ערב טוב חיים ושאר חברי הפורום.
אני פונה אליך בהודעה זו כי אני מרגיש שמטרתך עומדת להתגשם, ואולי זו סתם תחושת בטן אבל זו היא הרגשתי.
1). כאשר אתה בעז"ה מתכוון להגיע לארץ אתה תנסה את דרכך בגיוס אנשים לכנסת, והדבר המרכזי שמעניין אותי שכאן בישראל זה לא כמו בארה"ב הליברלית, כאן מותר להגיד הכל על הימין ואולי אבל ממש אולי תקבל אזהרה או קנס סמלי, אבל אם תפצח את פיך על השמאל, או על ממשלת אולמרט המושחתת, או על בג"ץ ישר יגרשו אותך בחזרה מהארץ.
ולמה אני אומר זאת? גילוי נאות ואני אהיה כנה ואמיתי, עד לפני חודש וקצת הייתי להוט על כל סרטון ועל כל תשדיר שלך, של נעם פדרמן, ושל גיל אברהם.
אבל מאז הפסקתי לצפות ולהאזין לכל קטע מדיה כי השפה שאתה נוקט, וחברנו היקר "הגולה בארץ" נוקט הם קצת מרחיקים ובוטים. (ואני יודע שהכוונות הם טובות)
כאשר אתה תחפוץ לנאום בארץ ואתה תשתמש בביטויים של "פאשיזם" ו"בולשביזם" ו"נאצים" כל הזמן ובכל משפט, אנשים פשוט יברחו ולא ירצו להבציע עבורינו.
תבינו שהרעיון בו אתם דוגלים אני גם דוגל, אני בעד התנועה והמצע שלה!
החבר היקר שלנו "הגולה בארץ" עושה עבודת קודש, אבל זו לא צורה להביע דעה..כאשר הוא מעוות את קולו או משבש את קולו בצורה כזו או אחרת, והכי חשוב שהוא מסתיר את פניו ואת זהותו.
אנו רוצים להיכנס לכנסת לא לרשימה השחורה של מדינת ישראל, ככה עם גישה כזו אנחנו לא נתקבל כתנועה חוקית בארץ ואף גרוע שאף אחד לא יתמוך בנו ויחשוב שאנו תנועה של חולי נפש שפועלת במחשכים.
2). אני חושב שהתנועה שלנו צריכה יועץ תקשורת וזה כולל: לבוש, התנהגות, ודיבור.
לבוש: התנועה תיראה יותר מכובדת כאשר אתה חיים תופיע בלבוש אלגנטי של חליפה ועניבה.
התנהגות: הרעיון של התנועה צריך להישמר ולדבוק באותו מצע של תורה, אהבת העם היהודי, ואהבת המולדת והארץ...אבל צורת ההתנהלות צריכה להיות יותר מסוגננת.
דיבור: התנועה שלנו לא תוכל להגיע ליעדה, שהיעד שלה זה שאתה חיים תגיע לארץ ותיכנס לכנסת, אם נשתמש באלימות מילולית בסירטונים ובצורה תוקפנית.
מקווה שהבנתם אותי שכל הנקודות שמופיעות לעיל הם לא כדי לפגוע הם אך ורק כדי לשפר את התנועה שלנו, ולתת לה את החופש והדרך הכי מהירה ליעד שלנו.
באהבת ישראל, עֹמרי.