חדשות ודיונים > דיון כללי
היי חדש כאן
Aaron:
אם כבר מדברים על איראן והגרעין. לישראל יש סה"כ 400 מטוסים צבאיים, איראן היא מדינה ענקית וכל הכורים הגרעיניים שלה מפוזרים בכל רחבי המדינה הנאצית שלהם. הכורים מוגנים ברמה גבוהה, יש הרבה טילי נ"מ. גם אם נשלח לשם את כל כלי הטייס הצבאיים שיש בידינו לא נוכל להשמיד אותם.
מה שאני מנסה להגיד זה שלא נצליח לגבור עליהם בנשק קונבנציונלי. אנחנו צריכים לגמור אותם בכמה פצצות מימן.
מישהו מוכן להסביר לי למה יש נשק גרעיני??? אף אחד לא משתמש בו. הגיע הזמן כבר היינו צריכים עוד להשתמש בו במלחמת יום כיפור.
דוקא_כך:
--- ציטוט של: Aaron על נובמבר 08, 2006, 18:40:20 ---אם כבר מדברים על איראן והגרעין. לישראל יש סה"כ 400 מטוסים צבאיים, איראן היא מדינה ענקית וכל הכורים הגרעיניים שלה מפוזרים בכל רחבי המדינה הנאצית שלהם. הכורים מוגנים ברמה גבוהה, יש הרבה טילי נ"מ. גם אם נשלח לשם את כל כלי הטייס הצבאיים שיש בידינו לא נוכל להשמיד אותם.
מה שאני מנסה להגיד זה שלא נצליח לגבור עליהם בנשק קונבנציונלי. אנחנו צריכים לגמור אותם בכמה פצצות מימן.
מישהו מוכן להסביר לי למה יש נשק גרעיני??? אף אחד לא משתמש בו. הגיע הזמן כבר היינו צריכים עוד להשתמש בו במלחמת יום כיפור.
--- סוף ציטוט ---
לקראת סוף מלחמת העולם השניה, ארה"ב השתמשה בנשק גרעיני נגד יפן למרות שיפן לא היוותה סכנה קיומית לגבי ארה"ב---טרומן הפציץ את הירושימה ונגאסקי אך ורק בשביל להעניש את יפן, להחיש את כיבושה, ולהפחיד את ברה"מ (לשעבר). אז אם השימוש הראשון אי-פעם בנשק גרעיני לא נעשה לשם הגנה עצמית, קל וחומר שיש לגיטימציה להשתמש בכזה נשק לשם הבטחת הישרדותה של אומה שוחרת שלום כנגד אויב נאצי שמהווה איום קיומי.
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה