חדשות ודיונים > דיון כללי

תשובה לדולפין.

<< < (5/6) > >>

liorso:

--- ציטוט של: בייקר על ינואר 11, 2007, 22:36:59 ---יש סטאטוס קוו לגבי פתיחת מקומות בילוי בשעות הפנאי אבל לא למטרת מסחר.
מרזל אם יכנס יהיה לו מנדט מסכן.
מי שמפריע לבילוי בדולפינריום בלילות שבת הוא המחבל המתאבד או הקאסמים שיבואו.
דברים ישתנו.
מרזל אינו חרדי והוא נכנס על הטיקט של גירוש ערבים.
מי שינסה להנהיג כפיה דתית יאבד את תמיכתי.
נתניהו פגע בי כלכלית והפסיד את קולי.
מי שמרמה אותי אני לא מצביע עבורו וגם מי שפוגע בי מאבד את קולי.

--- סוף ציטוט ---

קודם כל אם מרזל יכנס יהיו לו לפחות שלושה מנדטים! דבר שני אנחנו לא מדברים על הממשלה הקרובה אלא על מדינת הלכה שתקום.

האלקשי:
ערן, אני זוכר אותך מהימים הטובים של פורום האתר "כהנא צדק" (kahane.info).
איזה כיף לראות שלא רק שנשארת איתן בדעתך אלא גם גדלת בתורה. איזה צדיק.

לעצם העניין - פתחתי אשכול חדש בפורום ההלכתי, המפרט את החיוב שבכפיה דתית לפי דעת רבותינו:
http://jtf.org/forum_hebrew/index.php?topic=984.0

כנסו ותמצאו תשובה לכל שאלותיכם.

בייקר:
צריך 61 מנדטים ועד אז טוחנים מים.

עז77:

--- ציטוט של: eran על ינואר 11, 2007, 20:57:18 ---עז77,

אני אספר לך מעט על עצמי:
עד לפני 4 שנים הייתי חילוני למהדרין, וכן כל משפחתי. אני חוזר בתשובה וגם אמא שלי ואח אחד חזר בתשובה בעיקבותיי. אחי הגדול עדיין בוחר, תומך בשינוי - אז לפני שאתה מסיק מסקנות עדיף שתשאל.
עכשיו, אני מבין חילונים טוב מאוד, אבל השבת היא לא שלי ולא של אף אחד אחר בשביל שהוא יוכל לוותר עליה או לעצום עין - שוב כמו שהרב כהנא היה אומר: "מי שלא מוחה נתפס בעוון".

בברכת אהבת ישראל אמיתית - ערן.

--- סוף ציטוט ---

אוקי אתה צודק כנראה, לא הייתי צריך להניח הנחות מוקדמות לגביך,
אבל לגבי שאר הדברים אני עומד מאחוריהם במלוא הכנות.

DolphinBoy:
למה אין כהניסטים שבעד חופש זהאומר אחרי שנמחק את הערבים מפה כל אחד יתעסק בענייניו ויראה מה שבא לו בטלויזה או בקולנוע
מה אני צריך חבורת חטייארים עם כיפה להכתיב לי מה לראות בטלוזיה, אתם לא מבינים שזה מה שהרס לכהנא תמיד את הכניסה לשלטון - יש פחד מכפייה דתית
והנה עובדה ש ERAN נכנס פה בגולשים שלא רועדים מהאלוהים שלו והוא אומר שחיבים לכפות דת אבל הוא מוכן שאני אכפה עליו חשפנית אוקראינית? לא נכון? אותו דבר לגביי וציפורה ערן

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה