חדשות ודיונים > ארכיון דיון כללי

** שאלו את הימין האמיתי - לתאריך 16 בינואר **

<< < (2/5) > >>

popmart:
חיים שלום רב:
השם עימך.
ראשית כל תודה לך על שתיקנת אותי על כך שהגדרתי קבוצת ערבים  מיו"ש בשם "פלסטינים" כביכול. קיבלתי את התיקון ואני מודה לך.
רציתי לשאול בבקשה שאלה שמטרידה אותי זמן רב.
ראינו לאורך ההסטוריה שיהודים אשר באמת האמינו בקב"ה ובתורתו הקריבו את חייהם ונירצחו על קידוש השם והעיקר לא לבגוד באמונתם. לעומת זאת היו יהודים אשר החליטו למרות כל הצרות לקדש את החיים ולא את המוות.למשל, באינקוויזיציה, היו יהודים שבימקום למות על קידוש השם הסכימו להתנצר בפומבי אך לקיים את מצוות ישראל בסתר ובכך הם קידשו את חיים. כך גם היה עם יהודים בשואה.היו כאלה אשר מתו על קדושת השם והלכו כצאן לטבח והיו כאלה שהחליטו לקדש את החיים ונילחמו ואפילו ניצלו.
מהי עמדתך ומהי עמדת התנועה שלנו בנוגע לדילמה של מוות על קידוש השם לעומת קידוש החיים?

בברכת הבריאות ובכבוד רב,
אילן.

בייקר:
חיים שלום!
האם לדעתך כל מי ששותף לפשע הגירוש נענש  למשל שרון הפך לצמח,הרמטכ"ל בצרות ודורשים את התפטרותו,אולמרץ כנ"ל,בשיא מוחרם וחולה?כלומר יש שכר ועונש בעולם הזה?!
בוא נניח שמרזל יכנס לכנסת למעשה הכהניסטים הולכים לאופוזיציה כי חברי הכנסת מושחתים ולא ישתפו פעולה עם הכהניסטים:יש חרם אפילו דתיים מחרימים אותנו.בזמנו כשנבחר הרב כהנא זצ"ל הנבלות סרבו ללחוץ את ידו.
למעשה מה שנותר לכהניסטים לעשות הוא הכשרת הלבבות כי אין עם מי לעבוד בכנסת.כך שמבחינה מעשית קשה לפעול במערכת המושחתת והרקובה שבה כל אחד דואג לעצמו.
הפוליטיקאים יחרימו את הכהניסטים כי הם חוששים מתחרות ומפחדים מהם,במיוחד הדתיים כמו ש"ס שבכלל לקחה קולות כהניסטים ולא סתם אליהו סויסה ימח שמו מנע את עלייתך לכנסת לא בגלל שאתה חלילה מסוכן אלא אתה אלטרנטיבה לשלטון כי אותך אי אפשר לקנות בכסף או בשררה.אתה פטריוט ואידאליסט כמו הרב כהנא זצ"ל.
כלומר אנו בתחילת הדרך למהפכה ולא נוכל להצטרף לבוגדים ולתת להם לגטימציה כי לא נוכל לשתף פעולה עם מי שגירש יהודים.
עלינו לשרת את העם שהפוליטיקאים זנחו אותו ופגעו בו.
בנושא אחר האם אתה תומך בהוצאה מחוץ לחוק של מפלגות שלא מכירים בישראל כמדינה יהודית!כמו מר"ץ שתומכת במדינת כל אזרחיה והקומוניסטים.ברור שהערבים לא יוכלו בכלל להיות בכנסת.

DolphinBoy:
שלום לאדוני זה קצת מוזר לי לשאול אותך שאלה - עד היום רק האזנתי בקשב רב
אני הגעתי לפורום מספאם שהיה בפרש וראיתי שחסמו את מי שכתב שם את הספאם השאלה שלי היא האם אתה מודע לזה? זה מוציא לך מוניטין לא טוב אנשים לא אוהבים ספאם

db

DolphinBoy:
רציתי לשאול אותך עוד שאלה
שמע אני בתכל'ס חילוני לגמרי ולא מתאים לי כל הקטע של הדתיים והכפיה
אבל מה, אני מצביע חרות ומרגיש שהגיע הזמן שתקום הנהגה שתטפל בהם בלי לקבל פיק ברכיים

עכשיו מה השאלה שלי, השאלה שלי זה ככה:
נגיד אני בוחר בך לראש ממשלה שלי, כן?
ואני רוצה לתפוס מונית בשישי בלילה ולתת בראש במועדונים בתל אביב,
אז מה יהיה, תסגרו לנו את המועדונים בתל אביב?

למה אני שואל? כי אני הצבעתי לקליינר כי הבחור חילוני נטו כמוני,
אני יודע שהוא מסוגל לשבור את הערבים לשתיים מבלי לגעת בדמוקרטיה החילונית שלנו.
אז מה הכהניסטים מציעים כאלטרנטיבה? אולי בגלל זה מרזל והוא נפרדו, חשבת על זה?

בגדול הנקודה שלי היא שיש לכם סיכוי הרבה יותר גדול להכנס לכנסת
אם במקום מרזל עם זקן עד הרצפה תקדמו מישהו כמו קליינר שהוא נראה יותר מיין סטרים.

מחכה לתשובה שלך - דולפי..  ;)

yacov:
מה דעתך על שיפרה הופמן של (Victims of Arab Terror (VAT?  האם אתה חושב עליה כמו שאתה חושב על נדיה מטר ונשים בירוק?
- דוקא_כך

Ma da'at cha al Shifra Hoffman shel Victims of Arab Terror (VAT)? Ha'im ata choshev aleiha kemo she ata choshev al Nadia Matar ve Nashim BeYarok?

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה