כתב נושא: 75% מבני הנוער: הערבים הם טיפשים ומלוכלכים  (נקרא 6758 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק דוקא_כך

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • ופדויי ה' ישובון ובאו ציון ברינה
http://glz.msn.co.il/glz/news/076A9DA03ECE4AA48AE4C955E913E4E0.htm

75% מהתלמידים היהודים חושבים שהערבים אינם משכילים, תרבותיים או נקיים - כך עולה ממחקר שנערך באוניברסיטת חיפה. אחוז זהה אף סבור כי הערבים אלימים, וכ-33% מפחדים מהם.

המחקר, בנושא "תפיסת האחר בקרב בני נוער יהודים וערבים בישראל", נערך בקרב 1,600 תלמידים מ-22 תיכונים ברחבי הארץ. "במחקר מצאנו ביטוי חריף לחשיבה סטריאוטיפית מצד התלמידים היהודים לבני הנוער הערביים", אמר אחד מעורכי המחקר, ד"ר חגי קופרמינץ, והוסיף: "הם מגיעים עם מטען מוצק לגבי האחר, במקרה זה, אלו הערבים".

לעומת היהודים, רק 27% אחוזים מהתלמידים הערבים סבורים כי היהודים אינם משכילים, ו-40% סבורים שהם אינם תרבותיים. עוד מגלה המחקר כי 75% מהתלמידים הערבים מביעים נכונות להפגש עם תלמידים יהודים, לעומת פחות ממחצית אצל היהודים.

ד"ר מרסלו סבירסקי מהמרכז היהודי-ערבי אינו חושב שיש לחכות שהמדינה תשנה את מדיניות ההפרדה שלה: "אני רוצה חיים בין-תרבותיים כאן ועכשיו, והפרקטיקה הדו-לשונית עשויה להיות המנוע לקיום התקשרות יהודית-ערבית שיוויונית.
יהונתן פולארד
ראובן מנינג
יגאל עמיר
חגי עמיר
עופר גמליאל
שלמה דביר
ירדן מורג
דוד אמויאל
חזקיהו עמי פופר
גור המל
ישי שליסל
דני טיקמן
ג'וליאן סופיר
ארנולד ישראלוב
רחמים לוטטי
חברי מחתרת בת-עין
יונה אברושמי
יבגני גרוסמן
אלכסנדר רבינוביץ'
מורדי הראל
אליצור הראל

מנותק כהנא צדק!

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
    • yigal-amir
"וכ-33% מפחדים מהם" מה יש לפחד מהנאצים המוסלמים הללו ימ"ש.
כל זה תוצאה של שיטות לימוד שמלאניות ופחדניות.
יגאל=גואל

ע        מ        י       ר
 =       =       =      =  עמו    מאת    יצחק        רבין [img]http://www.zix.co.il/images/11924785.gif[/i

מנותק DJ Luminus

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
בעניין: 75% מבני הנוער: הערבים הם טיפשים ומלוכ–
« להגיב #2 ב- : ינואר 09, 2007, 21:21:21 »

לא כל אחד בנוי להתמודד עם הבהמות האלה. יש הרבה ישראלים "חנונים" שאם הם לא מסוגלים להרים יד על זבוב, בטח שהם לא יוכלו להרים יד על ערבושים נאצים. חלק גדול מהערבושים בישראל מסתובבים עם סכינים או כלי נשק אחרים. אני מכיר הרבה יהודים "חנונים" בעלי דעות ימניות עוד יותר משלי שלא יהיו מסוגלים ללכת מכות עם ערבים.
אני אישית לא מפחד מערבים. כמובן שאני לא גיבור גדול, אני לא אוכל להתמודד עם חבורה של יותר משני ערבים או עם ערבי שיחזיק אצלו סכין או כלי נשק אחר, אבל אם ערבי יתקוף אותי ואוכל לעשות זאת, אכנס בו בכל הכח. זה כבר קרה לי בעבר. אני כל כך שונא ערבים, שהשנאה שלי אליהם מונעת ממני לפחד מהם.
« עריכה אחרונה: ינואר 09, 2007, 21:23:59 על ידי DJ Luminus »

מנותק כהנא צדק!

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
    • yigal-amir
בעניין: בעניין: 75% מבני הנוער: הערבים הם טיפשי
« להגיב #3 ב- : ינואר 09, 2007, 21:29:25 »

לא כל אחד בנוי להתמודד עם הבהמות האלה. יש הרבה ישראלים "חנונים" שאם הם לא מסוגלים להרים יד על זבוב, בטח שהם לא יוכלו להרים יד על ערבושים נאצים. חלק גדול מהערבושים בישראל מסתובבים עם סכינים או כלי נשק אחרים. אני מכיר הרבה יהודים "חנונים" בעלי דעות ימניות עוד יותר משלי שלא יהיו מסוגלים ללכת מכות עם ערבים.
אני אישית לא מפחד מערבים. כמובן שאני לא גיבור גדול, אני לא אוכל להתמודד עם חבורה של יותר משני ערבים או עם ערבי שיחזיק אצלו סכין או כלי נשק אחר, אבל אם ערבי יתקוף אותי ואוכל לעשות זאת, אכנס בו בכל הכח. זה כבר קרה לי בעבר. אני כל כך שונא ערבים, שהשנאה שלי אליהם מונעת ממני לפחד מהם.
צודק אם אפשר להוסיף סיפור בקשר לערבים מקווה שתלמדו משהו מהסיפור...
בבית ספר שלי יש ערבים באחת ההפסקות הם שיחקו עם פקק במגרש בקיצור אני וחברים שלי היינו שמה והם העיפו פקק לא יודע אם במכוון או לא אבל זה כמעט פגע בי אז אמרתי לאותו אחד שזרק שאיתו היו עוד 2 ילדים אמרתי לו אם יש לך אומץ תזרוק את הפקק שוב ואני פשוט נכנס בך מכות רצח אני שותה לך את הדם (קיבלתי עצבים) ואמרתי את זה ליד המון אנשים שם הוא כמובן כמו כל הערבים גמגם משהו ואז הלך וחברים שלו צחקו עליו חבל רציתי להיכנס בו אבל רק שתדעו האויב הערבי הוא פחדן שאין כמוהו בגלל זה הם תמיד בקבוצות ימ"ש.
« עריכה אחרונה: ינואר 09, 2007, 22:35:40 על ידי כהנא צדק! »
יגאל=גואל

=       =       =      =  עמו    מאת    יצחק        רבין [img]http://www.zix.co.il/images/11924785.gif[/i

מנותק DJ Luminus

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *

בבית ספר שלי יש ערבים באחת ההפסקות הם שיחקו עם פקק במגרש בקיצור אני וחברים שלי היינו שמה והם העיפו פקק לא יודע אם במכוון או לא אבל זה כמעט פגע פי אז אמרתי לאותו אחד שזרק שאיתו היו עוד 2 ילדים אמרתי לו אם יש לך אומץ תזרוק את הפקק שוב ואני פשוט נכנס בך מכות רצח אני שותה לך את הדם (קיבלתי עצבים) ואמרתי את זה ליד המון אנשים שם הוא כמובן כמו כל הערבים גמגם משהו ואז הלך וחברים שלו צחקו עליו חבל רציתי להיכנס בו אבל רק שתדעו האויב הערבי הוא פחדן שאין כמוהו בגלל זה הם תמיד בקבוצות ימ"ש.

אתה צודק, אין פחדנים כמו הערבים. אבא שלי היה נהג טנק בחזית המצרית במלחמת יום הכיפורים. הוא סיפר לי שלאחר קרב עם המצרים הוא ושאר חיילי הפלוגה שבה הוא שירת מצאו מאות או אולי אלפי מגפיים צבאיות זרוקות על החול. מסתבר שהמצרים הורידו את המגפיים כדי שיהיה להם יותר קל לברוח מהישראלים. וזה לעומת החיילים היהודים שלחמו בגבורה עד האחרון שביניהם.

מנותק כהנא צדק!

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
    • yigal-amir
בעניין: 75% מבני הנוער: הערבים הם טיפשים ומלוכ–
« להגיב #5 ב- : ינואר 09, 2007, 22:37:05 »

בבית ספר שלי יש ערבים באחת ההפסקות הם שיחקו עם פקק במגרש בקיצור אני וחברים שלי היינו שמה והם העיפו פקק לא יודע אם במכוון או לא אבל זה כמעט פגע פי אז אמרתי לאותו אחד שזרק שאיתו היו עוד 2 ילדים אמרתי לו אם יש לך אומץ תזרוק את הפקק שוב ואני פשוט נכנס בך מכות רצח אני שותה לך את הדם (קיבלתי עצבים) ואמרתי את זה ליד המון אנשים שם הוא כמובן כמו כל הערבים גמגם משהו ואז הלך וחברים שלו צחקו עליו חבל רציתי להיכנס בו אבל רק שתדעו האויב הערבי הוא פחדן שאין כמוהו בגלל זה הם תמיד בקבוצות ימ"ש.

אתה צודק, אין פחדנים כמו הערבים. אבא שלי היה נהג טנק בחזית המצרית במלחמת יום הכיפורים. הוא סיפר לי שלאחר קרב עם המצרים הוא ושאר חיילי הפלוגה שבה הוא שירת מצאו מאות או אולי אלפי מגפיים צבאיות זרוקות על החול. מסתבר שהמצרים הורידו את המגפיים כדי שיהיה להם יותר קל לברוח מהישראלים. וזה לעומת החיילים היהודים שלחמו בגבורה עד האחרון שביניהם.
נכון יש המון סיפורים על זה גם תמונות של מגפיים צבאיות של המצרים זרוקים בחול לאחר שהם ברחו...
כולם יודעים שהערבים הם פחדנים גדולים ועלובים ימ"ש.
« עריכה אחרונה: ינואר 09, 2007, 23:07:27 על ידי כהנא צדק! »
יגאל=גואל

מנותק כהנא צדק!

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
    • yigal-amir
פורסם גם ב-ynet:
הנוער מאמין: הערבים מלוכלכים ולא משכילים

ועוד ynet כתבו בריבוע האדום מצד ימין גזענות-חבורה של שמלאנים מפגרים.

לכתבה המלאה:
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3350424,00.html
יגאל=גואל

מנותק DJ Luminus

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
פורסם גם ב-ynet:

לכתבה המלאה:

אני לא מבין איך השמאלנים המפגרים האלו מפיצים את המידע הזה. לא שאני נגד הפצת המידע, אלא ההיפך, אני חושב שהציבור חייב לדעת את האמת, אבל השמאלנים כל כך טיפשים שהם מפיצים מידע שרק פוגע בהם.

מנותק כהנא צדק!

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
    • yigal-amir
פורסם גם ב-ynet:

לכתבה המלאה:

אני לא מבין איך השמאלנים המפגרים האלו מפיצים את המידע הזה. לא שאני נגד הפצת המידע, אלא ההיפך, אני חושב שהציבור חייב לדעת את האמת, אבל השמאלנים כל כך טיפשים שהם מפיצים מידע שרק פוגע בהם.
לפחות משהו מכל האתר השמלאני הזה משחק לטובתנו כמו הידיעות הללו.
יגאל=גואל

עז77

• אורח
וכל ה 25 הנותרים מסוממים מדי לענות לסקר, או לזכור איך קוראים להם..

בייקר

• אורח
בעניין: 75% מבני הנוער: הערבים הם טיפשים ומלוכלכים
« להגיב #10 ב- : ינואר 10, 2007, 23:29:27 »
שוב הערבים אויב לכן לא מדובר בגזענות.

מנותק wjw

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
« להגיב #11 ב- : ינואר 11, 2007, 15:15:20 »
ימח שמם של הערבים הנאצים האלה...
אבא שבשמים אותך אנחנו אוהבים!

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
« להגיב #12 ב- : ינואר 11, 2007, 20:36:54 »
הם רק ג'וקים שצריך לקטול בעזרת K800.
אלוף מיל. בני פלד ז"ל
"צאו החוצה וצלצלו בפעמון שנתן לי מפקד חיל הים. כשישאלו אתכם למה אתם מצלצלים, ענו שכאן מת יהודי משוגע, שחשב שהיהודים מסוגלים להקים מדינה-וטעה" מילותיו האחרונות לילדיו.