חדשות ודיונים > ארכיון דיון כללי

** שאלו את הימין האמיתי - לתאריך 9 בינואר **

<< < (2/4) > >>

MiSs_DAnIeL:
חיים שלום

אמרת בתוכנית הקודמת שאתה מקבל איומים על חייך מהערבים בארה"ב
היו לך כבר עימותים עם ערבים בארה"ב?
והאם יש לך  סכנה קיומית לחייך?

שאלה נוספת,
אתה דתי ושומר את המצווות, איך זה שאתה לא חובש כיפה (או שהכובע מסתיר מסתיר אותו), ומקפיד על סממנים חיצוניים דתיים?

דניאל.

wjw:
חיים שלום!

1)בתוכנית הקודמת אני שאלתי אותך למה התנועה לא מוציאה כסף לפרסום הפורום והתנועה עצמה...
אם לא יהיו פרסומות באתרים, לא כמו וואלה או נענע אלא אתרי שיתוף שלשם מגיעים מליוני אנשים ורוב הציבור באתרי השיתוף הוא בין גיל 15-30 וזה הציבור שאני חושב שאתם רוצים לפנות אליו במיוחד...
אז הפורום והתנועה עצמה תשאר עוד הרבה זמן באותו המקום...
הייתי מעוניין לשמוע את דעתך...

2)אני בנאדם מאוד מסורתי שאוהב את התורה ובתוכנית הקודמת(יום חמישי) שמעתי את תוכניתך וחשבתי לעצמי אולי אתה תוכל לתת שיעורי
תורה שיכללו מצוות, הלכות ועוד...
אתה מאוד שיכנעת אותי עם ההסברים שלך בקשר ללימוד התורה בישראל ומה שאמרת זה בדיוק מה שהולך ובאמת לומדים את התנ"ך לפי
סיפורים ולא לפי התוכן האמיתי שקיים בתנ"ך...

שנזכה לראותך במהרה בארצנו כי חסרים לנו אנשים כמוך...
בכבוד רב WjW

נץ וגאה בזה:
חיים שלום, רציתי להעלות בפניך עניין חשוב:

אתה תמיד מחבר בדבריך בין הערבים והמוסלמים לבין הנאצים, ויש אנשים שלא כל כך מבינים למה אתה עושה את זה.
לכן רציתי קצת להבהיר הסטורית במה דברים אמורים.
נתחיל בידידנו משכבר הימים המופתי הירושלמי חאג' אמין אל חוסייני, להווי ידוע, כי הוא כרת ברית עם הנאצים בברלין (ומפורסמות תמונותיו עם היטלר והימלר) הוא גייס מוסלמים (בעיקר מהבלקנים) לSS, וואפן SS, ול-וורמאכט.
הוא דאג להציא לפועל מבצעים לנסיונות פגיעה ביהודי ארץ ישראל בזמנו.
ומפורסמת מעל כולם אותו מבצע כושל להנחית צנחנים ערבים וגרמנים עם חומרים כימים וביולוגיים בכדי להרעיל את מקורות המים של תל אביב.
משפטו המפורסם ביותר היה: "הנאציזם והאיסלם חד הם".

השני הוא חסן אל בנא, מקים תנועת האחים המוסלמים במצרים, חברי תנועתו גם כן תמכו בנאצים וניסו לפגוע בבריטים במצרים (בקהיר הייתה המפקדה העליונה של הבריטים בכל אזור הים התיכון), הס מלהזכיר שהם היו הבסיס לתנועת אל קעידא.

הדוגמא השלישית היא המרד הערבי הגדול שקרה בין השנים 36' - 39', מרד שעודדו, תמכו ומימנו הנאצים מברלין.
הס מלהזכיר ששניים מהאנשים המרכזיים במרד היו חאג' אמין אל חוסייני והשייח' עז עדין אל קאסם (שעל שמו קרויים חוליות הטבח והרצח של החמאס).

הדוגמא הרביעית היא המרד המפורסם של רשיד עלי כיליאני בעיראק כנגד הבריטים ב1941, גם כן בשיתוף פעולה עם הנאצים.

שני הספרים שהם רבי מכר ברחבי העולם האיסלמי הם מיין קאמפף, והפרוטוקולים של זקני ציון, במיוחד במצרים (מדינה שעשינו עימה הסכם "שלום" בכאילו), שהיא מפיצת האנטישמיות הירודה ביותר דרך כלי התקשורת שלה ומערכת החינוך שלה, עיתונים כמו אל אהרם (שהוא העיתון הרשמי של המפלגה של מובארכ) הוא גרוע יותר בארסיות שלו מהדר שטירמר של יוליוס שטרייכר.

אנואר א סאדאת (אותו נשיא מצרי שחיסלו אותו האחים המוסלמים ב81') היה מרגל נאצי נגד הבריטים במצרים מטעם הSD (זרוע הריגול של הSS)

והשאלה היא למה אנשים שוכחים או לא מודעים לכל העובדות הנ"ל?

נ.ב. תמונות של מצעדים והצדעה במועל יד, במצעדים צבאיים של החיזבאללה, ןשל משמרות המהפכה באיראן הם מן המפורסמות.

גַּם בָּשָׁן וְגַם גִּלְעָד:
חיים שלום רב,

לפני מִספר תוכניוֹת דיבּרת על נושׂא שירוּת בּנוֹת בצה"ל. אשׂמח אם תרחיב מעט יוֹתר בַּסוּגייה:

אילוּ תפקידים בַּשׁירוּת הצבאי היית מייעד לבנים בִּלבד, וּמדוּע?
כּיצד אתה מִתייחס לבנוֹת המַבּיעוֹת עִניין ורצוֹן להִשתלב בּתפקידים "גבריים" כּאלה, ואף מוֹכיחוֹת כּשׁירוּת פיזית וּמְסירוּת נפשׁית לכל המשׂימוֹת הכּרוּכוֹת בהם, בּדיוּק כּמוֹ גברים? האִם בּנוֹת כּאֵלוּ נחשׁבוֹת בּעיניך ל"מִקרים החוֹרגים מִדרך-הטבע"?
האִם היית מוותר גם על אישה שהיה בּרוּר מעבר לכל ספק שהייתה עשׂוּייה לִתרוֹם רבּוֹת לצה"ל דווקא בַּתפקידים האלה? האִם בּכל אוֹפן אתה סבוּר שהנזק המוּסרי שהיה נִגרם לצה"ל מחייב את הוויתוּר על התוֹעלת?

האִם ישנם תפקידים בצה"ל שאליהם דווקא כּן היית מקבּל בּנוֹת?
האם דעתך בַּנוֹשׂא תוֹאמת את דעת-ההלכה?
האם דיעה זוֹ מקוּבּלת גם על שׁאר הכּהניסטים בּאופן כללי, כולל על בּנוֹת חילוניוֹת?
האם דיעה זוֹ תוֹאמת את מִשׁנתוֹ של הרב כּהנא בַּנושׂא?

תודה רבה!  :)

בכבוֹד רב,

גם בשן וגם גִלעד.

הדר אביזוב:
כבוד חיים בן פסח היקר שלום רב וברכה !
אני ראיתי בסרטון על הליגה להגנה יהודית שעז הצדיק הראה לנו באחד המקומות באחד הפורומים (לא זוכר איפה) ושם רואים את פעולות הליגה. אני ראיתי שהליגה זו קבוצה צבאית עם מדים שיורים בנשק וגם מתרגלים קראטה. מדוע הליגה היא צבא? מדוע הליגה היתה צריכה להיות צבא? מדוע הליגה היתה צריכה נשק ואימונים מיליטנטיים כאלו וגם מדים? מה היו מטרותיה שהיתה צריכה כאלו מאפיינים? האם מטרותיה היו לפגוע במשהו? אנא ענה לי על שאלה זו.

בכבוד רב
                                                                                              הדר אביזוב !

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה