עמלק ואויבי ישראל > איך עונים לתעמולה הערבית והשמאלנית

איך עונים לטענות הבאות

<< < (4/12) > >>

שלמה:

--- ציטוט של: אֹהד על אוגוסט 29, 2007, 19:26:11 ---אז הוא עילג אם הוא לא יכול להבדיל בין יהודים מזרחיים לערבים  ???

--- סוף ציטוט ---

כול אחד והבעיות הנפשיות שלו.
אני אומר את מתוך ידע עמוק בנושא.

Taren:

--- ציטוט של: אֹהד על אוגוסט 29, 2007, 19:22:05 ---Teran, אתה בעצם רומז שהמזרחיים הם ערבים ? אתה טועה, סמוך עלי, אני מזרחי ואני יכול להבדיל בין יהודי מזרחי לערבי מאחר ויש להם מראה שונה, במיוחד בתווי הפנים, האמן לי .

--- סוף ציטוט ---

שוב הכסילות... תבין שלא ניתן להכליל ערבי כמראה, מתימנים עד לבנונים, נראים שונים לגמרי אחד מהשני, המזרחיים אינם ערבים אך לאחר מאות שנים כמיעוט בעולם הערבי חלקם חולקים מראה זהה, אתה אולי נראה שונה אך ראיתי מספיק מזרחיים שהדמיון ביניהם לאותם ערבים זהה לגמרי, ולפני שיקפצו כרגיל ויקראו לי אשכנזי השונא מזרחיים, אני חצי \ חצי, ואינני שונא את הצד המזרחי שלי.

תימנים למשל הם הרבה יותר כהים מלבנונים, שונים בתכלית מבחינה חיצונית.

הַיְּמָנִי הָאֲמִתִּי:
בס"ד
אני מציע לך לסתום,כי אתה מפגר שאתה אומר דבר כזה.
אתה אומר שאתה חצי מזרחי.
אז מה יש לך חצי ערבי?
אז אתה חצי ערבי?
כדאי שתבין שאם אתה גר במקום,זה לא הופך אותך לאותו דבר כמו התושבים הקבועים.

שלמה:

--- ציטוט של: Taren על אוגוסט 29, 2007, 19:46:25 ---
--- ציטוט של: אֹהד על אוגוסט 29, 2007, 19:22:05 ---Teran, אתה בעצם רומז שהמזרחיים הם ערבים ? אתה טועה, סמוך עלי, אני מזרחי ואני יכול להבדיל בין יהודי מזרחי לערבי מאחר ויש להם מראה שונה, במיוחד בתווי הפנים, האמן לי .

--- סוף ציטוט ---

שוב הכסילות... תבין שלא ניתן להכליל ערבי כמראה, מתימנים עד לבנונים, נראים שונים לגמרי אחד מהשני, המזרחיים אינם ערבים אך לאחר מאות שנים כמיעוט בעולם הערבי חלקם חולקים מראה זהה, אתה אולי נראה שונה אך ראיתי מספיק מזרחיים שהדמיון ביניהם לאותם ערבים זהה לגמרי, ולפני שיקפצו כרגיל ויקראו לי אשכנזי השונא מזרחיים, אני חצי \ חצי, ואינני שונא את הצד המזרחי שלי.

--- סוף ציטוט ---

מוזר. עוד לפני כמה ימים היית עירקי משני הצדדים.
מתי גילית כי אחד ההורים שלך אינו באמת ההורה שלך?
אתמול?

Taren:

--- ציטוט של: שלמה על אוגוסט 29, 2007, 19:50:27 ---
--- ציטוט של: Taren על אוגוסט 29, 2007, 19:46:25 ---

--- סוף ציטוט ---

--- סוף ציטוט ---

מוזר עוד לפני כמה ימים הייתה עירקי משני הצדדים.
מתי גילתה כי אחד ההורים שלך אינו באמת ההורה שלך?
אתמול?

--- סוף ציטוט ---

ממתי אני עירקי משני הצדדים? צד אחד חביבי, ואת ההומור הנבוב שלך אתה מוזמן לשמור לעצמך כי זה באמת נשמע אינפנטילי וממש, אבל ממש לא מקורי, אולי לילד בגן.

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה