עמלק ואויבי ישראל > איך עונים לתעמולה הערבית והשמאלנית

שאלה שמאלנית שדורשת תשובה, התלות בארה"ב...

<< < (4/5) > >>

דוקא_כך:
היום, יותר מתמיד, ארה"ב היא משענת קנה רצוץ במלוא מובן המלה.  התמוטטותה הכלכלית היא רק עניין של זמן, וזאת לא הגזמה.  הרבה יותר הגיוני עבור מדינת ישראל לשפר את הקשרים עם סין והודו מאשר להמשיך להיות הסמרטוט של וושינגטון.  החובות של ארה"ב הם לא רק כבדים אלא הם פשוט בלתי-אפשריים, והם הולכים וגדלים באופן מתמיד.  אני מרחם על היהודים שימצאו בארה"ב כשכלכלתה תתמוטט, ואני מקווה שלא אהיה ביניהם, אלא בא"י.

נץ וגאה בזה:

--- ציטוט של: דוקא_כך על אוקטובר 25, 2007, 01:42:32 ---היום, יותר מתמיד, ארה"ב היא משענת קנה רצוץ במלוא מובן המלה.  התמוטטותה הכלכלית היא רק עניין של זמן, וזאת לא הגזמה.  הרבה יותר הגיוני עבור מדינת ישראל לשפר את הקשרים עם סין והודו מאשר להמשיך להיות הסמרטוט של וושינגטון.  החובות של ארה"ב הם לא רק כבדים אלא הם פשוט בלתי-אפשריים, והם הולכים וגדלים באופן מתמיד.  אני מרחם על היהודים שימצאו בארה"ב כשכלכלתה תתמוטט, ואני מקווה שלא אהיה ביניהם, אלא בא"י.

--- סוף ציטוט ---

--- ציטוט של: נץ וגאה בזה על אוקטובר 24, 2007, 00:04:09 ---לא אמרנו להתנתק מהעולם, אבל כן לנהל מדיניות עצמאית, ומעל הכל להתנתק מהמערב, אפשר גם אפשר לנהל מדיניות ורסטילית, ולא להיות כמו צ.קוריאה, ועוד משהו, אם ישנה סיבה מרכזית שצ. קוריאה נמצאת איפה שהיא נמצאית הרי שזה לא בגלל הבידוד, אלא בגלל מדיניות פנים כלכלית נפסדת, ושפיכת כל הישג כלכלי על הצבא.

--- סוף ציטוט ---

אני חושב שנתתי את התשובה המוחצת, אכן יש להסתכל אל עבר המזרח הרחוק, ולהפסיק לחשוש מה יגידו בגבעת הקפיטול.

oferst:
אמנם אפשר להסתכל אל המזרח הרחוק, אבל אסור לפתח כביכול "תלות".
אנחנו צריכים לעמוד על שלנו.

נץ וגאה בזה:

--- ציטוט של: oferst על אוקטובר 25, 2007, 14:18:48 ---אמנם אפשר להסתכל אל המזרח הרחוק, אבל אסור לפתח כביכול "תלות".
אנחנו צריכים לעמוד על שלנו.

--- סוף ציטוט ---
oferst, זו בדיוק הייתה כוונתי

someonelse:
בסופו של דבר לא נתתם לי תשובה פרקטית ומוחצת לענות לשמאלני בזמן אמת.

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה