בס"ד
אני מסכימה איתך במה שאתה אומר על הפמניזם.
ובתורה, האישה נחשבת כרכושו של הגבר.. בספר שמות אם אני לא טועה, יש כבר עלייה במעמד שלה.
אני לא בעד דמוקרטיה, או יותר נכון לא בעד חלק גדול מהדמוקרטיה. כל מה שהזכרת על הפורנוגרפיה, מצעדי התועבה, ההפלות- אני מסכימה עם זה.
בקשר להפלות, בוא נצא מנקודת הנחה שמדובר ביהודייה, ולא בגוייה. אין דבר כזה היריון לא רצוי.
התורה היא לא רק התורה שבכתב. יש לך הבנה מאוד מוגבלת של החשיבה התורנית. נתחיל כך: התורה היא סמל הטוב והחיובי. היא הרי ניתנה בידי הקב"ה, הטוב והמטיב לכל. לפי ההבנה המוגבלת שלנו, הרבה פעמים לא נוכל להבין את הלוגיקה בתורה, לוגיקה שרק הקב"ה יכול "להבין". אך הבסיס של המצוות הוא קבלת עול מלכות שמיים - שבירת האגו והגאוותנות האנושית (שמתבטאת כמובן באי-הבנה פנימית וכעס על כך שאיננו מבינים את התורה) ועשיית המצוות, כחלק מהיותנו עבדי השם (וגאה בזה).
האישה היא בכלל לא רכוש של הגבר, האישה היא אדם (מלשון תפקיד, העם היהודי נושא את תפקידו של אדם כיום) בדיוק כמוהו. תני מקור לדברייך.
אין "חלק" מדמוקרטיה - זה או שיש דמוקרטיה, או שאין. דמוקרטיה היא אנטיתזה מוחלטת ליהדות וזה אוי גדול לעם ישראל אם יבחר בדמוקרטיה כדרך מנהלית. דמוקרטיה היא לגטימציה לרוע, מקורה בחשיבה יוונית סובייקטיביסטית ועלובה.
גם לגויים לא ראוי להיות מופקרים, גם לגויים אסור לרצוח (והפלה כל עוד היא לא מסכנת את האישה עצמה היא בגדר רצח!!!!!), חלק משבע מצוות בני נח בהם כל הגויים מחוייבים.