חדשות ודיונים > ארכיון דיון כללי

** שאלו את הימין האמיתי - לתאריך 9 בינואר **

(1/4) > >>

עז77:
אנא שמרו על שאלות קצרות! על מנת להקל על הקריאה בעברית של חיים,
הודעות שאינן שאלות או פניות לחיים ימחקו אוטומטית

תודה, עז.

עז77:
חיים שלום, תודה רבה על תשובתך מהתוכנית של שבוע שעבר, שאלתי השבוע היא לגבי כבוד הרב כהנא זצ"ל,
מדוע הוא היה באמריקה ב 1990 כשנרצח? האם הוא ירד מהארץ לגמרי אחרי שנפסל? אם כן זה סותר את קריאותיו לגור אך ורק בישראל.

האם הרב כהנא דיבר איתך אי פעם לגבי מדוע הוא לא עלה בגיל צעיר לישראל למשל בשנות ה 50 וה 60?

ועוד שאלה קטנה או יותר נכון בקשה קטנה,
לדעתי הקהל העברי שלך ישמח מאוד לקצת ריענון בתוכניות הטלויזיוניות,
אנו נשמח מאוד אם מדי פעם תשנה פורמט, תביא קהל או אנשים להתארח בתוכנית, אולי תצלם בחדר שונה בבית או במקום שונה,
וגם, בשביל שיהיה לי קצת חומר מצולם לעשות עוד סרטונים איכותיים לתנועתנו הייתי מאוד מבקש
אם תוכל לדאוג לכך שיצלמו אותך בוידאו במקומות שונים, במיוחד באודיטוריומים שאתה נואם או מתווכח,
היינו רוצים לראות אותך מצולם בוידאו מול קהל - אני בטוח שתוכל לבקש ממישהו לקחת את המצלמה של התוכנית,
ולצלם קצת בחוץ בכנסים ובאירועים, זה מאוד מאוד חשוב שנראה עוד צדדים שלך - גם בשביל לעשות סירטי פרסומת לתנועתנו.

בתודה,
עז77.

נ.ב - עוד שיעור קצרצר בעברית; שאתה אומר "לתת ברוך הבא" זו טעות כי אין דבר כזה בעברית,
בעברית אומרים "לעשות קבלת פנים", למשל "אנחנו נעשה לך קבלת פנים חמה" או "מחכה לו קבלת פנים מעניינת" וכו'..

בייקר:
חיים שלום רב!
אגב העברית שלך משתפרת מיום ליום.
מי אתה מעדיף כמועמד לנשיאות ארה"ב :ג'וליאני או הילרי קלינטון?מי לדעתך נשיא ארצות הברית שהיה הכי פרו ישראלי?רייגן?
שאלה אחרת:היסטוריון שמאלני בשם בני מוריס טוען שבן גוריון ביצע טרנספר לערבים,ערבים שניסו לחזור אחרי שברחו ירו בהם וקברו אותם במקום.האם לך חיים ידוע על כך?אם זה נכון הרי לא רק שכהנא צדק וצודק אלא שבן גוריון היה כהניסט וגירוש ערבים יעמוד לזכותו למרות הפשע הנורא של גניבת ילדי תימן ובלקן.
האם באופן כללי מי שעשה פשעים כמו רבין באוסלו עברו הצבאי יעמוד לזכותו כשהוא פוגש את בוראו?או שבגידת רבין גרמה לו לאבד את עולמו?מה לגבי שרון וברק גם הם הרגו ערבים במלחמה ובפעולות תגמול האם זה לא עומד לזכותם?
האם מי שבוגד בעמו נענש בידי הקב"ה כמו שרבין נענש על הטבח באלטלנה?ושרון נענש על הגירוש?האם יש שכר ועונש בעולם הזה או רק בעולם הבא?

popmart:
חיים שלום רב.
אני מאוד מודה לך על תשובותיך לשאלותי משבוע שעבר בעניין המפלגה הרפובליקנית.
אני כמובן גם מודה לך על ברכותיך החמות אלי והלוואי וירבו יהודים כמוך בעולמנו.
אני רוצה להעיר על משהו בבקשה: בניגוד למה שאמרת - ג'ורג' בוש הגן על ישראל לא רק במילחמתה נגד החיזבאללה או איראן אלא גם במלחמה נגד ה"פסלטינים". לדוגמא: כאשר חיל האויר הפציץ את הבית של החזיר המוסלמי הנאצי סלאח שחדה נהרגו עוד 15 כלבים ערבים וכל העולם היה נגדנו ואילו נשיא ארה"ב הגן עלינו ומנע החלטות נגדנו באו"ם והגן על זכותינו להגנה עצמית. הוא נהג בנו כך יותר מפעם אחד אך מיצד שני אתה אכן צדקת בכל מה שאמרת לגביו ולגבי המפלגה הרפובליקנית. כיצד ניתן להסביר את הזיג-זג הזה שנוקט הממשל האמריקאני כלפי ישראל? מדוע הוא מתנהג אלינו בצורה מאוד ידידותית ותומך בנו אך יחד עם זאת גם פועלים נגדנו כגון מפת הדרכים וכו'? כיצד ניתן להסביר זאת?

בכבוד רב,
אילן.

בייקר:
שאלה נוספת שמטרידה רבים מהגולשים.
אנשים רבים חוששים מהשב"כ.בזמנו אבישי רביב גרם נזק רב לימין.בראיון בערוץ 7 האשים אריה אלדד שידוע כאדם הגון וישר את איתמר בן גביר בכך שהוא סוכן שב"כ.אתה חיים מפנה אותנו לארגונם של בן גביר ופדרמן.אנשים אצלנו חוששים להזדהות ואני יודע על גולשים שתומכים בנו וחוששים לכתוב אצלנו מפחד השב"כ.
אני מסביר לגולשים שאנו לא עושים משהו לא חוקי ועוסקים בפעילות פוליטית במפלגת החזית שדורית בייניש אישרה את ריצתה לכנסת.
אני הפנתי שאלה לבן גביר בנושא השב"כ והוא טען שאלדד חזר בו מהאשמה ושאלדד רצה לפגוע פוליטית במפלגה שמתחרה בו.
מה דעתך בנושא חיים?  בבירור שערכתי אלדד אכן התנצל בעיתון ב"שבע "וחזר בו מהאשמה שבן גביר סוכן שב"כ כי בן גביר איים לתבוע אותו.

(הועבר מהודעה נפרדת
--דוקא_כך)

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

עבור לתצוגת גירסה מלאה