חדשות ודיונים > ארכיון דיון כללי

שאלו את הימין האמיתי לתאריך 2 בספטמבר

(1/3) > >>

Aaron:
אנא שימרו את כללי התוכנית על מנת להגבילה לאורך סביר:

א. רק הודעה אחת לכל גולש. כל הודעה נוספת תמחק.

ב. רק שאלה או הערה אחת לכל גולש.

ג. כל שאלה או הערה חייבת להיות קצרה ולעניין.

ד. רק 10 שאלות או הערות לכל תוכנית.

הודעות שהן אינן שאלות או פניות לחיים בן פסח, ימחקו אוטומטית בלי אזהרה.
אין להתחיל להתווכח אחד עם השני באשכול הזה!

לאחר פרסום התשובות, האשכול אוטומטית יועבר לפורום "ארכיון דיון כללי".

הַיְּמָנִי הָאֲמִתִּי:
בס"ד
חיים שלום רב,

אני מודה לך על שענית על שאלתי בתוכנית הקודמת.
והִנה שאלתי:

באחד מקטעי-הווידאו שהכנת בעבר שמעתי אותך אומר שאסור להתגייס לצבא הגנה לישראל.
אז רציתי לשאול אותך, האם התכוונת לזה שצריך לסרב פקודה לפנות יהודים, או שהתכוונת שבגלל הגירוש אסור להתגייס לצה"ל?
אודה לך אם תענה על שאלתי.

אני מאחל לך שתזכה לחיות בא"י, להקים משפחה בא"י ולזכות בבנים זכרים ב"ה אמן כן יהי רצון.

מאור.

הגולה בארץ:
בס"ד

לחיים בן-פסח ידידנו היקר הי"ו,

ראשית אני מודה לך על התשובה המאלפת לשאלתי בתכנית הקודמת, ובע"ה אפרט את שאלתי לתכנית זו:

מהו הסיכוי לשכנע את יהודי ארצות-הברית שלא לתמוך פיננסית ומנטאלית בְּאישים וּבְמפלָגוֹת של השמאל הבולשביקי הנלוז והימין המזוייף שיצרו להם, כדוגמת פיפי נתניויו, אהוד ברדק ודומיהם,- ולהעביר תמיכה זו למפלגות בעלות ציביון של ימין אמיתי? וכיצד ניתן לעשות זאת? והאם המסרים שלנו מארץ-הקודש יכולים לעזור בכך? ואם כן- כיצד נוכל לסייע בַּנָדוֹן?
יש לציין שתמיכה של יהדוּת ארה"ב במפלגות בעלוֹת ציביון ימני אמיתי תוכל להביא למהפך חיובי !!

הקב"ה יגאלנו במהרה ויסיר את הטומאה מעל אדמת-קדשו, ויקויים בנו מקרא שכתוב "וּרְדַפְתֶּם אֶת אֹיְבֵיכֶם וְנָפְלוּ לִפְנֵיכֶם לֶחָרֶב..", וישלח לנו גואל-צדק בב"א.
                                                                                              הגולה בארץ  :smil037:

שלמה:
שלם לך, חיים.

לפני מִספר ימים "התגלה" ש-40% מהקצינים שמשרתים בצה"ל הם מהציבור הדתי וכך גם לוחמים רבים מאד, בעוד שהציבור הדתי מהווה רק 8% מהאוכלוסיה.

כיצד אתה מאמין שהדבר ישפיע בעתיד על מדינת ישראל?

אילן208:
שלום חיים,

רציתי להעיר לך לגבי כמה דברים. עכשיו אני מקווה שלא תתעצבן או תיעלב או תחשוב עליי בצורה עויינת חס וחלילה, אבל אלוּ דברים חשובים שאתה צריך לדעת בשביל שאנשים זרים שאינם מהפורום לא יחשבו עליך רע:

1). לגבי לקרוא לכולם נאצים:  זה נכון שהמוסלמים ימ"ש היו משתפים-פעולה עם נאצים וגם היום קצת (למשל: הפיגוע באוקולהומה סיטי על-ידי מחבל ניאו-נאצי בשם טימותי מקוי, שקיבל עזרה מאל-קאעידה בפיליפינים).
הם כְּמוֹ נאצים, אבל זה לא נכון לקרוא להם "נאצים" מבחינה מעשית, כיוון שהם לא מהגזע של ה"ארים", שהוא גזע הכולל גרמנים, איטלקים והודים.
אם אתה רוצה לבטא את צורת-ההתנהגות שלהם הדומה ל"פאשיזם" (שזה כולל גזע וּלאומנוּת) אז תִקרא להם פשוּט "פאשיסטים", כי "נאצים" זה לא הגיוני כי נאציזם מתייחס אך-ורק לגזע הארי. "פאשיזם" מתייחס לִלְאוּמנוּת כזאת בצורה כללית; נאציזם הוא גם חלק מ"פאשיזם".

2). לא צריך להגיד אותו דבר כל פעם. זה עושה מין רושם כזה כאילו אתה מנסה לשטוף את המוח (שזה כמובן בכלל לא נכון), כי כשאתה אומר כל פעם אותו דבר, אתה לפעמים חוזר על אותם מילים ומשפטים ואתה מסביר על כל פרט קטן הרבה זמן בכל תוכנית, לדוגמה: "מדינה חמאסית אש"פית טרוריסטית נאצית בלב-ליבה של ארץ ישראל" – זה סתם ארוך; אפשר פשוט להגיד: "להקים מדינה ערבית בארץ ישראל", וכו'.

3). אנא ממך חיים, אל תשתמש במילה "יהודונים" כי זו מילה גזענית נגד יהודים באופן כללי. זו מילה שלדעתי הומצאה על-ידי הנאצים – "kike".
במקום זאת השם הכי מתאים לַשמאלנים הבוגדים האלה זה השם הכי קלאסי לסוג כזה של יהודים: "מתיוונים". לדעתי, ככה אתה צריך לקרוא להם, מפני שאנשים עלוּלים לחשוב שאתה אנטישמי חלילה (כמובן שלא בצדק).

אני מקווה שזה לא ייקח הרבה זמן מהתוכנית חיים, ואני מקווה שלא העלבתי אותך.. אם כתבתי משהו מיוּתר ומעליב אז סליחה חיים, אל תיקח את זה קשה טוב?!

וִישר-כוח על כל הפעילות שלך למען העם היהודי. בע"ה נזכה לראות אותך בארץ ישראל !

שבוע טוב,
אלון.

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

עבור לתצוגת גירסה מלאה