חדשות ודיונים > דיון כללי
ההצעה שלי לסמל הכהניסטי החדש
eran:
עז77,
אוליי אתה לא יודע אבל הלוגו שעשית (האגרוף הקמוץ על רקע הכוכב), הוא אחד מהסמלים של האינטרנציונל הקומוניסטי העולמי, רק הכוכב שלהם הוא על רקע צהוב.
בייקר:
אני אוהב את הצבע הכחול אבל הגופן בפנים גדול מדי.
כהנא צדק!:
את האמת לציורי גרפיטי ואפילו סתם ככה הוא דיי קשה לציור כי יש כתב בתוכו והאגרוף קצת שונה לפי דעתי צריכים להמשיך עם הסמל הישן והמוכר של כ"ך.
Aaron:
--- ציטוט של: כהנא צדק! על ינואר 10, 2007, 14:36:39 ---את האמת לציורי גרפיטי ואפילו סתם ככה הוא דיי קשה לציור כי יש כתב בתוכו והאגרוף קצת שונה לפי דעתי צריכים להמשיך עם הסמל הישן והמוכר של כ"ך.
--- סוף ציטוט ---
אין כמו הסמל הישן והאהוב... גם אני מעדיף להמשיך עם הסמל הישן. אבל הוא הוצא מחוץ לחוק.
כהנא צדק!:
--- ציטוט של: Aaron על ינואר 10, 2007, 15:10:51 ---
--- ציטוט של: כהנא צדק! על ינואר 10, 2007, 14:36:39 ---את האמת לציורי גרפיטי ואפילו סתם ככה הוא דיי קשה לציור כי יש כתב בתוכו והאגרוף קצת שונה לפי דעתי צריכים להמשיך עם הסמל הישן והמוכר של כ"ך.
--- סוף ציטוט ---
אין כמו הסמל הישן והאהוב... גם אני מעדיף להמשיך עם הסמל הישן. אבל הוא הוצא מחוץ לחוק.
--- סוף ציטוט ---
ברור שאין על הסמל הזה לפי דעתי הוא אמור להישאר ולהזכיר לך מי הוציא אותו מחוץ לחוק? חבורה של שמלאנים נאצים עלובים ימ"ש.
מי בכלל מתייחס למה שהם אמרו או למה שהם יעשו אם ונלך איתו מה יקחו אותנו למעצר? שיקחו!
נישב קצת בכלא? אז נישב!
אבל לא נוותר על העקרונות שלנו והדברים הבסיסים הללו.
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה