בס"ד,
טוב הנה הסיפור:
הגענו לפני השמאלניםפרשנו שטיח גדול הבאנו מלא ילדים מקריית ארבע וחברון והושבנו אותם על השטח שהשמאלנים רצו לעבד(חח..

) והביאו להם ליצן שחילק להם בלונים וניגן בכלי מוזר כזה..שר להם שירים ואשתו של איתמר בן גביר הביאה טמבון והילדים עשו פיתות ותוך כדי הבנים התעמתו עם השמאלנים והערבים ואנחנו(הבנות) צעקנו על השמאלנים ואז היה קטע שעצרו מישהו ואז כולם הלכו לעזור לו ולא נשאר מי שיפריע לשמאלנים אז אני וחברות שלי עלינו להפריע להם והיה שם ערבי גמד ואני וחברה שלי התחלנו לצחוק עליו ואז באה שמאלנית ואומרת לנו:"אתן יהודיות?ככה אתן מתנהגות לצד החלש?זה יפה לצחוק על גמדים?"ואני וחברה שלי התפקענו מצחוק

ואז היא אומרת לנו:"אתן לא יהודיות" אז אמרנו לה "בטח את יהודיה יא בוגדת" אז היא אומרת "אני יהודיה אתן מחבלות"(חצופה!!בוגדת מסריחה!!)קיצר התחלנו לצרוח עליהם ואז איזה שמאלני מכוער בא מסתכל עלי ואומר:"גם מטומטמת גם מכוערת" אז אמרתי לו" אוווווו הנה מלך החכמה והיופי(חח

) לפחות אני לא בוגדת בתורה בעם ובארץ שלי" ואז קלטנו אחד עם כיפה וחברה שלי(יסכה פדרמן) אמרה לו לפחות תוריד את הכיפה אתה מבייש אותנו
והיה ממש ויכוחים ואז הם התחילו לדחוף אותנו והחיילים והשוטרעים במקום לעזור לנו דחפו אותנו לקצה ולא נתנו לנו לעבור ואמרו שמי שיעבור יעצר(זה האיום הקבוע..) ואז הבנים חזרו ונכנסנו לבית הכנסת וכל מיני אנשים דברו וגם ברוך מרזל ואז הגיע צפריר(ככה כותבים את זה?) רונן והוא נאם בחוץ(חח הוא פשוט קרע אותי מצחוק

) ואז ראינו שלא עושם כלום ושסתם עומדים ומסתכלים על השמאלנים אז הלכנו..חח ולקחנו להם כלים והחבאנו אותם בחברון מעניין אם הם עדיים שם..

ולא שמעתי מה ברוך אמר לשמאלנים בחוץ אבל הם לא ממש פחדו..
אה וגם ניסינו לנקב להם צמיג ולא הצלחנו..
קיצר אם הם יבואו שוב אני לא מתכוונת יותר רק להתווכח ולדחוף ולהחביא להם את הדברים אלא לשלוח אותם לבית חולים..
השמאלנים כל כך מטומטמים עוזרים למחבלים ואח"כ קוראים לנו מחבלים