב- : אוקטובר 29, 2007, 03:45:51 »

בס''ד

ידידי היקר !!

אתה נמצא תחת שטיפת-מוח מתמדת ששורשה במערכת החינוך הממלכתית הבולשביקית , והיא ממשיכה לפעפע בך ובעוד קרבנות רבים המרותקים יום יום לכלי התשקורת הנוטעים בך ערכים אנטי יהודיים בצורה מתוחכמת מאד !!
בדוק את הדברים בצורה אובייקטיבית , ותבין שהאויב הערבי הנאצי יש''ו אכן תומך בדעה הנאצית הדוגלת בהשמדת העם היהודי ח''ו , ואף השתתף במעשה ההשמדה ההמונית ע'''י המופתי של ירושלים חאג' אמין אלחוסייני יש''ו --ושם רשעים ירקב , ואת זה לא מלמדים אותך בבית הספר !!--התשקורת נוטעת בך דברים הזויים לחלוטין אודות מהותו של האויב הערבי הנאצי יש''ו , בכדי להטות את לבבך לדעות של השמאל , אתה חושב שאתה מביע דברים בצורה אובייקטיבית , אולם לא כן הדבר !!--אם תציג מעט פתיחות ותנסה להבין מאדם שחווה את ההישרדות תחת שלטון של אויב ערבי נאצי יש''ו , אז תבין את הצד האמיתי של הדברים --הקב''ה יצילך וינחה אותך ואת כל אחינו השבויים בידי השמאל הציוני הממלכתי הבולשביקי וישלח לנו במהרה גואל-צדק אכי''ר .
נ''ב --מומלץ שתצפה ותקשיב לסרטונים שערכתי, וכן לסרטונים של ידידי ורעי חיים בן-פסח ותבין את אמיתות הדברים והמצב הקשה בו אנו נמצאים , ה' יצילנו ויגאלנו במהרה אכי''ר .
                                                                                        הגולה בארץ  :smil037:                                                                               
בס''ד
 '' חשף ה' את זרוע קדשו לעיני כל הגויים ,וראו כל אפסי ארץ את ישועת א'לוקנו ''
 '' קול צופיך נשאו קול יחדיו ירננו כי עין בעין יראו בשוב ה' ציון ''

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #15 ב- : אוקטובר 29, 2007, 04:17:38 »

קודם-כל זה בסדר גמור. אנחנוּ לא "גוש אחיד". גם לי עצמי היוּ לבטים לא-מעטים בקשר לנושא הזה. ואני לא היחיד. בהתחלה זה גם הפריע לי (רגע של וידוּי.. :P); אחר-כך הִכּרתי יותר מקרוב את הנושא דרך הדיוּנים בַּפורום (כי הוא עלה כאן לא-פעם) והבנתי כמה טעיתי. אגב, מומלץ לכם לדפדף קצת אחורנית בפורום. אני מבטיחכם שתקבלו את כל התשובות שאתם מחפשׂים..

יש הרבה דברים שאנחנוּ כישׂראלים לא יודעים עליהם כלום, ולכן זה נִראה לנוּ כמו גזענוּת. אין מה לעשות, צריך ללמוד את הנושא באמת (או להיוולד בארה"ב ולחיות שם כמה שנים :P) כדי להבין על מה מדובר. אתם צודקים שמבחינה זו אנחנוּ "יורים לעצמנוּ ברגל" כשאנחנוּ מעלים את נושא השחורים כאן בַּפורום העברי, וזאת בהחלט לא המגמה שלנוּ. עדיף להפריד בין הנושאים שמעסיקים את JTF באמריקה לבין "הימין האמיתי", משוּם שהישראלי הצבר הממוצע, שנולד בישראל וגר בישראל וּמעולם לא דרכה כף-רגלו באמריקה, יטעה לחשוב, בצדק, כְּמוֹכֶם וכמו שאני חשבתי בהתחלה. ולא היא.

אני לא אסביר עכשיו את הנושא הזה לעומק, כי זה ייקח לי שעות. אני אמנם מעולם לא גרתי בארה"ב, אבל אני כבר "בוגר התכניוֹת של חיים" אפשר לומר, אז אני מַכּיר את הנושא היטב. שוּב, אם אתם חפצים דווקא להבין את הסוגיה על בוריהּ– דפדפוּ קִמעא אחורנית. הנושא עלה כאן מִספּר פעמים וקיבל תשובות מַקיפוֹת וּמְמצוֹת. זכוּרה לי בעיקר תגובה אחת ארוכה של עֹז77, שחי בילדותו בארה"ב. הוא הסביר את הנושא לעומק בתשובה לפותח-האשכול, ורק אז הבנתי כמה המציאוּת בארה"ב שונה מכפי שדִמיינתי.

אין ספק שזהוּ נושא שמַצריך המון רקע והבנה בעניינים שאינם נגישים כלל לעין הישראלית מכאן. והפירוש הישראלי המופשט לַדברים ללא הבנה מוקדמת - פשוּט טעוּת יסודית, וזה אכן גורם נזק – ועדיף להימנע מִכּך. כאן בַּפורום העברי, הבעיה שמעניינת אותנוּ היא הבעיה הערבית, לא השחורים מאמריקה. עם כל הכבוד. מי שמעניין אותו נושא השחורים באמריקה, שיחיה קצת באמריקה, ואז אני מבטיח לכם שגם הוא יבין היטב את התכניות של JTF באנגלית...
« עריכה אחרונה: אוקטובר 29, 2007, 04:24:03 על ידי גַּם בָּשָׁן וְגַם גִּלְעָד »

מנותק שלמה

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • ארץ ישראל לעם ישראל על פי תורת ישראל
« להגיב #16 ב- : אוקטובר 29, 2007, 13:22:57 »
אני מאוד מקווה שכאן בארץ חיים לא יגיד דבר נגד השחורים.
כי כך יהיה גזען ויאבד אוטומטית 60,000 קולות.
יהודים מכול העדות תיתאחדו!
שמאלנות זה אופיום להמונים!

מנותק אלירן

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #17 ב- : אוקטובר 29, 2007, 16:40:07 »
הרבה שחורים מאמריקה הם גם מוסלמים דרך אגב..
וזה אנחנו יוצאים נגדם זה גם אומר שאנחנו גיזעניים?
אחרי ששיחררו את נאסיד אל נוסייר הערבי שרצח את הרב כהנא , מי אתה חושב חיבק אותו וחגג איתו אחרי שהמישפט? כושים מוסלמים!
« עריכה אחרונה: אוקטובר 29, 2007, 16:59:53 על ידי אלירן »

מנותק אלירן

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #18 ב- : אוקטובר 29, 2007, 16:55:47 »
אילו היית גר באמריקה בשנות ה 60 - 70 - 80
היית מבין למה חיים בן-פסח שונא כושים..
במיוחד בעיר ניו-יורק..
« עריכה אחרונה: אוקטובר 29, 2007, 19:35:20 על ידי גַּם בָּשָׁן וְגַם גִּלְעָד »

מנותק אורן

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
« להגיב #19 ב- : אוקטובר 30, 2007, 23:32:45 »
"וזה אנחנו יוצאים נגדם זה גם אומר שאנחנו גיזעניים?"

כן זה אומר שאתם גזענים.בדיוק כמו כל מי שיוצא נגד היספניםתסינים או כל קבוצה אתנית אחרת.

אם אתה מקטלג קבוצה אתנית ושונא אותה אז אתה גזעני by definition.

מנותק אורן

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
« להגיב #20 ב- : אוקטובר 30, 2007, 23:36:52 »
ציטוט
וזה אנחנו יוצאים נגדם זה גם אומר שאנחנו גיזעניים?

תקשיב אם אתה שונא קבוצה אתנית מסוימת וכל מי ששייך לקבוצה הזאת אז אתה גזעני.

אין על מה לדבר.

אסלם זה אידיאולוגיה ולא קבוצה אתנית בעיני לשנוא אסלם זה לא שונא מלשנוא מישהו כי הוא שמאלני או ימני.

אם אתה לא אוהב דעות מסוימות יהיה לך בעיה עם זה שמאמין בהם.

דעות ואמנות מסוימות כמו נאציזם,פאשיזם,קומוניזם ואסלם אסור שיתקבלו בהבנה.

מבחינתי שיוציאו את האסלם מחוץ לחוק

מנותק אורן

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
« להגיב #21 ב- : אוקטובר 30, 2007, 23:38:35 »
ציטוט
אבל מה לעשות שרוב השחורים עוסקים בסמים, פשע וכנופיות
זה קישקוש לא נורמלי ,אולי הרבה שחורים עוסקים בזה ואולי באחוזים גבוהים מלבנים אבל בטוח שלא הרוב.

מנותק עמיר

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
« להגיב #22 ב- : אוקטובר 31, 2007, 00:48:20 »
מדובר על הסרט הזה:

הסרט בהחלט גזעני.

תמשיכו ככה ותפסידו הכל.

חבל.

אורן אני איתך. יש לנו מספיק את הפלסטינים על הראש. הכושים באמריקה זה לא עניין שלנו להתעסק בו

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #23 ב- : נובמבר 01, 2007, 13:45:10 »
יש לנו מספיק את הפלסטינים על הראש. הכושים באמריקה זה לא עניין שלנו להתעסק בו

זה נכון. אנחנוּ לא צריכים להתעסק בכלל בנושא הזה פה. זה לא שייך אלינוּ.

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #24 ב- : נובמבר 01, 2007, 13:58:18 »
אתה סותר את עצמך:

אסלם זה אידיאולוגיה ולא קבוצה אתנית בעיני לשנוא אסלם זה לא שונא מלשנוא מישהו כי הוא שמאלני או ימני.

ציטוט
דעות ואמנות מסוימות כמו נאציזם,פאשיזם,קומוניזם ואסלם אסור שיתקבלו בהבנה.

מבחינתי שיוציאו את האסלם מחוץ לחוק

על כל פנים, נושא השחורים באמריקה זר לַישראלי הממוצע וּכלל אינו סוגייה שמעניינת את "הימין האמיתי" בישראל. לכן אני מַציע לנוּ לא לדוּן עליה במסגרת הפורום העִברי. תנועת JTF האמריקאית ועיסוקיה בנושאים אמריקאיים אינם מעִנייננוּ כאן בישראל, וּמוּטב להשאירם לַפורום האנגלי ורצוּי גם לאנשים שגדלוּ באמריקה או חיים באמריקה וּמַכּירים את הנושא מקירבה פיזית.