אין לי כלום איתם, הכוונה שלי הייתה להציג מגזר שאינו תומך בתרבות המערבית ולהראות שהוא לא יותר טוב ממני ומרוב העם שכן הולך עם התרבות המערבית (וחלקם משלבים זאת עם שמירת מצוות, זה לא מחסום).
התרבות המערבית לא הביאה הרס לעם שלנו, אך אני אשמח אם תוכל להאיר את עיני ולהראות לי איך נהרסנו - ואנא אל תיתן לי דוגמאות שגם אנשים שלא מושפעים מהתרבות המערבית ולא הולכים איתה עושים- ברגע שיש מקרים שקורים אצל שני הצדדים, אי אפשר להאשים צד מסויים בגרימתם.
אב בעניין,
אני לא רואה קשר בין תרבות מערבית לערבית. אלו הם הפכים שונים לגמרה.
בדיוק הם שני הפכים שונים לגמרי,שניהם גומרים להשמדה עמצית,הערבים גורמים להשמדה של עצמם ע"י האיסלם והמערביים ע"י דמוקרטיה וכל מיני שטיקים של נאורים.
המערב הוא אנטי יהודי,אין שום קשר בין המערב ליהדות.
המערב הביא הרס לעם שלנו ע"י פיתויים מאומות העולם,המערב יש לו תרבות ומוסר נוצרי,אחת הסיבות שצה"ל נראה כמו שהוא נראה.
החינוך המערבי התחיל בחכמה,ועכשיו אנחנו רואים את הירידה בתרבות,אנשים מתחילים לחפש את עצמם(במובן הרוחני),התרבות המערבית כולה מייצגת החומריות.
הגישה המערבית:"אני עושה מה שבא לי","כל אחד דואג לעצמו",אגואיזם וכל מה שנובע ממננו כמו שובניזם,ופמניזם.
אה והכי חשוב,זאת הדמוקרטיה שמתפוצצת לכל מדינה מערבית היום בפנים.
הכלכלה של המערב היא הולכת ליפול עקב חיפוש כח עבודה זול,עכשיו הוא נדפק בגלל המחשבה איך לחסוך יותר כסף.
מביאים לישראל כל מיני חייזרים ממדינות עולם שלישי,את היהודים מקפחים ומגרשים לארצות אחרות כי שם משלמים יותר כסף,המעסיקים מעדיפים כח עבודה זול מאשר ישראלי שדורש משכורת גבוהה,אף אחד לא איכפת לו מכלכלת המדינה ומהזולת.
תמיד ישראל רוצה להיות חלק מהמערב,מה כל כך זוהר במערב המהולל הזה??
תראה את הנוער בארץ ישראל,לא נראה לך קצת עצוב לראות כזה נוער?
אני לא משווה בין סוגים של תרבויות,אני מדבר אך ורק על התרבות המערבית.
אין לי בעיה להמשיך