כתב נושא: אני בדרך כלל לא בן-אדם שתופס מעצמו גבר ומאיים..  (נקרא 5508 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק נאור

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
אבל אני חייב להגיד - אם הילדים שאנסו ילדה בת 12 אתמול בחולון היו מגיעים לי לידיים , אני בספק רב אם הם היו ראויים לקבורה .
הייתי שוחט אותם כמו ששחט אליהו הנביא את נביאי הבעל , ואז חותך אותם לחתיכות ושורף . אני מאחל להם רק רע בחיים , שלא יראו אור יום
ומי ייתן שיאנסו את אחיותיהם ואימם ואת כל הקרובים שלהם . שיקבלו דין מוות גם כאן וגם דיני גיהנום וכף הקלע למעלה .

אני מזועזע , יש לי אחות בת 12 , אני חושב רגע שאם זה היה קורה לי - הייתי הולך לתחנת משטרה ופשוט הורג אותם ומתעלל גם בגופות שלהם .
כל בן אדם צריך לעשות חשבון נפש איך לעזאזל החברה שלנו הגיעה למצב שילדים בני 13 אונסים ילדה בת 12 ומסממים אותה ומשקים אותה באלכוהול
עד שהיא מחוסרת הכרה ובמצב קשה . ילדים בני 13 !!! עדיין לא גילו את האיבר מין שלהם בכלל !!! קרי לילה לא היה להם !!! 13 , גיל מצוות לעזאזל!!!!!

אם כבר הנץ דיבר על ערכים במדינה שלנו וקשה שקשה למצוא אותם ,
היום קיבלנו הוכחה חותכת שערכים ומדינת ישראל החילונית לא הולכים יד ביד ונהפוך הוא - שונאים אחד את השני . אם פישרים מסריחים מרשים
לעצמם להתעלל כך בילדה בת 12 אז צריך פשוט לסגור את הבאסטה  וללכת כולנו לעזאזל , כן גם אנחנו!!! גם אנחנו על ששמענו על המקרה הזה !!!

אם יבוא יום והאנסים הרוצחים האלה יצאו לחופשי או שמא לא יאסרו ,
אני ייאחל בכל יום ביומו את כל האיחולים למעלה . מי ייתן ותשרף נשמתם בכף הקלע
« עריכה אחרונה: אוקטובר 28, 2007, 23:02:08 על ידי נאור »

מנותק IRON_MAN

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • L.F בשטח הערבים במתח
אני בדרך כלל לא בן-אדם שתופס מעצמו גבר ומאיים..
« להגיב #1 ב- : אוקטובר 28, 2007, 23:23:20 »
זה הכל בגלל המשטרה ובתי-המשפט שמרחמים על העבריינים במקום על הקורבנות.
צריכים להחמיר את הענישה באופן-מיידי.
ארץ ישראל לעם ישראל על פי תורת ישראל.

ערבים לערב,סודנים לסודן,שמאלנים לאירופה!

Aaron

• אורח
« להגיב #2 ב- : אוקטובר 28, 2007, 23:25:21 »
החינוך בבית...

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
« להגיב #3 ב- : אוקטובר 28, 2007, 23:28:50 »
הדבר הזה הוא תוצאה ישירה של הקמת מדינה ללא שום זיקה למסורת היהודית ושבעצם בעטה בכל דבר שריח יהדות נודף ממנו, כפי שמצטייר יפה בחזונם של הוגיה, מהרצל ועד בן גוריון.
בצירוף הניהליזם מבית היוצר של הזוהמה ותת-התרבות המערבית, ולהלן התוצאות.
אלוף מיל. בני פלד ז"ל
"צאו החוצה וצלצלו בפעמון שנתן לי מפקד חיל הים. כשישאלו אתכם למה אתם מצלצלים, ענו שכאן מת יהודי משוגע, שחשב שהיהודים מסוגלים להקים מדינה-וטעה" מילותיו האחרונות לילדיו.

מנותק אֵיתָן

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • כל המרחם על ערבים,סופו להתאכזר על יהודים.
« להגיב #4 ב- : אוקטובר 28, 2007, 23:56:18 »
מה שיש לי לומר על אותו מעשה:פשוט תרבות מערבית,ואם נשחק עם המילים אז זאת תרבות ערבית רק יותר "נאורה".
"מי שרוצה להיות יהודי, אי אפשר כי אם על ידי ארץ ישראל"

מנותק asdf123

• משתמש(ת) חדש(ה)
  • *
« להגיב #5 ב- : נובמבר 06, 2007, 05:18:31 »
מה שיש לי לומר על אותו מעשה:פשוט תרבות מערבית,ואם נשחק עם המילים אז זאת תרבות ערבית רק יותר "נאורה".

ציטוט
הדבר הזה הוא תוצאה ישירה של הקמת מדינה ללא שום זיקה למסורת היהודית ושבעצם בעטה בכל דבר שריח יהדות נודף ממנו, כפי שמצטייר יפה בחזונם של הוגיה, מהרצל ועד בן גוריון.
בצירוף הניהליזם מבית היוצר של הזוהמה ותת-התרבות המערבית, ולהלן התוצאות.

אהה, ובציבור החרדי/דתי/שומרי מצוות אין מקרי אונס. זה מקרי פרטי השמור אך ורק ליהודים החילונים. אולי אם ההיינו חיים כמו החרדים היה יותר טוב (אונס בסתר - ואני מדבר על המקרים שהגיעו והוכחו בבית המשפט, גניבה בסתר, רצח בסתר, ניאוף בסתר, גזענות - זה לא מתחתן עם ספרדי, זה לא עם אשכנזי, זה לא עם חוזר בתשובה).

אני מודה לקב"ה שהביא עלינו את הדתיים הלאומיים שמהווים איזון כל כך חשוב ומקרבים אותי כל כך אל מסורת אבותי.

מנותק הַיְּמָנִי הָאֲמִתִּי

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • כהנא צדק,מוות למחבלים המוסלמים!!!!!
« להגיב #6 ב- : נובמבר 06, 2007, 06:00:32 »
אחי,בסוף היא סתם שתתה איתם וודקה,השתכרה,חזרה הביתה,ואמרה שאנסו אותה... >:(
"אין דו קיום איתם!!! אין דו קיום עם סרטן!!!"
]

מנותק אֵיתָן

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #7 ב- : נובמבר 06, 2007, 06:47:00 »

אהה, ובציבור החרדי/דתי/שומרי מצוות אין מקרי אונס. זה מקרי פרטי השמור אך ורק ליהודים החילונים. אולי אם ההיינו חיים כמו החרדים היה יותר טוב (אונס בסתר - ואני מדבר על המקרים שהגיעו והוכחו בבית המשפט, גניבה בסתר, רצח בסתר, ניאוף בסתר, גזענות - זה לא מתחתן עם ספרדי, זה לא עם אשכנזי, זה לא עם חוזר בתשובה).

אני מודה לקב"ה שהביא עלינו את הדתיים הלאומיים שמהווים איזון כל כך חשוב ומקרבים אותי כל כך אל מסורת אבותי.
ומה זה קשור עכשיו ציבור דתי או חרדי?
אני הבאתי עובדות,ולא דיברתי על המגזר החרדי או הדתי,אין טעם להתגונן בחור.
התרבות המערבית ברך לנפילה,מי שלא שם לב לנפילה הזאת,אני חושב שכדי לו מאוד להתעורר.המערב יפול מבחינה כלכלית,מוסרית,תרבותית,וצבאית.
התרבות המערבית,הקומניזם ועוד כל מיני אידיולוגיות אנטי יהודיות מובהקות הרסו לנו את היהדות,כמו יהדות ברית המועצות,ארה"ב,אהה ושכחתי את היהדות בארץ ישראל.
« עריכה אחרונה: נובמבר 06, 2007, 07:23:05 על ידי אֵיתָן »

מנותק שלמה

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • ארץ ישראל לעם ישראל על פי תורת ישראל
« להגיב #8 ב- : נובמבר 06, 2007, 17:51:31 »
יש חרדים ודתים שאונסים אבל חרדים+דתים זה 15% מהאכלסיה וספק גדול שזה 5% ממיקרי האונס.
היה לפני איזה 8 חודשים איזה חרדי שאנס צעקו לגבי זה כאילו שכול הדתים והחרדים אוסים מידי יום.
בגדול המגזר הדתי או החרדי רוצח אונס ושודד הרבה הרבה פחות מהמגזר החילוני- ותגיד מה שתגיד.
יהודים מכול העדות תיתאחדו!
שמאלנות זה אופיום להמונים!

מנותק asdf123

• משתמש(ת) חדש(ה)
  • *
« להגיב #9 ב- : נובמבר 06, 2007, 19:20:20 »
ציטוט
ומה זה קשור עכשיו ציבור דתי או חרדי?
אני הבאתי עובדות,ולא דיברתי על המגזר החרדי או הדתי,אין טעם להתגונן בחור.
התרבות המערבית ברך לנפילה,מי שלא שם לב לנפילה הזאת,אני חושב שכדי לו מאוד להתעורר.המערב יפול מבחינה כלכלית,מוסרית,תרבותית,וצבאית.
התרבות המערבית,הקומניזם ועוד כל מיני אידיולוגיות אנטי יהודיות מובהקות הרסו לנו את היהדות,כמו יהדות ברית המועצות,ארה"ב,אהה ושכחתי את היהדות בארץ ישראל.

ההפך מתרבות מערבית בארצנו היא החרדים - ולכן זה הצד השני שהראיתי.
לא צריך לחפש אשמים בעם, מה שאנו צריכים זה להגיע למצב בו "כל ישראל אחים" - אז אנו נצליח לנצח הכל בעזרת השם.

ציטוט
יש חרדים ודתים שאונסים אבל חרדים+דתים זה 15% מהאכלסיה וספק גדול שזה 5% ממיקרי האונס.
היה לפני איזה 8 חודשים איזה חרדי שאנס צעקו לגבי זה כאילו שכול הדתים והחרדים אוסים מידי יום.
בגדול המגזר הדתי או החרדי רוצח אונס ושודד הרבה הרבה פחות מהמגזר החילוני- ותגיד מה שתגיד
.

בקשר לאונס היו מחקרים בקשר להתפלגות באוכלוסיה - אין הבדל בית דתיים/חרדים לחילונים. אין הבדל בין עשירים ועניים, אין הבדל בין ספרדים ואשכנזים. כולם "זוכים" לנתח שווה. כמובן שהכוונה למקרים המדווחים.

אין פחות בשום מגזר, ולא חסר דתיים כנים שיודו בכך.

מנותק אֵיתָן

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #10 ב- : נובמבר 06, 2007, 19:30:15 »
ההפך מתרבות מערבית בארצנו היא החרדים - ולכן זה הצד השני שהראיתי.
לא צריך לחפש אשמים בעם, מה שאנו צריכים זה להגיע למצב בו "כל ישראל אחים" - אז אנו נצליח לנצח הכל בעזרת השם.
לא חידשת לי כלום,אבל שוב המערב הוא אכן מכשול להתפתחותו של עם ישראל.
מה יש לך מהחרדים???
אני לא חרדי,אבל לביתניים התרבות המערבית הביאה הרס לעם שלנו.
אני לא מחפש אשמים בעם,אני תמיד אומר שהעם צריך להתעורר ולא לפזול לכנסת,כי הכנסת מבצעת טרור "פוליטי" שמביא להשמדתנו.
הישועה תגיע מהעם,ולא מהכנסת,זאת דעתי האישית.
אם מדינת ישראל קוראת לעצמה מדינה דמוקרטית,אז היא באמת נחשבת מדינה גזענית.
למרות שישראל היא מדינה שאין לה שום סממן דמוקרטי.
« עריכה אחרונה: נובמבר 06, 2007, 19:32:18 על ידי אֵיתָן »

מנותק asdf123

• משתמש(ת) חדש(ה)
  • *
« להגיב #11 ב- : נובמבר 06, 2007, 21:13:28 »
ציטוט
לא חידשת לי כלום,אבל שוב המערב הוא אכן מכשול להתפתחותו של עם ישראל.
מה יש לך מהחרדים???
אני לא חרדי,אבל לביתניים התרבות המערבית הביאה הרס לעם שלנו.
אני לא מחפש אשמים בעם,אני תמיד אומר שהעם צריך להתעורר ולא לפזול לכנסת,כי הכנסת מבצעת טרור "פוליטי" שמביא להשמדתנו.
הישועה תגיע מהעם,ולא מהכנסת,זאת דעתי האישית.
אם מדינת ישראל קוראת לעצמה מדינה דמוקרטית,אז היא באמת נחשבת מדינה גזענית.
למרות שישראל היא מדינה שאין לה שום סממן דמוקרטי.

אין לי כלום איתם, הכוונה שלי הייתה להציג מגזר שאינו תומך בתרבות המערבית ולהראות שהוא לא יותר טוב ממני ומרוב העם שכן הולך עם התרבות המערבית (וחלקם משלבים זאת עם שמירת מצוות, זה לא מחסום).

התרבות המערבית לא הביאה הרס לעם שלנו, אך אני אשמח אם תוכל להאיר את עיני ולהראות לי איך נהרסנו - ואנא אל תיתן לי דוגמאות שגם אנשים שלא מושפעים מהתרבות המערבית ולא הולכים איתה עושים- ברגע שיש מקרים שקורים אצל שני הצדדים, אי אפשר להאשים צד מסויים בגרימתם.

אב בעניין,
ציטוט

אני לא רואה קשר בין תרבות מערבית לערבית. אלו הם הפכים שונים לגמרה.
« עריכה אחרונה: נובמבר 06, 2007, 21:14:21 על ידי asdf123 »

מנותק שלמה

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • ארץ ישראל לעם ישראל על פי תורת ישראל
« להגיב #12 ב- : נובמבר 06, 2007, 21:27:33 »
המחקר הזה שקרי לחלוטין הרי ברור שערבים אונסים יותר מיהודים וחילוניים יותר מדתים.
יהודים מכול העדות תיתאחדו!
שמאלנות זה אופיום להמונים!

מנותק asdf123

• משתמש(ת) חדש(ה)
  • *
« להגיב #13 ב- : נובמבר 06, 2007, 21:37:14 »
ברור למי? אגב אני חושב שהמחקר נעשה רק בקרב המגזר היהודי, איני בטוח.

בעצם אתה צודק, בציבור החילוני יש הרבה יותר מקרי אונס כי בציבורים מסויימים קיים קשר של שתיקה (אבל אם נהיה כנים, זה שיש מקרים שלא מדווחים זה לא אומר שהם לא קיימים). בואו נלך עם זה יותר רחוק ונגיד שגם ספרדים אונסים יותר מאשכנזים, עניים יותר מעשירים (כי הרי המחקר שקרי, לא יכול להיות שרק חלק אחד הקשור לדתי/חילוני שכמו שציינתי מצא התפלגות שווה כמעט לחלוטין).

« עריכה אחרונה: נובמבר 06, 2007, 21:38:09 על ידי asdf123 »

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
« להגיב #14 ב- : נובמבר 06, 2007, 21:53:03 »
סלח לי ASDF123, אבל כמה מקרים קרו בדיוק בציבור הדתי חרדי, שילד/נער או חבורה של ילדים/נערים ביצעו מעשי סדום ו/או אונס בילדה/נערה/אישה אחרי שצפו בסרט כחול? לעומת המקביל החילוני?
כמה מקרים של נערים דתיים דקרו האחד את השני לאחר קטטה במועדון? לעומת אחיהם החילוניים?
אלוף מיל. בני פלד ז"ל
"צאו החוצה וצלצלו בפעמון שנתן לי מפקד חיל הים. כשישאלו אתכם למה אתם מצלצלים, ענו שכאן מת יהודי משוגע, שחשב שהיהודים מסוגלים להקים מדינה-וטעה" מילותיו האחרונות לילדיו.

מנותק אֵיתָן

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #15 ב- : נובמבר 06, 2007, 22:00:58 »
אין לי כלום איתם, הכוונה שלי הייתה להציג מגזר שאינו תומך בתרבות המערבית ולהראות שהוא לא יותר טוב ממני ומרוב העם שכן הולך עם התרבות המערבית (וחלקם משלבים זאת עם שמירת מצוות, זה לא מחסום).

התרבות המערבית לא הביאה הרס לעם שלנו, אך אני אשמח אם תוכל להאיר את עיני ולהראות לי איך נהרסנו - ואנא אל תיתן לי דוגמאות שגם אנשים שלא מושפעים מהתרבות המערבית ולא הולכים איתה עושים- ברגע שיש מקרים שקורים אצל שני הצדדים, אי אפשר להאשים צד מסויים בגרימתם.

