חדשות ודיונים > ארכיון דיון כללי
שאלו את הימין האמיתי לתאריך 2 בספטמבר
IRON_MAN:
חיים שלום,
שאלתי היא: אם אתה תעלה לארץ-ישראל אתה תהיה בעד לאחד את כל אנשי ארץ-ישראל השלמה כמו: ברוך מרזל, מיכאל קליינר, משה פייגלין, אריה אלדד, צפריר רונן, אורי אריאל, נדיה מטר, אליקים העצני – לסיעה אחת ?
tm1:
חיים שלום וישר כח .
כיצד לדעתך אפשר לשפר את שיטת המיסוי שיש כיום בישראל ?
גַּם בָּשָׁן וְגַם גִּלְעָד:
חיים היקר שלום וּברכה,
בִּרשותך אני ממשיך בנושא יהורם גאון. כַּזכוּר, בַּשׁבוּע שעבר שאלתי אותך על דעתך לגבי יהורם גאון, והשבת לי בין השאר שאתה לא תִסלח לו לעולם. טענת כי הוא היה בעד הגירוּש מִגוּשׁ קטיף וּמִצְפון-השומרון, וכי הוא הִסית נגד אחינוּ היהוּדים המתנחלים החלוּצים כדי "למצוא-חן" בעיני המִמסד הבולשביקי. ואת זאת הוא עשה כביכול בַּתכנית שלו ברשת ב' במהלך תקוּפת הגירוּש.
אעז ואומר, שלא זו בלבד שלא זכוּר לי כַּדברים הללוּ (ואני מאזין קבוּע לכל התכניות שלו בימי שישי ברשת ב'), אלא שאני זוכר בדיוּק את ההיפך: הוא הִבּיע הזדהוּת עם המגורשים בכל תכניותיו. הוא כמובן לא הִטיף לסירוּב-פקוּדה או לִפגיעה בחיילים או בשוטרים, אבל מתוך דבריו היו עמדותיו נגד הגירוּש ברוּרוֹת לכל בר-דעת. אודה לך אם תביא לידיעתי מקורות שמוכיחים אחרת. כִּשבוּעיים לפני הגירוּש הוא אפילוּ קבע את מְקום-הַקְלטתהּ של תכניתו הרדיופונית בִּנְווה-דקלים, לְאוֹת-הִזדהוּת עם התושבים.
יתרה מִזאת, יהורם גאון לאחר אירוּעי עמונה – בְּתכנית ששודרה בתאריך ה' בשבט התשס"ו, שלושה בפברוּאר 2006 – מַבּיע בַּגלוּי את רחשי-ליבו ודעתו על מה שהתרחש בעמונה: הוא מַשווה את נוער עמונה לחלוצי חניתה, לא פחוֹת, ואומר שבאומץ-ליבם הם זועקים את אהבתם לאדמתם בְּ"אמת גדולה וּבְלי פשרות". לדעתוֹ, "בסופו של סיפור מי שיהיה כאן הם אותם 'פורעי חוק' מעמונה וקטיף"– כלומר בסופו של דבר מי שיישאר כאן הם אותם אלה שזורקים אבנים וּביצים מהגגוֹת, שאותם מכנה המִמסד 'פורעי חוק'.
עוד אומר גאון ואני מצטט: "אני יודע זה לא פופולרי לומר היום מילים טובות על המתנחלים. גם כל הקולגות שלי ברדיו ובטלוויזיה מאד מאד כועסים עליהם, אבל מה לעשות ש-רק מי שנלחם על אדמתו וּרגביה, עריה וּשדותיה ועל כל שעל מִשְעליה – קונה אותה באהבתו וּבִמסירותו. צריך רק לדפדף בקורות הארץ הזאת כדי להבין את מה שהבינו אז כמובן מאליו". סוף-ציטוּט.
אני מַפנה אותך לַמקור (אתר החדשות של "קטיף.נט"):
https://www.katif.net/users/new/news.php?table=city_news&page=470
מה דעתך על זה ?
תודה רבה על התשובות וישר כוח על הכל! :)
בכבוד רב,
גם בשן וגם גִלעד.
רַק_כָּך:
לחיים היקר שלום,
אני רוצה לשאול אותך: האם יש בישראל אנְשי-ימין מוכּרים שמַכּירים אותך? כאלה שממליצים עליך או שהם נגדך,
או אפילו אנשים מוכּרים אחרים בישראל שהם לא אנְשי-ימין – שמַכּירים אותך?
תודה רבה מראש,
רק_כך
אלירן:
שלום חיים,
האם ההורים שלך וּבִמיוחד אמא שלך תמכוּ בך בכל מה שהיית עושה בליגה? האם הם תמכו בזה שהיית בארגון יחד עם הרב הגאון כהנא זצ"ל ?
הם לא התערבו לך?
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה