כתב נושא: חבל שהיטלר לא סיים את עבודתו.  (נקרא 2686 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק The_unknown

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
חבל שהיטלר לא סיים את עבודתו.
« ב- : ספטמבר 03, 2007, 17:40:03 »
שלום לכולם, אני פונה אליכם בצער רב ובחרדה.. גלשתי לא מזמן באתר Youtube והסתכלתי מספר סרטונים.. בכל סרטון ניתן לראות מאות ועד אלפי תגובות כנגד יהודים.. היום אני נחרד לראות את התגובה הבאה:
"Oh ok, so lets see ... I am SO glad that my parents were not jews. Let me see, you cut off your kids foreskin and give them no choice. Your country , (which you would not have if not for America) is nothing but a terrorist play ground. I can only hope for the total destruction of Israel. Hitler should have finished the job."
התגובה נלקחה מהלינק הבא:

כן.. אתם שומעים נכון.. "חבל שהילטר לא ביצע את עבודתו עד הסוף."..
או תגובות.. היהודים נראים כמו הסטן ... היהודים רודפי הכסף.. וכו'

אני פה מפנה מעט אצבע מאשימה לימין האמיתי שפועל ברובו גם בארצות הברית, מדוע אין הימין האמיתי פועל גם כגוף עולמי שיציג הסברה באנגלית.. התקשורת בעולם מציגה שטויות נגד יהודים ומבצעת תעמולה אנטשמית, ממש כמו בתחילת התעמולה לפני מלחמת העולם השנייה והשואה.

אני קורא לכולכם ליצור סרטונים, להשמיע את קולכם, באנגלית, להסביר לעולם מי הם באמת היהודים והישראלים..
 :-\ :'( :-[

מנותק שלמה

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • ארץ ישראל לעם ישראל על פי תורת ישראל
« להגיב #1 ב- : ספטמבר 03, 2007, 18:01:32 »
ה אנטישמים.
אתמול הם אמרו שאנחנו עלובים שלא יכולים להילחם או להרים נשק היום הם אומרים שאנחנו עם אגריסיבי שרוצה בכוח הזרוע לשלוט בעולם ומבין רק במלחמה.
אין להם הגיון.
יהודים מכול העדות תיתאחדו!
שמאלנות זה אופיום להמונים!

מנותק אֵיתָן

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • כל המרחם על ערבים,סופו להתאכזר על יהודים.
« להגיב #2 ב- : ספטמבר 03, 2007, 20:47:23 »
שלום לכולם, אני פונה אליכם בצער רב ובחרדה.. גלשתי לא מזמן באתר Youtube והסתכלתי מספר סרטונים.. בכל סרטון ניתן לראות מאות ועד אלפי תגובות כנגד יהודים.. היום אני נחרד לראות את התגובה הבאה:
"Oh ok, so lets see ... I am SO glad that my parents were not jews. Let me see, you cut off your kids foreskin and give them no choice. Your country , (which you would not have if not for America) is nothing but a terrorist play ground. I can only hope for the total destruction of Israel. Hitler should have finished the job."
התגובה נלקחה מהלינק הבא:

כן.. אתם שומעים נכון.. "חבל שהילטר לא ביצע את עבודתו עד הסוף."..
או תגובות.. היהודים נראים כמו הסטן ... היהודים רודפי הכסף.. וכו'

אני פה מפנה מעט אצבע מאשימה לימין האמיתי שפועל ברובו גם בארצות הברית, מדוע אין הימין האמיתי פועל גם כגוף עולמי שיציג הסברה באנגלית.. התקשורת בעולם מציגה שטויות נגד יהודים ומבצעת תעמולה אנטשמית, ממש כמו בתחילת התעמולה לפני מלחמת העולם השנייה והשואה.

אני קורא לכולכם ליצור סרטונים, להשמיע את קולכם, באנגלית, להסביר לעולם מי הם באמת היהודים והישראלים..
 :-\ :'( :-[
צריך להפסיק להסביר לגויים דברים,אנחנו צריכים לפעול בתוך העם שלנו.הגויים רובם שונאים אותנו וזה ידוע,אין צורך בהסברה.כל הדברים האלו הם סתם משחקיי תקשורת,להראות כמה הומנים אנחנו,בסופו של דבר הכל שקר!!!!!!!!!!
ההסברה שלנו היא שמלאנית קיצונית:ערבים שהורגים חיילים,הם לא מחבלים או טרוריסטים (את זה אמרה ציפורה שפיצר-ציפי ליבני)
« עריכה אחרונה: ספטמבר 03, 2007, 20:54:36 על ידי איתן »
"מי שרוצה להיות יהודי, אי אפשר כי אם על ידי ארץ ישראל"