אב בעניין,

אני לא רואה קשר בין תרבות מערבית לערבית. אלו הם הפכים שונים לגמרה.
בדיוק הם שני הפכים שונים לגמרי,שניהם גומרים להשמדה עמצית,הערבים גורמים להשמדה של עצמם ע"י האיסלם והמערביים ע"י דמוקרטיה וכל מיני שטיקים של נאורים.
המערב הוא אנטי יהודי,אין שום קשר בין המערב ליהדות.
המערב הביא הרס לעם שלנו ע"י פיתויים מאומות העולם,המערב יש לו תרבות ומוסר נוצרי,אחת הסיבות שצה"ל נראה כמו שהוא נראה.
החינוך המערבי התחיל בחכמה,ועכשיו אנחנו רואים את הירידה בתרבות,אנשים מתחילים לחפש את עצמם(במובן הרוחני),התרבות המערבית כולה מייצגת החומריות.
הגישה המערבית:"אני עושה מה שבא לי","כל אחד דואג לעצמו",אגואיזם וכל מה שנובע ממננו כמו שובניזם,ופמניזם.
אה והכי חשוב,זאת הדמוקרטיה שמתפוצצת לכל מדינה מערבית היום בפנים.
הכלכלה של המערב היא הולכת ליפול עקב חיפוש כח עבודה זול,עכשיו הוא נדפק בגלל המחשבה איך לחסוך יותר כסף.
מביאים לישראל כל מיני חייזרים ממדינות עולם שלישי,את היהודים מקפחים ומגרשים לארצות אחרות כי שם משלמים יותר כסף,המעסיקים מעדיפים כח עבודה זול מאשר ישראלי שדורש משכורת גבוהה,אף אחד לא איכפת לו מכלכלת המדינה ומהזולת.
תמיד ישראל רוצה להיות חלק מהמערב,מה כל כך זוהר במערב המהולל הזה??
תראה את הנוער בארץ ישראל,לא נראה לך קצת עצוב לראות כזה נוער?

אני לא משווה בין סוגים של תרבויות,אני מדבר אך ורק על התרבות המערבית.

אין לי בעיה להמשיך
« עריכה אחרונה: נובמבר 06, 2007, 22:52:41 על ידי אֵיתָן »

מנותק asdf123

• משתמש(ת) חדש(ה)
  • *
« להגיב #16 ב- : נובמבר 06, 2007, 22:05:53 »
סלח לי ASDF123, אבל כמה מקרים קרו בדיוק בציבור הדתי חרדי, שילד/נער או חבורה של ילדים/נערים ביצעו מעשי סדום ו/או אונס בילדה/נערה/אישה אחרי שצפו בסרט כחול? לעומת המקביל החילוני?
כמה מקרים של נערים דתיים דקרו האחד את השני לאחר קטטה במועדון? לעומת אחיהם החילוניים?

אין לי מושג. אני מסכים לגמרה שהמוסר בחברה דתית/שומרת מצוות לרוב הוא גדול בהרבה מחברות חילוניות, אך מקרי אונס (לא יודע אם קבוצתי, מה עשו לפני וגם אין לי ידע לגבי אלימות ופלילים אחרים) מתקיימים בשני המגזרים.

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
« להגיב #17 ב- : נובמבר 06, 2007, 22:11:48 »
מקרי אונס אכן התקיימו, מתקיימים ויתקיימו בשני המגזרים, או בשלושת אם אתה מפריד בין דתיים לאומיים לחרדים, אך המציאות העגומה היא, שהיחס בין אלימות, שבאה אחרי סרטי אלימות ו/או אונס אחרי סרט מלוכלך, וכן ההתנהגות הבהמית במועדונים, או סתם ברחוב בימי החופש או שביתה משעממים, רמת האלימות הפיזית/מילולית ומעל הכל, מינית, גבוהה בהרבה אצל החברה החילונית (במיוחד אצל ילדים ונוער), וכאן שורש ההבדל, לא צריך לדעת אחוזים מדוייקים בשביל לקרוא את המציאות הכואבת.
אלוף מיל. בני פלד ז"ל