כתב נושא: לצערנו, עז חייב לעזוב לזמן מה  (נקרא 3711 פעמים)

0 משתמשים ו- 2 אורחים נמצאים בנושא זה.

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
לצערנו, עז חייב לעזוב לזמן מה
« ב- : אוקטובר 23, 2007, 11:54:50 »
בס''ד

לסיבות אישיות, עז חייב לעזוב את הפורום שלנו לזמן מה. אנו לא יכולים לפרט מה הן הסיבות האישיות.

מנותק oferst

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #1 ב- : אוקטובר 23, 2007, 12:06:49 »
נתגעגע :(

מנותק נשבור להם את העצמות

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
« להגיב #2 ב- : אוקטובר 23, 2007, 13:14:17 »
חיים נשמה גיבור -- דבר איתנו פתוח גבר. קולטים שהעפתם אותו הוא אורח יענו מחקתם אותו ועכשיו אין לו משתמש פו. אז זה סתם חרטה להגיד שהוא עסוק  ;) אנחנו לא אהבלים כפרה -- חולה עליך. אבי.
« עריכה אחרונה: אוקטובר 23, 2007, 13:15:48 על ידי נשבור להם את העצמות »

ממשיכים בדרכו !

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #3 ב- : אוקטובר 23, 2007, 13:30:45 »
חיים נשמה גיבור -- דבר איתנו פתוח גבר. קולטים שהעפתם אותו הוא אורח יענו מחקתם אותו ועכשיו אין לו משתמש פו. אז זה סתם חרטה להגיד שהוא עסוק  ;) אנחנו לא אהבלים כפרה -- חולה עליך. אבי.

בס''ד

לא, לא העפנו את עז. הוא מחק את החשבון שלו כי כואב לו לראות את התגובות של אנשים על עזיבתו. אני יודע איך זה נראה, אבל באמת לא מחקנו את החשבון שלו.

מנותק oferst

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #4 ב- : אוקטובר 23, 2007, 13:32:01 »
אבל חשבתי הפורום כבר בכ"מ פתוח לקהל.

Aaron

• אורח
« להגיב #5 ב- : אוקטובר 23, 2007, 13:36:08 »
תגיד, אתה מרגיש טוב? עז77 הוא זה שמתפעל ומתחזק את האתר והפורום ותורם בלי סוף. אנחנו אוהבים אותו ומעריכים אותו, הוא תרם הכי הרבה לתנועה, ואתה מאשים אותנו שמחקנו את החשבון שלו? תשמור על הפה שלך.
« עריכה אחרונה: אוקטובר 23, 2007, 13:36:35 על ידי אהרֹן »

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #6 ב- : אוקטובר 23, 2007, 13:39:19 »
אבל חשבתי הפורום כבר בכ"מ פתוח לקהל.

אתה צודק. אבל יש גם תת פורום מנהלים שאתם לא רואים והוא מחק את החשבון שלו כדי לא לראות את התגובות של המנהלים בתת פורום זה.

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #7 ב- : אוקטובר 23, 2007, 13:59:50 »

אבי, אנחנו באמת אוהבים את עז ולא היינו מוחקים אותו. עז מוזמן לחזור ברגע שהוא יכול.

מנותק דוקא_כך

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • ופדויי ה' ישובון ובאו ציון ברינה
« להגיב #8 ב- : אוקטובר 23, 2007, 15:08:35 »
עז הצדיק השקיע כל כך הרבה ודאג לנו, ועכשיו הגיע הזמן שהוא ידאג לעצמו, לשם שינוי - לפרנסתו, לחייו האישיים - להחליף כוחות.  כפי שכולנו יודעים, עז איש אשכולות וכשרונות, אדם משכמו ומעלה, אידאליסט ששואף לשלמות בכל דבר.  כולנו התרגלנו להנות מרהיטותו וצחות לשונו כשקראנו את הודעותיו המנוסחות בצורה נפלאה, שאיפשרו לנו להציץ אל נשמתו ולגלות אהבת ישראל אמיתית - נשמה של אידאליסט שכואב את כאבו של העם כולו, ואת כאבם של פרטים בעמנו שנפלו קרבן לערבים יש"ו ולממשלה המתיוונת שרודה ביד קשה בציבור יראי ה'.  השקעתו בפורום היתה לא פחות מאשר הקרבה, שכן הוא היה יכול לנצל את כשרונותיו להרוויח יותר כסף ולהנות מהחיים, ובמקום זה הוא הפגין אידאליזם ומסירות נפש נדירים, ניסה בכל כוחו לקרב את הגאולה, להציל את עם ישראל מעצמו, לעורר את אחינו ואחיותינו הרדומים ושטופי-המוח ע"י תשקורת ומערכת חינוך בולשביקיות.  עז הגיע אל סף היכולת שלו לסבול את הכאב של עמנו וכעת הוא צריך לפרוש ולטעון מצברים.  אבל אני מבטיח לכם שלגבי אנשים אידאליסטים וצדיקים כמו עז נאמר "ואמרתי לא אזכרנו ולא אדבר עוד בשמו והיה בלבי כאש בערת עצר בעצמתי ונלאיתי כלכל ולא אוכל" (ירמיה כ:ט).  גם אם לא במסגרת הפורום, עז ימשיך לתרום למען עם ישראל וארץ-ישראל, אין לי ספק בכך.

לא מחקנו את המשתמש של עז, ח"ו, אלא עז עשה זאת בעצמו, כדי לא להתפתות לחזור במהרה, וכן מסיבות בטיחותיות, כדי להקטין את הסיכויים שהאקרים יפרצו למשתמש שלו ויזיקו לפורום שאותו הוא בנה ועבורו הוא הקריב כל כך הרבה.  כאשר עז יחליט שהוא מוכן לשוב - כמובן שנקבל אותו חזרה בזרועות פתוחות!  שהקב"ה יברכהו וישמור עליו.

להזכירכם: התנועה אינה תלויה בנוכחותו של אדם בודד.  התנועה שלנו היא חלק מתנועה גדולה יותר, שחברים בה מאות אלפי יהודים, וכולנו משתדלים לקרב את הגאולה ולקדש שם שמיים.  טבעי ומובן מאליו שאדם כשרוני כמו עז יתבלט מיד מבין כולנו, אבל כל אחד ואחת מאיתנו חיוני/ת, ואין להסתמך על אדם אחד שיעשה את כל ההקרבה ויקח את כל הסיכונים, אלא על כולנו מוטלת החובה לתרום, כל אחד כפי יכולתו, ואם אחד או אחת מאיתנו נאלצים לעזוב זמנית כדי לדאוג לעניניהם האישיים - זה לא סוף העולם.  ממשיכים במאבק למען עם ישראל וארץ ישראל!
« עריכה אחרונה: אוקטובר 23, 2007, 15:10:11 על ידי דוקא_כך »
יהונתן פולארד
ראובן מנינג
יגאל עמיר
חגי עמיר
עופר גמליאל
שלמה דביר
ירדן מורג
דוד אמויאל
חזקיהו עמי פופר
גור המל
ישי שליסל
דני טיקמן
ג'וליאן סופיר
ארנולד ישראלוב
רחמים לוטטי
חברי מחתרת בת-עין
יונה אברושמי
יבגני גרוסמן
אלכסנדר רבינוביץ'
מורדי הראל
אליצור הראל

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
« להגיב #9 ב- : אוקטובר 23, 2007, 16:37:23 »
תגיד, אתה מרגיש טוב? עז77 הוא זה שמתפעל ומתחזק את האתר והפורום ותורם בלי סוף. אנחנו אוהבים אותו ומעריכים אותו, הוא תרם הכי הרבה לתנועה, ואתה מאשים אותנו שמחקנו את החשבון שלו? תשמור על הפה שלך.

הלו למה אתה מדבר מלוכלך??! גם לא דיברתי איתך בכלל דברתי עם חיים. מה אתה מתחמם ולמה אתה מקלל ואומר לי לשמר על הפה שלי? אני בכלל לא מכיר את עוז מאיפה אני אמור לדעת??  :tickedoff: :-X
« עריכה אחרונה: אוקטובר 23, 2007, 17:03:37 על ידי נשבור להם את העצמות »

ממשיכים בדרכו !

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
« להגיב #10 ב- : אוקטובר 23, 2007, 16:39:12 »
בס''ד

לא, לא העפנו את עז. הוא מחק את החשבון שלו כי כואב לו לראות את התגובות של אנשים על עזיבתו. אני יודע איך זה נראה, אבל באמת לא מחקנו את החשבון שלו.

סבבה איש -- לא ידעתי  O0 . אם אתה צריך אותי תגיד אני יעזור בכיףך לא מחפש ת'קטע הזסה בכוח רק אם אתה צריך אתה יודע

ממשיכים בדרכו !

מנותק IRON_MAN

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • L.F בשטח הערבים במתח
« להגיב #11 ב- : אוקטובר 23, 2007, 17:01:43 »
וואי חבל למה הוא עוזב?
ארץ ישראל לעם ישראל על פי תורת ישראל.

ערבים לערב,סודנים לסודן,שמאלנים לאירופה!

מנותק אורי'ין

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • הלוואי ויבנה המקדש בקרוב ותבוא הגאולה!!
« להגיב #12 ב- : אוקטובר 23, 2007, 17:56:39 »
בס"ד,
אוי איזה באסה :(.. מתי הוא חוזר?.. :???:
הרב כהנא צדק!!!!!
נוער כהנא חי!!!!!!!