שונות > מה שבראש
סטייה מנושא הפורום
אֵיתָן:
האם מישהו פה התנסה כבר בוינדוס ויסטה(windows vista)?ומה דעתם על מערכת ההפעלה הנהדרת הזאת?
*אל תבואו לי בגישה של מייקרוסופט זה דרעק וכו',חבל שאני אכנס איתכם לוויכוח על זה. :police:
עז77:
--- ציטוט של: איתן על ספטמבר 19, 2007, 01:56:01 ---האם מישהו פה התנסה כבר בוינדוס ויסטה(windows vista)?ומה דעתם על מערכת ההפעלה הנהדרת הזאת?
*אל תבואו לי בגישה של מייקרוסופט זה דרעק וכו',חבל שאני אכנס איתכם לוויכוח על זה. :police:
--- סוף ציטוט ---
אין נושא לפורום, זה כל הפואנטה שלו
עז77:
--- ציטוט של: איתן על ספטמבר 19, 2007, 01:56:01 ---האם מישהו פה התנסה כבר בוינדוס ויסטה(windows vista)?ומה דעתם על מערכת ההפעלה הנהדרת הזאת?
--- סוף ציטוט ---
תשמע אני גם משתמש בווינדוס אבל מה נהדר בזה? ווינדוס מלאה באגים ונקודות חולשה,
כל מה שעשו שם זה להעביר את המחלות של XP לויסטה עם גרפיקה יותר סקסית, זה הכל..
בקיצור אם לענות לשאלה שלך, ניסיתי את הויסטה - לא נפלתי מהכיסא..
אֵיתָן:
--- ציטוט של: עז77 על ספטמבר 19, 2007, 02:04:42 ---תשמע אני גם משתמש בווינדוס אבל מה נהדר בזה? ווינדוס מלאה באגים ונקודות חולשה,
כל מה שעשו שם זה להעביר את המחלות של XP לויסטה עם גרפיקה יותר סקסית, זה הכל..
בקיצור אם לענות לשאלה שלך, ניסיתי את הויסטה - לא נפלתי מהכיסא..
--- סוף ציטוט ---
טוב זה ברור שהיא מלאה באגים ונקודות חולשה,אני משער מעל 80% מהמחשבים בעולם מותקנים עליהם מייקרוסופט,אז מן הסתם שהיא תהיה לה הכי הרבה נקודות חולשה(אין 100 אחוז אבטחה,גם אם תשים אבטחה מצויינת).אני גם לא נפלתי מהכיסא,אני לא אוהב גרפיקה יותר מדי,ומשחקי מחשב אני מתעב,אבל אני ממש נמשכתי לעיצוב שלה.יש לה מנגנון מאוד יפה,שעל פי החומרה שלך,היא קובעת איך ייראה המערכת שלך.וסליחה שאני אומר,לפי דעתי היא מאוד מאובטחת יחסית(הדגשתי) לאקס פי.היא גם מצויינת לאנשים בעלי מגבלות,עשיתי כמה התקנות לאנשים,ודרך המיקרופון הם מעבירים פקודות למערכת ההפעלה.
עז77:
--- ציטוט של: איתן על ספטמבר 19, 2007, 02:11:18 ---טוב זה ברור שהיא מלאה באגים ונקודות חולשה,אני משער מעל 80% מהמחשבים בעולם מותקנים עליהם מייקרוסופט,אז מן הסתם שהיא תהיה לה הכי הרבה נקודות חולשה(אין 100 אחוז אבטחה,גם אם תשים אבטחה מצויינת).אני גם לא נפלתי מהכיסא,אני לא אוהב גרפיקה יותר מדי,ומשחקי מחשב אני מתעב,אבל אני ממש נמשכתי לעיצוב שלה.יש לה מנגנון מאוד יפה,שעל פי החומרה שלך,היא קובעת איך ייראה המערכת שלך.וסליחה שאני אומר,לפי דעתי היא מאוד מאובטחת יחסית(הדגשתי) לאקס פי.היא גם מצויינת לאנשים בעלי מגבלות,עשיתי כמה התקנות לאנשים,ודרך המיקרופון הם מעבירים פקודות למערכת ההפעלה.
--- סוף ציטוט ---
גם באקספי אתה יכול לתת פקודות דרך המיקרופון, וחוץ מזה קצת סתרת את עצמך בלי לשים לב:
--- ציטוט ---אני לא אוהב גרפיקה יותר מדי
--- סוף ציטוט ---
--- ציטוט ---אני ממש נמשכתי לעיצוב שלה
--- סוף ציטוט ---
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
עבור לתצוגת גירסה מלאה