0 משתמשים ו- 2 אורחים נמצאים בנושא זה.
באמת תנו קצת כבוד ליצחק שמיר בכל זאת הוא לא ויתר על סנטימתר ממדינת ישראאלוהיה תוכנית בערוץ ההיסטוריה והוא התראיין וזה מה שהוא הכי גאה בו ככה הוא אמר דרך אגב יש שמה כמה בוגדים לא אף אחד לא עלה עליהם עדיין ?
אם אני לא טועה,יצחק שמיר היה אחד מהאנשים שהציעו לפסול את התמודדותו של הרב כהנא הי"ד.(יש מצב שאני טועה)אורי אבנרי היה לוחם אצ"ל,אני אתן לו כבוד.
לפי מה שחיים בן-פסח אמר, שתי הבוגדות שיזמוּ יחד את הצעת-החוק לפסילת הרב כהנא זצ"ל הי"ד בַּכּנסת הן שוּלמית אלוני ישו"ז וּגאולה כהן. איזה שיתוּף-פעולה מדהים באמת..אני שמעתי שאורי אבנרי היה לוחם בפלמ"ח (יש מצב שאני טועה, ואולי הוא היה גם וגם).
בוא לא נגזים.. לא "לוחם" אלא פעיל..וחוץ מזה, בן-גוריון שלח אנשים כדי שישברו לבוגד הזה את העצמות..נקווה שבעתיד נזכה לראות את חיים בן-פסח שולח אנשים כדי לשבור לו עוד פעם את העצמות..