כתב נושא: עוזי לנדאו: הגיעה שעת חשבון נפש לשמאל  (נקרא 2053 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק IRON_MAN

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • L.F בשטח הערבים במתח
עוזי לנדאו: הגיעה שעת חשבון נפש לשמאל
« ב- : אוקטובר 24, 2007, 22:49:08 »
עוזי לנדאו : כל הכבוד !!! יהודי גאה ולאומי ! כל מילה בסלע !

http://www.inn.co.il/News/News.aspx/167846
ארץ ישראל לעם ישראל על פי תורת ישראל.

ערבים לערב,סודנים לסודן,שמאלנים לאירופה!

מנותק דוקא_כך

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • ופדויי ה' ישובון ובאו ציון ברינה
« להגיב #1 ב- : אוקטובר 25, 2007, 02:11:14 »
אני מצטט במיוחד עבור כל יפי הנפש:

בראיון ליומן ערוץ 7 תוקף השר לשעבר עוזי לנדאו את השמאל הישראלי וקובע כי "השמאל נושא את דגל ההסתה גבוה מכל דגל אחר". לטעמו של לנדאו הגיעה העת שהשמאל יקיים חשבון נפש על התנהלותו בסוגיית ההסתה כלפי יריביו הפוליטיים מאז קמה המדינה ועד ימים אלה.

לנדאו מזכיר כיצד עוד "הרבה לפני הרצח [לנדאו מתכוון כאן להרג רבין], בתחילת שנות השמונים, היו ההפגנות שבהן הושמעו הקריאות 'בגין רוצח' ו'שרון רוצח', וכשביקשו מהמפגינים להנמיך מעט את הקול מחשש לבריאותה של עליזה בגין ז"ל, רעייתו של ראש הממשלה, הם דווקא הגבירו את הווליום. מדובר בתרבות של אכזריות לשמה". מוסיף לנדאו ומזכיר את תקוותו של הסופר ס. יזהר שעל קירות ביתו של מנחם בגין "ייראו כל ערב צללי נשמות הנופלים בלבנון. יש דוגמאות רבות נוספות לביטויי ההסתה הזו".

לנדאו מתמקד בדבריו בימי הליך אוסלו ומזכיר כיצד "מאז הסכם אוסלו הפך הימין לשק החבטות של השמאל, עד ששרון עצמו פרסם שורת מאמרים ובהם האשים את השמאל בסטאניליזם. הוא הסביר שהאשמות הימין נועדו להצדיק מעשים חמורים שייעשו אחר כך על ידי הממשלה, כפי שסטאלין הפיץ שמועות על כוונות לרצוח אותו כדי להכשיר את הטיהורים שביצע".

לנדאו אינו מוכן לחוש אשם בשל חטאי יחידים. "בכל חברה יש חריגים. גם בחברה שלנו יש שמתחנכים על עקרונות חריפים מאוד, אבל חריגים יש בכל מקום".

לדבריו "כל מי שהמדינה יקרה לו והוא ציוני צריך לתעב ולהוקיע את רצח רבין, ולטעמי במקרה של רצח ראש ממשלה יש להתיר עונש מוות. בכך נבהיר את התיעוב והגינוי הגמור וגם את הסכנות שאורבות לעם ישראל וליכולתו להתנהל במצב של חילוקי דעות חריפים".  [טפשות שמאלנית טיפוסית, נא לדלג.]

שב ומאשים לנדאו את השמאל הישראלי ואומר כי בימים שלאחר הרצח במקום לנצל את ההזדמנות לאיחוי פצעי העם תחת כותרת אחת של ההגנה על הדמוקרטיה "השמאל הפך את הרצח לכלי למסע לינץ' ציבורי נגד הימין, והימין מתגונן... לכל הרוחות... הם מאשימים ואתה צריך להתגונן ולהסביר למה אתה לא אשם? שילכו לכל הרוחות! אני לא מוכן לשבת על ספסל הנאשמים על דבר שאני לא אשם בו"

לדבריו של לנדאו גם בימי ההתנתקות נעשה ברצחהרג רבין שימוש על מנת להכשיר את המעשה. הוא מזכיר כיצד תחת הכותרת ש'כבר נרצח כאן ראש ממשלה' הזהיר השמאל כל העת מרצחהרג נוסף, והעליל עלילות שווא על הימין הישראלי. "אני זוכר את הסטיקרים 'שרון לילי מחכה לך', סטיקרים חמורים מאוד, אבל בסופו של דבר התברר שזה היה מודיע של המשטרה שהפיץ את הסטיקר הזה. ראש הממשלה היה צריך לקרוא את המשטרה לסדר. מישהו שמע התנצלות של העיתונות? במקום התנצלות אנשי השמאל עברו לעלילה הבאה. זכורה לנו העלילה שכאילו רבנים פרסמו פסק הלכה שמותר לירות בחיילים דרוזים, וגם זו הייתה המצאה. הרשימה עוד ארוכה".

לשאלת המראיינים, שמעון כהן ועוזי ברוך, מגולל לנדאו את האשמותיו עוד לימי הירי על אניית הנשק 'אלטלנה'. "באלטלנה ירו על אנשים שקפצו למים וניסו להציל את נפשם, וכשנודע שבגין על הסיפון פרצה אש תופת. זכור לי כיצד כשהייתי חייל צעיר פנה בן גוריון מעל בימת הכנסת לחברי הכנסת של 'חירות' ואמר 'לנדאו וחבריו תלמידי מוסוליני והיטלר', הוא התכוון כמובן לאבי המנוח. זו הייתה ישראל שחשבנו שכבר יצאנו ממנה אחרי מנהיגות אשכול ובגין ז"ל והנה זה חוזר. אסור להתנצל. אסור לכופף את הגב".
« עריכה אחרונה: אוקטובר 25, 2007, 03:09:18 על ידי דוקא_כך »
יהונתן פולארד
ראובן מנינג
יגאל עמיר
חגי עמיר
עופר גמליאל
שלמה דביר
ירדן מורג
דוד אמויאל
חזקיהו עמי פופר
גור המל
ישי שליסל
דני טיקמן
ג'וליאן סופיר
ארנולד ישראלוב
רחמים לוטטי
חברי מחתרת בת-עין
יונה אברושמי
יבגני גרוסמן
אלכסנדר רבינוביץ'
מורדי הראל
אליצור הראל

Aaron

• אורח
« להגיב #2 ב- : אוקטובר 25, 2007, 02:20:53 »
עוזי לנדאו הוא שמאלני. הוא אמר שהוא רוצה שיגאל עמיר ישאר בכלא לתמיד.

מנותק oferst

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #3 ב- : אוקטובר 25, 2007, 10:13:16 »
לא הייתי אומר שמאלני, בוודאי ממלכתי כי הוא מוכן להתרפס ולומר שהרג רבין הוא דבר רע כדי שהתשקורת עדיין תאהב אותו.

מנותק IRON_MAN

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • L.F בשטח הערבים במתח
« להגיב #4 ב- : אוקטובר 25, 2007, 22:50:04 »
עוזי לנדאו הוא בסדר גמור.
הוא היה מתנגד חריף לגירוש.
ארץ ישראל לעם ישראל על פי תורת ישראל.

ערבים לערב,סודנים לסודן,שמאלנים לאירופה!