בס''ד
ברוכים הבאים בשם ה' , אתם אלה שהקב''ה מזכה אתכם להשתתף במצוות של גאולת העם והארץ !!, השקר הציוני השמאלני הבולשביקי שתכליתו לשמד את עם ישראל ר''ל , ותכונותיו המתועבות , זימה , רדיפת-בצע ושלמונים , הפקרת דם אחינו בית-ישראל בידי האויב הערבי הנאצי יש''ו חינם! , ועוד ..., נחשפות לעיני כל !!-- יש לבער את נגע הסרטן הזה מכס השלטון טרם י'הי'ה מאוחר מדי !! -- אני ממליץ לכם לצפות בסרטונים של ידידנו חיים בן-פסח , וכן בסרטונים שלי שבהם אנו מסבירים את מהות המצב האמיתי שבו אנו שוהים , בסרטונים שלי אני אף מצטט מספר הקוראן הערבי הנאצי יכריתהו הקב''ה מהעולם אכי''ר
מתרגם ומסביר את הצו הדתי המוסלמי הנאצי יש''ו שאותו הם מקיימים בפנאטיות כאשר מדובר במעשי רצח ,אונס שוד וביזה ביהודים שלזאת מטיף ספר הדמים שלהם יש''ו . כל זאת תמצאו באתר '' הימין האמיתי ''--תוכלו להגיע אליו בקישור שבתחילת עמוד זה שבו כתוב '' חזרה לאתר הבית ''--וכמובן שהשתתפותכם בפורום ותגובותיכם למאמרים וסרטונים יוסיפו המון , וכן מצווה על כולנו לפרסם אודות הימין האמיתי , והנתונים האמיתיים ה '' מצונזרים '' ע''י התשקורת השמאלנית הבולשביקית שאותם אין הם רוצים שעם-ישראל ידע !! --ברכות וישועות , ונזככה בביאת גואל-צדק בב''א .
הגולה בארץ