שונות > מה שבראש

סטייה מנושא הפורום

<< < (2/8) > >>

אֵיתָן:

--- ציטוט של: עז77 על ספטמבר 19, 2007, 02:14:06 ---גם באקספי אתה יכול לתת פקודות דרך המיקרופון, וחוץ מזה קצת סתרת את עצמך בלי לשים לב:

--- סוף ציטוט ---
בדיוק,זאת הפואנטה.אני ממש נדלקתי על העיצוב.וגם יש שם את ה Meida center,הופך לך את המחשב לאיזה אולם קולנוע.
אני מודה קצת נסחפתי 8),פשוט המערכת ההפעלה הזאת מצויינת(כן בטח,בבאג הראשון אני כבר אתבאס).

עז77:

--- ציטוט של: איתן על ספטמבר 19, 2007, 02:15:13 ---בדיוק,זאת הפואנטה.אני ממש נדלקתי על העיצוב.וגם יש שם את ה Meida center,הופך לך את המחשב לאיזה אולם קולנוע.
אני מודה קצת נסחפתי 8),פשוט המערכת ההפעלה הזאת מצויינת(כן בטח,בבאג הראשון אני כבר אתבאס).

--- סוף ציטוט ---

נו אז מה הבעיה, לך פנק את עצמך עם ויסטה  :)

גַּם בָּשָׁן וְגַם גִּלְעָד:
שְמע, אני הורדתי באימיול (ששש...! לא לספר) את הוויסטה הזאת, גיביתי את קבציי, איתחלתי את המחשב (איתחוּל הארד-דיסק מלא) והתקנתי את הוויסטה.

לא יודע,- או שהמערכת שלי פשוּט חלשה מדי בשביל הוויסטה (וזה מאד ייתכן), או שהתכונות שלה מורכבות וּמסורבלות מדי לטעמי האישי. איתחלתי שוּב את הדיסק הקשיח וחזרתי ל-XP הישנה והמצויינת. 8)

עז77:

--- ציטוט של: גם בשן וגם גלעד על ספטמבר 19, 2007, 02:39:23 ---שְמע, אני הורדתי באימיול (ששש...! לא לספר) את הוויסטה הזאת, גיביתי את קבציי, איתחלתי את המחשב (איתחוּל הארד-דיסק מלא) והתקנתי את הוויסטה.

לא יודע,- או שהמערכת שלי פשוּט חלשה מדי בשביל הוויסטה (וזה מאד ייתכן), או שהתכונות שלה מורכבות וּמסורבלות מדי לטעמי האישי. איתחלתי שוּב את הדיסק הקשיח וחזרתי ל-XP הישנה והמצויינת. 8)

--- סוף ציטוט ---

ויסטה תהיה איטית מאוד לתפעול במחשב שאין לו מעבד core 2 מהדור החדש, חוץ מזה, השתגעת!!  :D

אימיול זה אולי למשחקים לסרטים, לא למערכות הפעלה, ו...אל תשכח שאם אתה לא קונה את המקורית,
אתה לא יכול לעדכן את עידכוני האבטחה - שבמיקרוסופט זה כמו חמצן לנשימה -ו..........הרבה דברים לא יעבדו לך,
אם תוכנת ה Genuine  שבודקת שהווינדוס לא מזוייף, לא תוכל להתחבר ולאשר שהווינדוס תקין -

הם כבר לא פרייארים כמו פעם  :)

אֵיתָן:

--- ציטוט של: עז77 על ספטמבר 19, 2007, 02:42:30 ---ויסטה תהיה איטית מאוד לתפעול במחשב שאין לו מעבד core 2 מהדור החדש, חוץ מזה, השתגעת!!  :D

אימיול זה אולי למשחקים לסרטים, לא למערכות הפעלה, ו...אל תשכח שאם אתה לא קונה את המקורית,
אתה לא יכול לעדכן את עידכוני האבטחה - שבמיקרוסופט זה כמו חמצן לנשימה -ו..........הרבה דברים לא יעבדו לך,
אם תוכנת ה Genuine  שבודקת שהווינדוס לא מזוייף, לא תוכל להתחבר ולאשר שהווינדוס תקין -

הם כבר לא פרייארים כמו פעם  :)

--- סוף ציטוט ---
את האמת לא ממש כמו אוויר לנשימה,תמיד יש אימיול או ביטרונט להורדת עידכונים(אבל כולנו  חוקיים).את האמת,אני מסתדר יופי בלי עידכונים,וגם יש כל כך הרבה פריצות לתוכנת Genuine

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה