לא לך נתונה הזכות לקבוע מהו כהניזם, אתה בסה"כ ילדון מבולבל שמשתעשע עם הגדרות פטרנליסטיות פסאודו אקדמיות. אין דבר מגוחך מזה.
כהניזם מבוסס על בסיס יציב של תורת ישראל. מי שכופר בתורת ישראל, לא אלף הפגנות וסטיקרים, ולא 2400 הודעות בפורום זה או אחר, לא יכניסו לו אמת אחת לקודקוד.
בינתיים אני מציע שתדבוק בהבעת דעות אישיות, ותחדל להדביק את רעיונות העיוועים שלך לכהניזם ו\או לכהניסטים.
גם לך לא נתונה הזכות לומר מהו כהניזם, שכן הכהניזם נתונה לפרשנות, ואני רוצה להאמין - שהכהניזם מוסרי ולא מעודד לרצוח אנשים . ושוב, אשמח אם תמנע מזילזול בי או בדברי, אשמח אם תמנע מקביעות מונחות כמו "אתה ילדון מבולבל..", וזילזול כמות זה לא מעיד על ערך אישי באישיותך - שכנראה "ערכית יותר" משלי מכיוון שאתה מזלזל באחרים, ואם אתה מזלזל באחרים, אני מבין מכך שאתה יותר טוב מהם. הלא כן?
"פטרנליסטיות פסאודו אקדמיות" - מילים גבוהות ללא משמעות המתלווה כתוצאה מצירופם יחדיו לא מרשימות אותי (או בשפה אחרת: בלי קשר אחת לשניה), להיפך, היא פשוט מראה כמה דברים עליך.
כהניזם אכן מבוסס על התנ"ך, אך הכהניזם הוא פרשנות לתנ"ך, ולא "התנ"ך", או ה"יהדות", ולכן אשמח אם תמנע, יחד עם חברי הפורום משימוש במשוואה המומצאת "כהניזם=יהדות", תודה מראש . בקשר להערתך כי "מי שכופר בתורת ישראל, לא אלף הפגנות וסטיקרים, ולא 2400 הודעות בפורום זה או אחר, לא יכניסו לו אמת אחת לקודקוד." רק מראה על השחצנות או לפחות הזילזול שלך באנשים שפשוט לא מאמינים בסיפורים שונים כי לדעתם הם מיתולוגיה, לא מכובד מאדם "ערכי" להתנהג כך. אגב, כאשר תהיה מדינה דתית כפי שאתה מייחל, האם תרצה לסקול באבנים את מחללי השבת כפי שהתורה מצווה (שמות, פרק לא פסוק יד) ?