כתב נושא: ליברמן יצא מהארון,נאמני א"י תמיד צדקו  (נקרא 3805 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק אֵיתָן

• מנהל הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • כל המרחם על ערבים,סופו להתאכזר על יהודים.
ליברמן יצא מהארון,נאמני א"י תמיד צדקו
« ב- : אוקטובר 09, 2007, 13:29:42 »
http://www.inn.co.il/News/News.aspx/167329

סער: גם בלוד יש שכונות ערביות
ח"כ גדעון סער תוקף בחריפות את השר ליברמן על הצעתו לוותר על שכונות ערביות בעיר ירושלים, ומזכיר כי גם בלוד יש שכונות ערביות.
שילה אליה

יו"ר סיעת הליכוד, ח"כ גדעון סער, אומר היום בתגובה לדברים שאמר בהזדמנויות שונות השבוע יו"ר מפלגת ישראל ביתנו, השר אביגדור ליברמן, לפיהם אין לנו מה לחפש בשועפט, כי עמדת ליברמן שגויה ומסוכנת".

"אוכלוסיות ושכונות ערביות קיימות גם בלוד, עכו ויפו. תפיסה כזו תוביל בהכרח לויתורים גם על העיר העתיקה ומסירת השכונות בירושלים לפלסטינים ותהפוך את ירושלים מבירת ישראל לבירת הטרור של המזרח התיכון", אמר ח"כ סער.

השר לעניינים אסטרטגיים, אביגדור ליברמן, אמר בישיבת הממשלה ביום ראשון, כי צריך לקבל החלטות נוכח השתלטות החמאס בעזה. יש לוותר ולהעביר לשליטה פלסטינית חלק מהשכונות ומחנות הפליטים בירושלים.

"פיאד ואבו מאזן לא רלבנטיים. אני מוטרד מאוד מהתבססות החמאס בעזה, וצריך לקבל החלטות ולפעול. יש להעביר לשליטה פלסטינית חלק מהשכונות ומחנות הפליטים. לעומת זאת, העיר העתיקה והר הצופים הם חלק בלתי נפרד מירושלים". ליברמן מוסיף ואומר כי "הקשר היחידי שיש לנו עם השכונות האלה הוא הקצבה של הביטוח הלאומי", אמר ליברמן.

דבריו של ליברמן זכו לגנוי חריף מצד כל מפלגות הימין, והוא הואשם בהתחזות לימני במשך שנים בעוד למעשה עמדותיו תואמות יותר עמדות האופייניות לשמאל הישראלי.
"מי שרוצה להיות יהודי, אי אפשר כי אם על ידי ארץ ישראל"

מנותק IRON_MAN

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • L.F בשטח הערבים במתח
« להגיב #1 ב- : אוקטובר 09, 2007, 17:13:38 »
מסקנה:בפעם הבאה כולם לבחור רק בחזית יהודית-לאומית של ברוך מרזל(בתקווה שמיכאל קליינר,אריה אלדד,משה פייגלין,צפריר רונן,אליקים העצני,אורי אריאל,נדיה מטר,חיים בן-פסח יצטרפ אליו :)
ארץ ישראל לעם ישראל על פי תורת ישראל.

ערבים לערב,סודנים לסודן,שמאלנים לאירופה!

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
« להגיב #2 ב- : אוקטובר 12, 2007, 11:49:36 »
ליברמן הוא אופורטוניסט, קופץ על כל עגלה שתביא אותו לצבור עוד כח, זה כל הסיפור.
אלוף מיל. בני פלד ז"ל
"צאו החוצה וצלצלו בפעמון שנתן לי מפקד חיל הים. כשישאלו אתכם למה אתם מצלצלים, ענו שכאן מת יהודי משוגע, שחשב שהיהודים מסוגלים להקים מדינה-וטעה" מילותיו האחרונות לילדיו.

עז77

• אורח
« להגיב #3 ב- : אוקטובר 12, 2007, 11:53:51 »
ליברמן הוא אופורטוניסט, קופץ על כל עגלה שתביא אותו לצבור עוד כח, זה כל הסיפור.

הבעיה היא שגם מרזל הוא סוג של אופורטוניסט, שרק לא קיבל מספיק כוח עדיין כדי להוכיח זאת..

מנותק IRON_MAN

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • L.F בשטח הערבים במתח
« להגיב #4 ב- : אוקטובר 12, 2007, 11:56:02 »
ברוך מרזל הוא יהודי צדיק.

עז77

• אורח
« להגיב #5 ב- : אוקטובר 12, 2007, 11:57:15 »
ברוך מרזל הוא יהודי צדיק.

נשאלת השאלה כמה צדיק יכול להיות אדם שנותן לניאו-נאצי לנהל את הפורום של התנועה שלו?..
כשהוא בחר לשתוק במקרה שקרה עם הסרטונים הנאצים של רוני, נחשפתי לברוך מרזל האמיתי
שהעדיף שיהיה לו פורום מאשר לנקוט עמדה ברורה ולהגן על המוסר היהודי, אז בו ברגע הוא גם הוכיח את עצמו כאופורטוניסט.
רק כשחברים של חיים בארץ נפגשו איתו ועוררו סערה שלא נרגעה, הוא ובן-גביר סילקו את רוני, אבל במשך חודשים לפני זה
חיים דיבר איתו ופנה אליו - ומרזל בזלזול רב התעלם ממנו, למרות כל התמיכה שסיפק לו ב 2 מערכות בחירות שונות.
למרות שאני לא שם אותו במקום ששמור לבוגדים האמיתיים, מרזל יהודי טוב - אבל לא צדיק...
« עריכה אחרונה: אוקטובר 12, 2007, 12:00:43 על ידי עֹז77 »

מנותק IRON_MAN

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • L.F בשטח הערבים במתח
« להגיב #6 ב- : אוקטובר 12, 2007, 11:59:08 »
חלאס נגמר הוא העיף אותו.

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
« להגיב #7 ב- : אוקטובר 12, 2007, 11:59:21 »
הבעיה היא שגם מרזל הוא סוג של אופורטוניסט, שרק לא קיבל מספיק כוח עדיין כדי להוכיח זאת..
השאלה היא האם מרזל ימכור את עקרונותיו בשביל אתנן פוליטי, למרות שאני לא תומך בו בכלל, אני עדיין חושב שיש לו איזהשהו עמוד שדרה רעיוני.
אלוף מיל. בני פלד ז"ל
"צאו החוצה וצלצלו בפעמון שנתן לי מפקד חיל הים. כשישאלו אתכם למה אתם מצלצלים, ענו שכאן מת יהודי משוגע, שחשב שהיהודים מסוגלים להקים מדינה-וטעה" מילותיו האחרונות לילדיו.

עז77

• אורח
« להגיב #8 ב- : אוקטובר 12, 2007, 12:02:45 »
השאלה היא האם מרזל ימכור את עקרונותיו בשביל אתנן פוליטי, למרות שאני לא תומך בו בכלל, אני עדיין חושב שיש לו איזהשהו עמוד שדרה רעיוני.

אין ספק שהוא לא יתקפל מעמדותיו הרעיוניות, אבל הוא עלול לשתף פעולה עם בוגדים או לתמוך בהם פה ושם כדי לצבור כח
אבל, זה המועמד היחיד שדומה לכהניסט אמיתי, אז אין לנו הרבה פריבילגיות פה - אני בגלל המקרה עם חיים, לא תומך בו יותר,
אבל כהניסטים אחרים שאין להם משהו נגדו כן צריכם לתמוך בו לכנסת

מנותק IRON_MAN

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • L.F בשטח הערבים במתח
« להגיב #9 ב- : אוקטובר 12, 2007, 12:15:54 »
יש גם את חרות של מיכאל קליינר אבל אין להם סיכוי להבחר לכן על חרות של קליינר  להתאחד עם חזית יהודית-לאומית של מרזל.
וחוץ-מיזה ברוך מרזל עיל בשטח ומיכאל קליינר בכלל לא הוא פאסיבי אז לכן מרזל יותר עדיף..

עז77

• אורח
« להגיב #10 ב- : אוקטובר 12, 2007, 12:29:05 »
יש גם את חרות של מיכאל קליינר אבל אין להם סיכוי להבחר לכן על חרות של קליינר  להתאחד עם חזית יהודית-לאומית של מרזל.
וחוץ-מיזה ברוך מרזל עיל בשטח ומיכאל קליינר בכלל לא הוא פאסיבי אז לכן מרזל יותר עדיף..

מסכים, אני תומך בקליינר אבל לצערי הוא יושב בבית ולא עושה כלום אז כנראה שמרזל עדיף
למרות שמרזל מפקיר את גוש דן בצורה פושעת, וזה עולה לו באלפי קולות שהוא מפסיד כל מערכת בחירות
« עריכה אחרונה: אוקטובר 12, 2007, 12:29:54 על ידי עֹז77 »

מנותק IRON_MAN

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • L.F בשטח הערבים במתח
« להגיב #11 ב- : אוקטובר 12, 2007, 12:40:44 »
אתה יודע שעכשיו הרבה אנשים שהצביעו בבחירות-האחרונות לישראל-ביתנו של אביגדור ליברמן יצביעו בבחירות הבאות רק בחזית יהודית-לאומית של ברוך מרזל?