חדשות ודיונים > ארכיון דיון כללי

** שאלו את הימין האמיתי - לתאריך 16 בינואר **

<< < (4/5) > >>

הדר אביזוב:
אתה אומר שמדינת ישראל זה "אתחלתא דגאולה". כבר במגילת העצמאות כתוב "בארץ ישראל קם העם היהודי. בה עוצבה דמותו הרוחנית הדתית והמדינית. בה חי חיי קוממיות ממלכתית. בה יצא נכסי תרבות לאומיים וכלל אנושיים. והוריש לעולם כולו את ספר הספרים הנצחי." זה עצמו שקר גמור וכפירה ! כולנו יודעים שעם ישראל נוצר במדבר אחרי שקיבל את התורה. איזה שקר גמור.
עוד דבר:
במנהלת העם התווכחו אם לשים את שם השם במגילה ובסוף התפשרו על "צור ישראל". בתקופה כל כך קשה כמו מלחמת העצמאות אנשים מתווכחים על דבר כזה. זה רשע. ועל זה אתה קורא "אתחלתא דגאולה"?
מה אתה עונה לי על שני דברים אלו חיים?

בייקר:
ואני מוסיף שאלה משלי כי קיים סטאטוס קוו לגבי פתיחת מקומות בילוי בשבת לא למטרה מסחרית.
כפיה דתית אינה דרכו של הרב כהנא זצ"ל אלא חינוך לאהבת עם ישראל,ארץ ישראל ומסורת ישראל.
האם אין לכהניזם משימות דחופות יותר בנוגע לאויב הערבי והשמאל הבוגדני מאשר להתעסק עם בליינים חילונים בשבת?

הדר אביזוב:
חיים בן פסח הצדיק שלום רב וברכה לך !
חיים אני מתבייש לבקש ממך בקשה זאת. אתה יודע שאני (כולנו) מאוד מעריכים אותך ומחזיקים ממך כמנהיגנו. אני לא רוצה לפגוע בך או משהו אבל אני חושב שהיה רצוי שאדם כמוך ישדר עם חליפה ועניבה,מסורק ובלי הכובע. כמו אדם שמגיש חדשות. ישנם דברים שהמעמד מחייבם. אני מבקש סליחה מאוד ממך אם אני פוגע בך אבל אתה יודע שכולנו אוהבים אותך מאוד ומעריכים אותך.

בכבוד רב ובברכה
                                                                                     הדר אביזוב !

עז77:
חיים שאלה שאני תמיד רוצה לשאול ושוכח היא,
האם היית בקשר טוב עם בנימין כהנא זצ"ל בנו של הרב?
האם התארחת אצלו ב 1994 בביקורך בישראל?
האם הייתם חברים בתור ילדים\נערים? אתם הייתם צריכים להיות בני פחות או יותר אותו גיל, לא?
האם בנימין היה גם חבר בליגה ועשה פעולות? או אחיו האחרים?
מה הקשר שלך היום עם הילדים האחרים של כהנא ועם אשתו של הרב זצ"ל והנכדות היתומות השם יקום דם הוריהם?

בתודה,
עז77

popmart:
חיים שוב שלום. יש לי אליך שאלה נוספת.
אתה כל הזמן מדבר על הצורך החשוב מאוד לעלות לארץ ישראל וכמובן שכולנו כאן מסכימים איתך. אבל אתה בוודאי יודע שכאשר תעלה לארץ, אתה תהיה מייד נירדף וניצוד ע"י המחלקה היהודונית אנטישמית של השב"כ. הם כל הזמן ירדפו אותך. גם השב"כ וכמובן גם ע"י הפרקליטות והמשטרה. דינך יהיה כדינו של נועם פדרמן. אחרי כל זאת אתה בטוח שזה מה שאתה רוצה????
הרי עתידך ברור כאן בארץ ישראל. אתה תבלה כל היום במעצרים ובמשפטים תחת כל מיני סיפורים ומעשיות פרי דימיונו של השב"כ והתשקורת האנטישמית שלנו תציג אותך כטרוריסט ממש. האם חשבת על כך זאת?
בכבוד רב,
אילן.

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה