כתב נושא: מספר נקודות ושאלות לחיים בן פסח  (נקרא 4711 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק עֹמרי

• Omriz לשעבר
  • חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
  • -===האויב הערבי מבין רק בכוח===--
    • האמת על דת האיסלאם
מספר נקודות ושאלות לחיים בן פסח
« ב- : אוקטובר 14, 2007, 21:20:51 »
ערב טוב חיים ושאר חברי הפורום.
אני פונה אליך בהודעה זו כי אני מרגיש שמטרתך עומדת להתגשם, ואולי זו סתם תחושת בטן אבל זו היא הרגשתי.

1). כאשר אתה בעז"ה מתכוון להגיע לארץ אתה תנסה את דרכך בגיוס אנשים לכנסת, והדבר המרכזי שמעניין אותי שכאן בישראל זה לא כמו בארה"ב הליברלית, כאן מותר להגיד הכל על הימין ואולי אבל ממש אולי תקבל אזהרה או קנס סמלי, אבל אם תפצח את פיך על השמאל, או על ממשלת אולמרט המושחתת, או על בג"ץ ישר יגרשו אותך בחזרה מהארץ.

ולמה אני אומר זאת? גילוי נאות ואני אהיה כנה ואמיתי, עד לפני חודש וקצת הייתי להוט על כל סרטון ועל כל תשדיר שלך, של נעם פדרמן, ושל גיל אברהם.
אבל מאז הפסקתי לצפות ולהאזין לכל קטע מדיה כי השפה שאתה נוקט, וחברנו היקר "הגולה בארץ" נוקט הם קצת מרחיקים ובוטים. (ואני יודע שהכוונות הם טובות)
כאשר אתה תחפוץ לנאום בארץ ואתה תשתמש בביטויים של "פאשיזם" ו"בולשביזם" ו"נאצים" כל הזמן ובכל משפט, אנשים פשוט יברחו ולא ירצו להבציע עבורינו.

תבינו שהרעיון בו אתם דוגלים אני גם דוגל, אני בעד התנועה והמצע שלה!

החבר היקר שלנו "הגולה בארץ" עושה עבודת קודש, אבל זו לא צורה להביע דעה..כאשר הוא מעוות את קולו או משבש את קולו בצורה כזו או אחרת, והכי חשוב שהוא מסתיר את פניו ואת זהותו.
אנו רוצים להיכנס לכנסת לא לרשימה השחורה של מדינת ישראל, ככה עם גישה כזו אנחנו לא נתקבל כתנועה חוקית בארץ ואף גרוע שאף אחד לא יתמוך בנו ויחשוב שאנו תנועה של חולי נפש שפועלת במחשכים.

2).  אני חושב שהתנועה שלנו צריכה יועץ תקשורת וזה כולל: לבוש, התנהגות, ודיבור.

לבוש: התנועה תיראה יותר מכובדת כאשר אתה חיים תופיע בלבוש אלגנטי של חליפה ועניבה.
התנהגות: הרעיון של התנועה צריך להישמר ולדבוק באותו מצע של תורה, אהבת העם היהודי, ואהבת המולדת והארץ...אבל צורת ההתנהלות צריכה להיות יותר מסוגננת.
דיבור: התנועה שלנו לא תוכל להגיע ליעדה, שהיעד שלה זה שאתה חיים תגיע לארץ ותיכנס לכנסת, אם נשתמש באלימות מילולית בסירטונים ובצורה תוקפנית.

מקווה שהבנתם אותי שכל הנקודות שמופיעות לעיל הם לא כדי לפגוע הם אך ורק כדי לשפר את התנועה שלנו, ולתת לה את החופש והדרך הכי מהירה ליעד שלנו.
באהבת ישראל, עֹמרי.
"לעשות נקמה בגויים תוכחות בלאומים, לאסור מלכיהם בזיקים ונכבדיהם בכבלי ברזל"
כדי להפסיק את האלימות יש להשתמש באלימות!
"הפתרון להפסקת הפיגועים: חזיר!"

מנותק פּז

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #1 ב- : אוקטובר 14, 2007, 21:32:30 »
אני למשל לא הייתי מצביע למפלגה שתומכת ביגאל אמיר.
אני חושב שהתנועה הזו לא תוכל להפוך להמונית אם באופן מוצהר תתמוך ביגאל עמיר, ברוך גולדשטיין ז"ל, עדן נתן זאדה ז"ל ובאנשים כאלה.
אני גם לא חושב שמדינת הלכה תהיה האופציה הטובה ביותר למדינת ישראל של היום, ורעיון זה לא יזכה לאהדה רבה.
אני אמנם חושב שזוהי הדעה הרווחת היום, אך לא בטוח שכך הדבר.

מנותק oferst

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #2 ב- : אוקטובר 14, 2007, 21:51:53 »
אפשר לשנות דברים מסביב, אבל הדבר הכי חשוב הוא לשמור על העקרונות.
חיים כבר אמר שאנחנו על עקרונות לא מוותרים תמורת אהדה ופופולריות.

מנותק דוקא_כך

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • ופדויי ה' ישובון ובאו ציון ברינה
« להגיב #3 ב- : אוקטובר 14, 2007, 23:53:03 »
שלום עמרי,

(יחזקאל ב:ה) והמה אם ישמעו ואם יחדלו, כי בית מרי המה - וידעו כי נביא היה בתוכם

הבחירה שבפניה עמדו נביאי ה', הרב כהנא זצוק"ל הי"ד, ובקרוב בע"ה גם חיים, היא לומר את כל האמת, או להסתיר חלק מהאמת או אפילו לשקר, כאשר ההצדקה לכך היא כביכול "בתחבולות תעשה לך מלחמה" (אומר הכתוב "בתחבולות" ולא "בשקר"!).  ב"ה, הנביאים והרב כהנא בחרו באמת, שהיא חותמו של הקב"ה, בידיעה ברורה שהבחירה תביא עליהם הכפשות וניאוצים, רשעות והתנכלויות, אבל הם גם ידעו שבחירתם היא נכונה ובכך שקשרו את עצמם לקב"ה, הם נקשרו גם לנצחיותו, ובזכות מסירות נפשם התקיים "וידעו כי נביא היה בתוכם".  ואין לי ספק שכשחיים יצטרך לבחור, הוא ילך בדרך הנביאים ובדרכו של הרב כהנא.  וזה ההבדל בין הדבקים לה' ולדרכיו לבין כל שאר נביאי השקר של העבר ושל ההווה, חלקם שונאי ישראל במסווה (ראה בורג), שממתיקים את דבריהם ומסלפים את התורה ואת ההלכה כדי למצוא חן בעיני השלטון הזדוני והעם המבולבל.

ב"ה שחיים והגולה בארץ מתבטאים כפי שהם מתבטאים, והלוואי שהקב"ה יתן להם את הכח להמשיך כך ולעמוד בפני כל הפיתויים.

בברכה,
דוקא_כך
« עריכה אחרונה: אוקטובר 15, 2007, 00:01:30 על ידי דוקא_כך »
יהונתן פולארד
ראובן מנינג
יגאל עמיר
חגי עמיר
עופר גמליאל
שלמה דביר
ירדן מורג
דוד אמויאל
חזקיהו עמי פופר
גור המל
ישי שליסל
דני טיקמן
ג'וליאן סופיר
ארנולד ישראלוב
רחמים לוטטי
חברי מחתרת בת-עין
יונה אברושמי
יבגני גרוסמן
אלכסנדר רבינוביץ'
מורדי הראל
אליצור הראל

מנותק אֵיתָן

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • כל המרחם על ערבים,סופו להתאכזר על יהודים.
« להגיב #4 ב- : אוקטובר 14, 2007, 23:57:00 »
ערב טוב חיים ושאר חברי הפורום.
אני פונה אליך בהודעה זו כי אני מרגיש שמטרתך עומדת להתגשם, ואולי זו סתם תחושת בטן אבל זו היא הרגשתי.

1). כאשר אתה בעז"ה מתכוון להגיע לארץ אתה תנסה את דרכך בגיוס אנשים לכנסת, והדבר המרכזי שמעניין אותי שכאן בישראל זה לא כמו בארה"ב הליברלית, כאן מותר להגיד הכל על הימין ואולי אבל ממש אולי תקבל אזהרה או קנס סמלי, אבל אם תפצח את פיך על השמאל, או על ממשלת אולמרט המושחתת, או על בג"ץ ישר יגרשו אותך בחזרה מהארץ.

ולמה אני אומר זאת? גילוי נאות ואני אהיה כנה ואמיתי, עד לפני חודש וקצת הייתי להוט על כל סרטון ועל כל תשדיר שלך, של נעם פדרמן, ושל גיל אברהם.
אבל מאז הפסקתי לצפות ולהאזין לכל קטע מדיה כי השפה שאתה נוקט, וחברנו היקר "הגולה בארץ" נוקט הם קצת מרחיקים ובוטים. (ואני יודע שהכוונות הם טובות)
כאשר אתה תחפוץ לנאום בארץ ואתה תשתמש בביטויים של "פאשיזם" ו"בולשביזם" ו"נאצים" כל הזמן ובכל משפט, אנשים פשוט יברחו ולא ירצו להבציע עבורינו.

תבינו שהרעיון בו אתם דוגלים אני גם דוגל, אני בעד התנועה והמצע שלה!

החבר היקר שלנו "הגולה בארץ" עושה עבודת קודש, אבל זו לא צורה להביע דעה..כאשר הוא מעוות את קולו או משבש את קולו בצורה כזו או אחרת, והכי חשוב שהוא מסתיר את פניו ואת זהותו.
אנו רוצים להיכנס לכנסת לא לרשימה השחורה של מדינת ישראל, ככה עם גישה כזו אנחנו לא נתקבל כתנועה חוקית בארץ ואף גרוע שאף אחד לא יתמוך בנו ויחשוב שאנו תנועה של חולי נפש שפועלת במחשכים.

2).  אני חושב שהתנועה שלנו צריכה יועץ תקשורת וזה כולל: לבוש, התנהגות, ודיבור.

לבוש: התנועה תיראה יותר מכובדת כאשר אתה חיים תופיע בלבוש אלגנטי של חליפה ועניבה.
התנהגות: הרעיון של התנועה צריך להישמר ולדבוק באותו מצע של תורה, אהבת העם היהודי, ואהבת המולדת והארץ...אבל צורת ההתנהלות צריכה להיות יותר מסוגננת.
דיבור: התנועה שלנו לא תוכל להגיע ליעדה, שהיעד שלה זה שאתה חיים תגיע לארץ ותיכנס לכנסת, אם נשתמש באלימות מילולית בסירטונים ובצורה תוקפנית.

מקווה שהבנתם אותי שכל הנקודות שמופיעות לעיל הם לא כדי לפגוע הם אך ורק כדי לשפר את התנועה שלנו, ולתת לה את החופש והדרך הכי מהירה ליעד שלנו.
באהבת ישראל, עֹמרי.
"הבל  החן שקר היופי"
חיים הוא אדם אמת,ובגדים וכל מיני קישוטים לא ייתנו כלום.הרב כהנא זצ"ל הי"ד היה מגנה את יוסי שריד ואת שמעון פרס באימרה של "יש"ו ושם רשעים יירקב" ובצדק.
כמו שחיים מתלבש,ככה זה מראה על פשטות,מישהו מהעם,מישהו משלנו,ולא חליפת טוקיסדו מטונפת מכסף,זאת אחת הסיבות אולי הקטנות שבגללן התחברתי לחיים(פשטות).
את המשחקים של להיראות מכובד,"הומני""ומוסרי" נשאיר לתקשורת הישראלית הבולשביקית.
« עריכה אחרונה: אוקטובר 14, 2007, 23:59:41 על ידי אֵיתָן »
"מי שרוצה להיות יהודי, אי אפשר כי אם על ידי ארץ ישראל"

מנותק עֹמרי

• Omriz לשעבר
  • חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
    • האמת על דת האיסלאם
« להגיב #5 ב- : אוקטובר 15, 2007, 00:01:34 »
"הבל  החן שקר היופי"
חיים הוא אדם אמת,ובגדים וכל מיני קישוטים לא ייתנו כלום.הרב כהנא זצ"ל הי"ד היה מגנה את יוסי שריד ואת שמעון פרס באימרה של "יש"ו ושם רשעים יירקב" ובצדק.
כמו שחיים מתלבש,ככה זה מראה על פשטות,מישהו מהעם,מישהו משלנו,ולא חליפת טוקיסדו מטונפת מכסף,זאתאחת הסיבות אולי הקטנות שבגללן התחברתי לחיים(פשטות).

איתן, אני הדגשתי שאין כל קשר בין הלבוש לבין המצע והרעיון של התנועה.
פשוט אולי הפשטות הזו מתקבלת בארה"ב אבל כאן בישראל יש תרבות שונה, אני רק אומר שעם טיפה ליטוש אפשר למשוך עוד אנשים.
ורק לציין אני די בטוח ב100 אחוז שחיים ישאר אותו אדם ענו, צדיק, וישר כמו שהוא גם לאחר השינוי, אם יבוא.

מנותק אֵיתָן

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • כל המרחם על ערבים,סופו להתאכזר על יהודים.
« להגיב #6 ב- : אוקטובר 15, 2007, 00:07:19 »
איתן, אני הדגשתי שאין כל קשר בין הלבוש לבין המצע והרעיון של התנועה.
פשוט אולי הפשטות הזו מתקבלת בארה"ב אבל כאן בישראל יש תרבות שונה, אני רק אומר שעם טיפה ליטוש אפשר למשוך עוד אנשים.
ורק לציין אני די בטוח ב100 אחוז שחיים ישאר אותו אדם ענו, צדיק, וישר כמו שהוא גם לאחר השינוי, אם יבוא.
זה תלוי בחיים,חיים יש לו ניסיון הרבה יותר משלנו,אפילו שהוא לא מבין את "התרבות" הישראלית (אם יש בכלל תרבות בישראל כרגע).לא צריך לדעת את התרבות הישראלית,אפשר להבין אותה בשניה,ובן אדם כמו חיים,יבן זאת צ'יק צ'ק.
אין שום הבדל בין התרבות בארה"ב לבין התרבות הישראלית,שניהן תרבויות מערביות שסופן כבר צפוי במישור התרבותי והמוסרי,וגם כלכלי.אולי יש הבדל,והוא שישראלים,החלום הרטוב שלהם הוא לגור ארה"ב.
« עריכה אחרונה: אוקטובר 15, 2007, 01:11:25 על ידי אֵיתָן »
"מי שרוצה להיות יהודי, אי אפשר כי אם על ידי ארץ ישראל"

עז77

• אורח
« להגיב #7 ב- : אוקטובר 15, 2007, 21:16:57 »
עמרי אתה יודע היטב שאם אתה רוצה תשובה מחיים, אתה צריך לתמצת את השאלה ולהוסיף אותה באשכול של "שאלו את הימין האמיתי"

http://jtf.org/forum_hebrew/index.php?topic=9213.0

אני מקווה שלא תתעצל וכן תשאל את חיים באשכול, כי מאוד יעניין אותנו לשמוע את התשובה שלו לנושא החשוב שהעלת. תשובה שוודאי תהיה מעניינת...
« עריכה אחרונה: אוקטובר 15, 2007, 21:18:38 על ידי עֹז77 »

מנותק עֹמרי

• Omriz לשעבר
  • חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
    • האמת על דת האיסלאם
« להגיב #8 ב- : אוקטובר 17, 2007, 17:09:59 »
להתעצל? תקרא לזה איך שנח לך.
יש כאלה שעובדים, לומדים, ועשו שבוע מילואים אז...

עז77

• אורח
« להגיב #9 ב- : אוקטובר 17, 2007, 18:07:52 »
להתעצל? תקרא לזה איך שנח לך.
יש כאלה שעובדים, לומדים, ועשו שבוע מילואים אז...

חס וחלילה... אני מתנצל עמרי, לא התכוונתי לזה בצורה הזו  :) אתה יודע, כולנו לעיתים מתעצלים לעשות משהו, זהו הטבע האנושי..
« עריכה אחרונה: אוקטובר 17, 2007, 18:42:12 על ידי עֹז77 »

מנותק אילן208

• חבר(ה) של כבוד
  • *
  • Hebrewism returns
    • הערוץ שלי ביוטוב
« להגיב #10 ב- : אוקטובר 18, 2007, 15:48:10 »
לדעתי חיים בכלל לא צריך להיות ראש ממשלה הוא אדם צדיק וישר וכו' והוא צריך להיות בפוליטיקה אבל לא כראש ממשלה מכיוון שאין לו ניסיון פוליטי 
והוא לא יהיה ראש ממשלה מוצלח צריך אדם ימני אמיתי כמונו שיש לו ניסיון פוליטי וחיים דובר טוב לכן יכול להיות דובר המפלגה לא יו"ר המפלגה אני מקווה שאתם לא כועסים עליי או משהו אני מאוד מכבד את חיים אבל פשוט לדעתי הוא לא מתאים להיות ראש ממשלה
My life is here and here I wish to die,this is the place my fatherland!!!
לאסט אף אם:
http://www.last.fm/user/Ilanemous1881
יוטיוב:
http://www.youtube.com/user/Israelipatriot92

עז77

• אורח
« להגיב #11 ב- : אוקטובר 18, 2007, 16:23:02 »
לדעתי חיים בכלל לא צריך להיות ראש ממשלה הוא אדם צדיק וישר וכו' והוא צריך להיות בפוליטיקה אבל לא כראש ממשלה מכיוון שאין לו ניסיון פוליטי 
והוא לא יהיה ראש ממשלה מוצלח צריך אדם ימני אמיתי כמונו שיש לו ניסיון פוליטי וחיים דובר טוב לכן יכול להיות דובר המפלגה לא יו"ר המפלגה אני מקווה שאתם לא כועסים עליי או משהו אני מאוד מכבד את חיים אבל פשוט לדעתי הוא לא מתאים להיות ראש ממשלה

נסיון פוליטי רק משחית את האדם, זה ממש לא נכון מה שאתה אומר
כי דווקא ראש ממשלה שלא נגוע בחיידק הטורף הפוליטי, יש לו עוד סיכוי להיות מנהיג נורמאלי עם אידיאלים...

גם ככה ראש ממשלה לא מחליט כמעט כלום לבד, יש לו שרים חברי כנסת וועדות וצי של יועצים,
אם האדם הוא יהודי טוב בעל נסיון ארגוני (ולחיים יש את זה תאמין לי), זה יספיק לו כדי לנער את הגלות שדבקה ביהודים 2000 שנה ולעורר אותנו מחדש
הגן עדן שיהיה פה לאחר כמה מלחמות ברירה, יראה גם לאויבים הכי גדולים שלו - כמה שרובם טעו כל השנים האלה, אחרי איומים כאלה ואחרים
העולם יחזור לכבד אותנו כמו בשנות ה 60 ו ה 70, וההימור שלי הוא שאחרי שנעיף מפה את הערבים - יהיו אלה דווקא הערבים עצמם מהמדינות השכנות שיכבדו אותנו הכי הרבה.
ואני אפילו חוזה אותם חותמים איתנו על הסכמי שלום, בתנאים שלנו הכהניסטים - זה נשמע לא הגיוני אבל אם חושבים על זה קצת יותר אז זה מאוד הגיוני,
הערבים בעולם שונאים את ה"פלסטינים" - ומכבדים מאוד כח. כרגע הכבוד של ה"פלסטינים" עלה בעולם הערבי בגלל הטרור שלהם והחולשה שלנו,
אם היינו מגרשים את המחבלים ומפצים את האזרחים הרגילים בתמורה להסכם הגירה מפה - הערבים היו מבינים ששלום עם ישראל חיוני לאזור, ואחרי תקופה מסוימת
כל מדינות האזור היו חותמות עם ישראל על הסכמי שלום ללא תנאים. ככה זה ערבים. ערבי מבין כח - וערבי מכבד כח.
« עריכה אחרונה: אוקטובר 18, 2007, 16:24:40 על ידי עֹז77 »