עמלק ואויבי ישראל > איך עונים לתעמולה הערבית והשמאלנית

שאלה שמאלנית שדורשת תשובה, התלות בארה"ב...

<< < (3/5) > >>

פּז:

--- ציטוט של: אֵיתָן על אוקטובר 24, 2007, 03:01:14 ---גם אוסיף,מתי לכל הרוחות הדמוקרטיה הצליחה???

--- סוף ציטוט ---
מה זאת אומרת מתי הדמוקרטיה הצליחה?
הצלחה זה דבר יחסי, והרי, המדינות המערביות מצליחות והצליחו הרבה יותר מהמדינות הקומוניסטיות.
בא נשאל ככה, מתי הפאשיזם, הקומוניזם, המונארכיזם או כל סוג לא דמוקרטי הצליח (הצלחה יסודית-גורפת, לאורך זמן)?

מרים:
ב"סד
התלותיות בארה"ב .היא כל כך זורמת בדמנו .שאין אנו יכולים לדמיין מצב של עצמאות בהחלטות מדיניות ,וזה די מחליש אותנו ומסכן אותנו .כי ארה"ב , מאוד הפכפכית והולכת לפי האינטרסים
שלה .ואם עם ישראל לא פועל על פי דרך התורה אין לנו סיכוי זה רק עינין של זמן שהכל יתפרק.
בלי אמונה שהשם יגאל אותנו אנחנו אבודים.

הַיְּמָנִי הָאֲמִתִּי:
תראו,את הנפט אנחנו יכולים להשיג לעצמנו.
תקיפת פתע על סיני תעשה את העבודה...

Aaron:
התלות בארה"ב גרועה מאוד, אבל היא לא מונעת מאיתנו לשחרר את עזה ויו"ש. השמאלנים הם המכשול האמיתי ולא ארה"ב.

אֵיתָן:

--- ציטוט של: פּז על אוקטובר 24, 2007, 17:05:36 ---מה זאת אומרת מתי הדמוקרטיה הצליחה?
הצלחה זה דבר יחסי, והרי, המדינות המערביות מצליחות והצליחו הרבה יותר מהמדינות הקומוניסטיות.
בא נשאל ככה, מתי הפאשיזם, הקומוניזם, המונארכיזם או כל סוג לא דמוקרטי הצליח (הצלחה יסודית-גורפת, לאורך זמן)?

--- סוף ציטוט ---
פז,אני נראה לך פאשסיט או קומניסט,אממ לא נראה לי,אני גם לא דמוקרט מצטער.
דמוקרטיה היא דבר כשלוני,וגם הקומניזם והפאשיזם.
ואם מדברים על יחסיות הצלחה,זה כל כך משנה???
המערב התגאה בערכי הדמוקרטיה,פחחח הכל מתרסק להם ממש מול הפנים.המערב ממש שמח כשהקומניזם נפל,המערב היה באופריה,ראיתם רק הדמוקרטיה מצליחה,כנראה שהוא טעה.
איך שהבנתי אתה תומך ז'בוטינסקי.
והוא אמר משפט מאוד חכם,אני לא אתן את הציטוט,כי אני לא ממש זוכר,ותקן אותי אם אני טועה:דמוקרטיה היא לא צורת שלטון,דמוקרטיה אמורה להימצא בתוך האדם.(זה לקוח מהספר של מנחם בגין:"מורי ז'בוטינסקי")

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה